KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 4 november 2017

Paul Ruijs over de meest ellende, leed, verdriet en dood veroorzakende criminelen die ons land kent... rechters!

Onthullend c.q. bevestigend gesprek met mr. Paul Ruijs over criminele  rechters, raadsheren, griffiers en advocaten. Laat u niet langer voorliegen door propaganda media zoals de NOS, Buitenhof, Telegraaf, Algemeen Dagblad en andere reguliere staatsmedia maar kijk en beluister onderstaande video. Zie ook deel één dat wij op 18 oktober jl. publiceerden. Met veel dank aan mr. Paul Ruijs en >>> CAFÉ WELTSCHMERZ.
Zie ook de mededelingen onder deze video.Zie ook een van de vele artikelen van Prof. dr. ir. A.F.P. van Putten: 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven
tegen eigen bevolking, Vrije Meningsuiting.

Gerechtelijke Zwendel
Nico van den Ham is door gerechtelijke zwendel van corrupte rechters zoals de criminelen, rechter >>> mr. R.H.C. Jongeneel en rechter, >>> mr. C.L.J.M de Waal voor Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot kapot gemaakt. 

Pyromaan
Kapot gemaakt voor de Amsterdamse Misdaadgroep, Woningcorporatie Stadgenoot, bekend van haar contacten met een pyromaan. Een pyromaan die jarenlang brand mocht stichten in een van de grotere wooncomplexen van de woningcorporatie en afspraken had met de woningverhuurder op haar kantoor. Op dit moment zijn de problemen voor Nico zo heftig dat het voor hem onmogelijk is deze site op een normale wijze bij te houden. Iets wat natuurlijk ook de bedoeling is. 

Komende rechtszaken
Volgende week zijn er 3 belangrijke rechtszittingen waarvoor Nico is gevraagd om die audiovisueel op te nemen. Nico vindt het heel erg, maar kan vanwege de immense ellende waarin hij in verkeerd niet op deze zittingen aanwezig zijn.