KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 7 oktober 2017

'Eigen hachje redden', Nico van den Ham, mislukt!


'Nico van den Ham druk bezig met eigen hachje redden'. Dat schreven we 
op >>> 26 september.

'Nico van den Ham druk met eigen hachje redden. Deel 2; Moderne NSB'ers' volgde op >>> 28 september. 

'Eigen hachje redden, Nico van den Ham mislukt!  schrijven we nu >>> 7 oktober.

Asielzoekers
Slachtoffers van de Corrupte Zwarte Toga Maffia en haar omvangrijke kliek, die bijvoorbeeld hun kinderen, bedrijf of woning zijn afgepakt, hebben intensieve hulp nodig. Vergaande hulp op allerlei gebied! Geen hulp van, meest armzalige, medeburgers die vaak zelf ook diep in de shit zitten maar hulp van overheidsinstanties! Aanhoudende, intensieve hulp van de overheid in elke denkbare vorm! Net zoals >>> asielzoekers die aanhoudende, intensieve hulp van ons schurken-regime krijgen! Voor mensen met een Nederlands paspoort geldt; eenmaal dakloos gemaakt, dan komt het nooit meer goed! Dat is wat wij al jaren zien en nu dan ook weer constateren betreffende de belabberde daklozensituatie waarin Nico van den Ham verkeerd. 

Woonruimte - NSB'ers
Het ging om woonruimte. Dat bedoelde Nico in zijn artikelen met zijn 'eigen hachje redden'. De bijna 65 jarige Nico is nu bijna 2 jaar dakloos gehouden en is 2 jaar lang intensief op zoek geweest naar een kleine, sobere ruimte waar hij zelfstandig kan slapen, eten, douchen, naar de w.c. gaan en zijn site bij kan houden. De laatste weken leek het er even op dat hij zo'n broodnodige plek had gevonden. Echter, er moest om die plek te bemachtigen veel gebeuren en Nico moest daarvoor weer veel reizen. Nico kon niet bekendmaken dat hij met het verkrijgen van woonruimte bezig was, want abjecte types zoals Eric Donk, Cris Klomp en vele andere, meest anonieme, staatstrollen, gaan zich er dan mee bemoeien. Moderne NSB'ers die dan uit gaan zoeken in welke gemeente en van van wie Nico die woonruimte gaat huren. Dit, om dan vervolgens valselijk informatie over klokkenluider, Nico van den Ham toe te zenden aan die partijen.
Nico heeft dergelijke smeerlapperij al meerdere keren zelf meegemaakt. 
Bij andere slachtoffers van de rechtspraak zien wij hetzelfde. Dit gaat tot aan in >>> IJsland toe. 

Afgeblazen
Alhoewel het tot voor een paar dagen geleden definitief leek dat Nico weer een zelfstandige woonruimte tot zijn beschikking zou hebben is dat dan toch nog weer op het laatste moment afgeblazen. Dat was niet omdat die trollen zich ermee hebben bemoeid want die wisten van niets. Nico was zijn hachje aan het redden in het geheim zoals hij zelf ook heeft medegedeeld. Zoals wij al lange tijd beweren; eenmaal door een criminele >>> rechter dakloos gemaakt en je hebt een Nederlands paspoort, dan komt het nooit meer goed!

Strafvervolging
Aanstaande vrijdag 13 oktober is er een strafrechtszaak gepland tegen Nico. Na acht jaren beestachtige, civiele vervolging volgt nu ook strafvervolging voor klokkenluider Nico van den Ham! Alles in het belang van de Nederlandse staat! Nico heeft uitstel van die zitting aangevraagd, maar heeft als reactie tot nu toe alleen nog maar een ontvangstbevestiging op dat verzoek gekregen. Geen woonruimte, wel strafvervolging, deurwaarders en veel andere daklozen-shit. Net zoals al die duizenden andere slachtoffers van de Zwarte Toga Maffia. 'Gewoon' omdat het kan! Alles in het belang van deze >>> economie en de verkapte Schurkenstaat der Nederlanden. In naam van onze 'fijne' Koning! De reguliere media zwijgt en het onderworpen volk ondergaat het gedwee.

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren:Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Kinderrechtenschendingen, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije Meningsuiting.