KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 12 december 2017

Rechtszitting met Fred Teeven in de hoofdrol opnieuw groot mysterie. Waarom is Bart van Well nu weer stil?2 updates onderaan in 
dit artikel!  
Bart van Well
Vrijwel niemand vroeg zich destijds af waarom Bart van Well nagenoeg zelf nooit op
de zittingen aanwezig was in de pedo-zaak die hij tegen de staat had aangespannen. Vrijwel niemand vroeg zich af waarom Bart van Well de ene keer, op 14 maart 2016, via >>> rood gelakte nagels aankondigde wegens een miljoenen omkoop- geldbedrag met de Pedo-Demmink zaak zou gaan stoppen om daarna, op 14 juli 2016, via Twitter weer mee te delen wegens gezondheidsredenen niet verder te gaan met de zaak. vervolgens was er als uitvloeisel van de procedure nog wel weer een zitting in het gerechtshof. Op die zitting verscheen Van Well ineens wel weer. Bart kwam, in gezelschap van 2 André Hazes-achtige types die hij zijn lijfwachten noemt, met een boze uitdrukking op zijn gelaat binnenstormen om direct na de zitting, zonder ook maar met iemand van zijn medestanders te hebben gesproken, snel weer de vlucht te nemen. 
Hoe achterlijk het er toen op die rechtszitting schijnvertoning aan toe ging is >>> hier te lezen. 

E-mail
Gisteren werd ons veelvuldig gevraagd hoe laat de zitting van vandaag, waar opnieuw zou worden bekeken of Fred Teven namen moet noemen, zou beginnen. Een aantal mensen hebben het gerechtshof in Amsterdam gebeld, maar kregen als antwoord dat als zij wat wilden weten maar een e-mail moesten sturen! Dat hebben die mensen gedaan maar kregen geen antwoord! Waar die rechtszaak precies over zou gaan is ook onduidelijk. Bart van Well laat, altijd als het er op aankomt, niets van zich horen.

Rechtbank
Wij hebben vanmorgen de persvoorlichting van zowel de rechtbank als het gerechtshof gebeld. In de rechtbank van Amsterdam is vandaag geen rechtszitting waarin Fred Teeven namen zou moeten noemen. Er is überhaupt geen rechtszitting waarin Teeven de hoofdrol speelt in de rechtbank!

Gerechtshof
Het gerechtshof zou ons voordat zij, ergens anders over in bespreking zouden gaan, nog per e-mail antwoord geven. Die e-mail moeten wij, zoals dat gaat bij de rechtspraak als iets niet zo goed van pas komt, nog steeds ontvangen terwijl die bespreking, we hebben opnieuw gebeld, al begonnen is.  

Verkrachten

Ondertussen gaat het verkrachten van onze kinderen door geile hooggeplaatste VVD en justitie-pedo's gewoon door. 
Vindt u het lekker om uw snikkel in de strot van een van onze minderjarige kinderen te duwwen? Wordt dan >>> rechter, >>> officier van justitie ect. en/of lid van de VVD en gaat gerust uw gang! 
 

Update; 13.14 u. 
Om 13.09 u. kregen wij van de persvoorlichting van het gerechtshof Amsterdam een
e-mail waarin ons werd medegedeeld dat er vandaag geen rechtszitting in het gerechtshof plaatsvindt rond Fred Teeven. 


Update 2; 13.42 u. kregen wij van de persvoorlichting van het gerechtshof Amsterdam een e-mail met de mededeling dat de zaak Fred teeven is aangehouden tot
6 februari 2018! 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Justitiële Pedofilie, 
Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije meningsuiting.