KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 24 oktober 2017

Nico van den Ham dieper in de ellende dan ooit.

Klokkenluider
De afgelopen weken is de bijna 65 jarige dakloze Klokkenluider Nico van den Ham intensief bezig geweest om aan een kleine zelfstandige woonruimte te komen. 
De mogelijkheden daartoe dienden zich plotsklaps aan en Nico dacht zijn kans te kunnen grijpen. Dat had hij beter niet kunnen doen! Nooit eerder zat Nico dieper in de shit dan dat dat nu het geval is. Allemaal ten gevolge van contacten met overheid- en aan de overheid gerelateerde organisaties. Contact zoeken met die organisatie's was noodzakelijk om die woonruimte verkrijgen 

Op 26 september jl. publiceerde Nico: 
>>> Nico van den Ham druk met eigen hachje redden

Op 28 september was dat:
>>> Nico van den Ham druk met 'eigen hachje redden'. Deel 2;
        moderne NSB'ers
.


Op 3 oktober jl publiceerde volgde:
>>> 'Eigen hachje redden', Nico van den Ham, mislukt!

Nu publiceren wij, Nico van den Ham dieper in de ellende dan ooit.

Gediscrimineerd
Tegen beter weten in heeft Nico geprobeerd verbetering in zijn situatie te brengen.
Nico die aldoor beweerd; 'eenmaal dakloos dan komt het nooit meer met je goed' is aan de slag gegaan betreffende het verkrijgen van een plek voor hemzelf. Hoe dom kan een dakloze in zijn wanhoop zijn? Nico is zich meer dan wie dan ook bewust van het feit dat Nederland één van de vuilste schurken regimes ter wereld kent met een rechtelijke macht die tot op het bot corrupt is.  Evenzogoed heeft hij in zijn radeloosheid de afgelopen weken keihard gewerkt om als oud, dakloos, door staatscriminelen 
>>> gediscrimineerd stuk vuil, zelfstandige woonruimte te regelen. Dat is dom, naïef en dat had hij dus beter niet kunnen doen! 

Uitgeroeid
Nico van den Ham is behalve het feit dat hij dakloos is gemaakt en wordt gehouden,
ook nog eens de enige Nederlandse in Nederland verblijvende (anderen hebben moeten vluchten) journalist met de >>> juiste vragen.
Een goudeerlijke, dus zonder perskaart, volksjournalist met ongewenste vragen.
Een dakloze, die toch nog door gaat met het melden van misstanden en vooral daarom moet worden uitgeroeid zo vindt o.a. rechter, crimineel >>> mr. C.L.J.M. de Waal.  

Bevestiging
Het enige wat Nico met zijn actie's van de afgelopen weken heeft bereikt is dat hij opnieuw een bevestiging heeft gekregen dat eerlijke verslaggeving betreffende eventuele ontwikkelen rond zijn eigen persoon absoluut niet kan. Trollen, maar ook journalisten die wél een perskaart hebben of beter verwoord, moderne NSB'ers, gaan zich met van alles en nog wat bemoeien en organisatie's opbellen waar Nico mee te maken heeft. Precies zoals dat ook al meerdere malen in het verleden is gebeurd.  

Klagen
Nico én de redactie van deze site hebben de afgelopen weken weer bevestigd gekregen dat mensen die slachtoffer zijn van het verkapte Nederlandse schurken-regime en haar misdadige >>> kliek, daarover beter niet kunnen klagen! 
Tevens is het Nico voor eens en voor altijd duidelijk geworden dat het voor iemand die iets goeds voor hem zelf en anderen heeft gedaan, maar wat een grote organisatie niet zo goed van pas kwam, niet meer mogelijk is om via de officiële weg aan woonruimte te komen of op een normale wijze deel te kunnen nemen aan deze maatschappij. Daarom blijven de oproepen op deze site, betreffende het huren van een kamer in Amsterdam dan ook staan.

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Moderne NSB'ers, Gerechtelijke Misdaad, Moord, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije Meningsuiting.