KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 9 december 2017

Opnieuw bevestigend gesprek over de meest ellende veroorzakende criminelen die ons land kent: rechters.

Al vele malen deed mr. Paul Ruijs, o.a. bij Cafe Weltschmerz, een boekje open over hoe het er aan toe gaat in de rechtszalen van onze verkapte Schurkenstaat der Nederlanden. Nu is Ruijs in gesprek met ir. Toon Peters. Wij kennen Toon en wij zijn zuinig op Toon, want Toon heeft veel onomstotelijk bewijs dat aantoont dat rechters en advocaten veel ellende, leed, verdriet en zelfmoord veroorzakende criminelen zijn. Toon formuleert het wat anders maar het komt op hetzelfde neer. Zie vooral ook het artikel over Toon zijn zaak in de Nieuwe Revu. De links daarnaartoe én naar zijn website onder de video. Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven
tegen eigen bevolking, Vrije Meningsuiting.

De (nieuwe) website >>> 'Wat u niet in de kranten leest'  van ir. Toon Peters is permanent aan te klikken in de rechterkolom van deze site'.

Het artikel in de Nieuwe Revu over de zaak van Toon >>> Liegen voor de rechter

Eerdere gesprekken met mr. Paul Ruis op Cafe Weltschmerz:


>>> Paul Ruijs over de meest ellende, leed, verdriet en dood veroorzakende              criminelen die ons land kent... rechters!

Zie ook de permanent in de rechterkolom van deze site aan te klikken website
van 
Prof. dr. ir. A.F.P. van Putten >>> HOLLANDPROMOTE.COM

Met opnieuw veel dank aan >>> Cafe Weltschmerz