KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 27 december 2017

LEVENSGEVAARLIJKE STAATS-NOS MISLEIDT NL VOLK MET CENSUUR-NIEUWS UIT CHINA

Blogger, Wu Gan
China 
Gisteren bracht de volksmisleidende staatsomroep-NOS het nieuws, mogelijk nepnieuws want dat weet je maar nooit bij de NOS, over de Chinese Blogger, Wu Gan. 
Wu Gan, bloggend onder de naam, Super Vulgar Butcher, zou 8 jaren de cel in moeten voor ondermijning van de staat China. 
Klik op de link naar het artikel van  
>>> propaganda-omroep NOS 

Nederland
Blogger, Nico van den Ham
Nieuws wat absoluut niet bij de Staats-NOS en andere NL >>> staats-perskaart-media mag en binnenkort ook niet meer op internet ... 
Nico van den Ham, Nederlandse blogger, onder de naam NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND. 
Voor straf voor zijn goudeerlijke artikelen: Mishandeld (diverse botbreuken) in opdracht van een >>> politieagent, veroordeeld door rechter, crimineel  >>> mr. R.H.C. Jongeneel tot het betalen van 12.000 euro boete, website online gehaald, zonder rechtszitting dus zonder hoor en wederhoor, dakloos gemaakt door rechter, crimineel >>> mr. C.L.J.M. de Waal, een dag opgesloten in een politiecel, 9 jaren beestachtige >>> klokkenluidersvervolging die nog steeds in alle hevigheid voortduurt.  

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Koningshuis. Gerechtelijke Misdaad in naam van de Koning, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije meningsuiting.

Zie ook: