KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 9 september 2017

Voorlopig geen artikelen meer over Misdaadgroep Jeugdzorg op NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND!

Verdriet van de kinderen, vaders en moeders, te massaal en te heftig voor Nico die alle verhalen in zijn eentje niet aan kan! 
.
Het volk moet haar kinderen op een heel andere wijze gaan verdedigen! Ook als zij die kinderen niet zelf heeft gemaakt! 


Het zijn onze kinderen en daar blijven jullie met de poten vanaf!
Verhaal
In mei van dit jaar was Nico van den Ham op bezoek bij Tamara Recourt in Nijmegen. 
De zeer dappere Tamara deed haar >>> verhaal. Daarna veranderde er (opnieuw) iets in het leven van Nico van den Ham. Nico werd platgebeld door vele andere slachtoffers. Slachtoffers van organisaties die onder de noemer -Misdaadgroep Jeugdzorg- in samenwerking met haar >>> Landelijke Overkoepelende Belangenorganisatie opereren.

Buitenland
Een van die andere slachtoffers was de familie Herbst met hun >>> verhaal over Jeugdzorg. Toen hadden we het schokkende relaas van >>> José Kuckelhorn die in een 2e video adviseerde maar met je kinderen naar het >>> buitenland te vluchten. We publiceerden over de kinderontvoeringszaken van >>> Louis en >>> Erik Goenendijk. Groenendijk plaatste zijn verhaal ook op zijn eigen >>> site. Op 4 september jl. hadden we een reportage die ging over ouderverstoting


Interviews 
Het bezoeken van de slachtoffers, het doen van de interviews en het monteren van de video's is veel werk. Nico, die zelf geen kinderen heeft, heeft het er graag voor over. Echter, niet eerder kwam hij in contact met grote aantallen medemensen waarvan het verdriet zo groot is en die zo vol zitten met hun verhaal. Wij besteden aandacht op deze site aan de tot op het bot corrupte en verrotte rechtspraak van onze verkapte Schurkenstaat. Daardoor hebben we veel te maken met mensen die van alles kwijt zijn geraakt. Hun woning, hun bedrijf en/of hun leven dat door criminele rechters ten voordele van deze >>> smerige economie volledig is verwoest. 

Doodvechten
Je bedrijf, spullen, en/of woning kwijtraken, door middel van het plegen van gerechtelijke misdrijven door criminele klassenrechters is erg, heel erg! Je eigen kinderen, jouw eigen kroost kwijtraken door dit Zwarte Toga Tuig is erger! Heel veel erger!!! Onbegrijpelijk en voor Nico van den Ham onaanvaardbaar dat de slachtoffers niet bereid zijn om net zoals dieren dat doen zich massaal dood te vechten om voor hun jongen op te komen. Datzelfde geldt overigens ook voor al diegenen die hun huis, hun spullen en/of hun normale leven is afgepakt. 

Baggeren
Nico is altijd al voor kinderen opgekomen. Maar sinds hij dat eerste interview bij Tamara Recourt deed, wordt hij 'platgebeld' met verhalen over de Misdaadgroep Jeugdzorg. Hoe meer interviews en reportages, hoe meer telefoon met jeugdzorgverhalen voor Nico van den Ham. Verhalen die zo complex en zo uitgebreid zijn, dat hij na het beëindigen van de vaak ellenlange gesprekken niet eens meer weet hoe het nu ook al weer zat. Nico kan het allemaal niet meer aan en heeft daardoor geen tijd meer om nog artikelen te schrijven. Nico heeft te veel gevoel in zijn donder om de intens verdrietige vaders en moeders die hun jeugdzorg-shit over hem heen baggeren 'af te kappen', zoals dat hem dat door sommigen wordt geadviseerd. 

Artikelen
Daarom is het noodzakelijk om (voorlopig) geen nieuwe verhalen over de Misdaadgroep Jeugdzorg meer te publiceren en vooral ook niet meer telefonisch aan te hoeven horen. De tijd daarvoor ontbreekt helaas. Bovendien helpt al dat geschrijf helemaal niets behalve dan dat we bij elkaar komen. Nico van den Ham staat wel open om het een en ander te organiseren dat rechters onmogelijk maakt verder te gaan met hun criminele activiteiten! Dat geldt zowel in zaken betreffende de Misdaadgroep Jeugdzorg als in andere zaken.

Afspraken
De afspraken met de ouders die al zijn gemaakt worden in de loop van de tijd nagekomen. Het interview met moeder Esther en oma Joke (op het binnenhof) wordt binnenkort gepubliceerd. Zie ook ons vorige artikel met >>> Joep Zander!

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Misdaadgroep Jeugdzorg, Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Kinderrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije Meningsuiting.