KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 3 oktober 2017

Gemeentebestuur Den Helder dom, lomp en harteloos!

Kort geding
Gisteren diende het kort geding dat de Den Helder tegen de wereldberoemde kunstenaar Rob Scholte had aangespannen. Na jaren strijd met de gemeente moet Scholte, zijn vrouw Lijsje en hun 2 kinderen het museum uit. Het gezin woont ook in het museum. Veel meer hierover op de website van het Rob Scholte Museum. Nico van den Ham nam die zitting in beeld en geluid op. Hierover later meer. Eerst een kort interview na de zitting. Luister vooral aan het eind van het interview. Dat geldt vooral voor burgemeester en wethouders van Den Helder. Lees verder onder de video!Vrienden
Hoe dom kan een gemeente zijn om te trachten deze mooie mensen Den Helder uit te jagen? Beter -betrokken- volk in je gemeente dan de Scholtens kun je je niet wensen. Rob Scholte zet Den Helder met zijn museum weer op de kaart. Dat vinden ook al deze >>> mensen. De rechtszaal van de Alkmaarse rechtbank was gisteren te klein voor de vele vrienden van de familie Scholte die naar de zitting waren gekomen. Daarom werd snel een grotere zaal geregeld. Die grotere zaal zat stampvol met meest hele aardige mensen. Soort zoekt soort gold ook gisteren in de Alkmaarse rechtbank. 

Gemist
Niet alleen het museum, maar ook het zeer sociale gezin Scholte, zal door de Helderse bevolking worden gemist als de gemeente van de rechter haar zin krijgt! Burgemeester en Wethouders van Den Helder, schaamt u! Denk na en komt alsnog tot bezinning! Voor Den Helder en voor heel kunstminnend Nederland! 

Door Nico van den Ham