KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 21 september 2017

NOS voorleesmoeder, Annechien Steenhuizen, laat zich schaamteloos misbruiken door de rechtelijke macht

Volksmisleider, Annechien Steenhuizen
Medeschuldig aan het verwoesten van levens en het de wanhoopsdood injagen van ongeveer 500 medemensen per jaar. 

Annechien Steenhuizen is de dagvoorzitter én presenteert de geheime bijeenkomst van de Zwarte Toga Maffia! 

Gecensureerde perskaartjournalisten slechts een deel van de dag enigszins welkom !?!

Eerlijke (volks)media, zonder
staatsperskaart, worden geweigerd!

TivoliVredenburg
 

Op donderdag 28 september a.s. vindt in het Utrechtse TivoliVredenburg een geheime bijeenkomst van de Rechtelijke Macht plaats. Tijdens die dag; de 'Dag van de Rechtspraak', komen honderden rechters, politici, bestuursgangsters, door rechters en politici belangrijk geachte personen uit het bedrijfsleven, wetenschappers en gecensureerde perskaart-journalisten bij elkaar om te praten over de toekomst van de rechtspraak. De gecensureerde perskaartjournalisten mogen slechts een gedeelte van de geheime bijeenkomst bijwonen. Dat staat vermeld op >>> deze pagina (heel ver naar beneden scrollen) van de website van de rechtspraak.nl vermeldt. Eerlijke journalisten, dus verslaggevers zonder zo'n perskaart, komen er niet in. Dat heeft een van de persvoorlichtsters van de Raad voor de Rechtspraak, Barbara den Uijl, telefonisch aan ons duidelijk gemaakt. 

Dood
Tijdens de bijeenkomst zal, zo staat geschreven op de website van de grootste, meest leed, ellende, verdriet en dood veroorzakende misdaadorganisatie die ons land kent, over 'de toekomst van de rechter' worden gedebatteerd. 
Nico van den Ham, Melder van Misstanden en journalist met de >>> juiste, maar ongewenste vragen heeft, zover wij hebben kunnen nagaan als eerste journalist zonder perskaart, om een uitnodiging gevraagd. De mogelijkheid om daar om te vragen, wordt geboden op >>> deze pagina (heel ver naar beneden scrollen) van de website van de rechtspraak. 

Persvoorlichting 
Daarna heeft Nico de persvoorlichting opgebeld. Tijdens dat telefoongesprek werd hem door een van de persvoorlichters van de Raad voor de Rechtspraak, die de Dag van de Rechtspraak organiseert, medegedeeld dat het maken van audiovisuele opnamen absoluut niet is toegestaan. Nico zou per e-mail worden geïnformeerd of hij (zonder camera) welkom is. Die e-mail hebben wij nog steeds niet ontvangen. Na dat telefoongesprek hebben meerdere collega's van ons, maar ook slachtoffers van corrupte klassenrechters, via het adres: dagvanderechtspraak@rechtspraak.nl om een uitnodiging gevraagd. Al die mensen kregen onmiddellijk een automatisch gegenereerde antwoord e-mail terug met de mededeling dat het vol was.

NOS
De tot op het bot corrupte rechtelijke macht heeft weer heel wat te verbergen op die aanstaande 28e september daar in het Utrechtse TivoliVredenburg want anders zou de bijeenkomst niet geheim zijn! De Zwarte Toga Maffia weet de weg naar haar Judas-handlangers te vinden en koos voorleesmoeder Annechien Steenhuizen van het NOS-Journaal uit om de geheime bijeenkomst te presenteren. De levensgevaarlijke TV-mevrouw laat vrijwel iedere avond schaamteloos en gewetenloos zien hoe goed zij het onderworpen Nederlandse volk kan voorliegen, misleiden en indoctrineren. Annechien heeft daarbij volstrekte schijt aan het feit dat zij zich daarmee medeschuldig maakt aan het compleet verwoesten van de levens en het de dood injagen van grote groepen van haar medemensen waaronder veel kinderen. Aan Annechien hebben wij een hele 'goeie', moeten ze bij de rechtspraak dan ook hebben gedacht, dus die keuze was snel gemaakt. 

Onmogelijk
De enige manier om dit soort criminelen hun, voor grote groepen van de bevolking, verwoestende praktijken te laten stoppen is hun het vuile werk onmogelijk te maken. Datzelfde geldt voor deze misdadige, geheime bijeenkomst! Er zouden aanstaande donderdag de 28e zoveel (joelende) mensen/slachtoffers van de Toga Maffia voor TivoliVredenburg in Utrecht moeten staan dat er niemand naar binnen kan. Procederen als jouw tegenpartij groter is dan dat jij bent, klachten indienen, aangifte doen tegen criminele rechters, wat de laatste tijd heel veel wordt gedaan, helpt allemaal niets. Er alleen maar over schrijven op Facebook, Twitter, website's of waar dan ook op internet, werkt ook niet!  


DAT DE RECHTERLIJKE MACHT ÉN HAAR OMVANGRIJKE
KLIEK EEN DOOD EN VERDERF VEROORZAKENDE CRIMINELE
ORGANISATIE IS DIE ZIJN WEERGA NIET KENT, KAN ALS EEN
FEIT WORDEN BESCHOUWD OMDAT NIET MAG WORDEN
ONDERZOCHT OF DE BEWIJZEN DAARVAN FEITEN ZIJN.

Op zaterdag 23 september aanstaande is er vanaf 14.00 u. de 4e Nationale Herdenking Zelfdoding bij de Dokwerker aan het Jonas Daniël Meijerplein in Amsterdam. Start de video hierover, onder aan dit artikel. 

Zie ook:

>>> 'Nederlandse rechtspraak in wereldtop' pure misleiding!

>>> Onderworpen Nederlander massaal door media bewerkt

>>> Van pedofilie beschuldigde hoofdofficier van justitie,
        mr. Vincent Leenders. Hoe gaat het met hem?

>>> Raad voor de 'Rechtspraak'; na ontmaskerde Hiemcke/ Van Dijk is het nu           de beurt aan baas Bakker om kleur te bekennen; ingrijpen of oprotten...!Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Kinderrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije meningsuiting, Justitioneel Seksueel Kindermisbruik.