KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 21 januari 2017

Reizigers en Motorclubs herdenken Bertus de Man

Vermoord
Bertus de Man die de afgelopen week door de politie in Amersfoort is vermoord, is gisteren op waardige wijze herdacht tijdens een stille tocht. De tocht eindigde in de Langestraat in Amersfoort op de plek waar Bertus de Man door een groot aantal politieagenten politietuig op een dermate laffe wijze zo verschrikkelijk in elkaar is gebeukt, dat Bertus even later aan zijn verwondingen overleed. Meer dan duizend mensen, meest woonwagenkampbewoners, of beter, Reizigers, uit alle delen van het land waren aanwezig. Ook diverse motorclubs, waaronder 'No Surrender'......namen deel aan de stille tocht. Stuk voor stuk mensen waaronder, 'bonken' van kerels, met meer gevoel in alleen al hun pinknagel dan welke politieagent of rechter dan ook in zijn of haar hele justitiële donder heeft! 

Respect
Kijk de gehele video af en zie wat deze mensen is aangedaan. Dit mag nooit worden vergeten! Groot respect en alle liefde voor iedereen die gisteren deelnam aan de tocht en herdenking voor en van Bertus de Man is absoluut op zijn plaats! Bertus de Man laat verdomme een vrouw en 2 kleine meisjes na en wordt maandag begraven. 
Wordt vervolgd!


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: Moord, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking,  Discriminatie, Klassenrechtspraak, Mensenrechtenschendingen, Censuur.