KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 8 september 2017

Nog een keer de wijze woorden van Joep Zander betreffende de rechtspraak

Joep Zander
Op maandag 5 september jl. deden wij verslag >>> (video) van de actie van Patrick Damhuis; zijn voettocht, het gesprek met het VVD Tweede Kamerlid. Sven Koopman op het binnenhof enz. enz. Tijdens die bijeenkomst ontmoette Nico van den Ham (voor de 2e keer) Joep Zander. Verder lezen onder de video alstublieft... 



... Ook met Joep Zander had Nico een gesprek en plakte de betreffende video in het artikel van afgelopen maandag. Joep Zander strijdt tegen het onrecht in het algemeen, maar in het bijzonder als het om kinderen gaat. 

Pedagoog
Zander is een veelzijdig persoon: Hij is pedagoog (Universiteit van Utrecht), auteur, kunstenaar en heel erg aardig! Joep heeft zich gespecialiseerd in het thema; ouders en recht. Met name vaders en de opvoeding van kinderen hebben zijn speciale aandacht. Joep heeft vier boeken geschreven en schrijft diverse artikelen over vaders en gelijkwaardig ouderschap. Joep zelf heeft 2 kinderen. Regelmatig geeft hij >>> lezingen over het ouderverstotingssyndroom en vaderschap.

>>> Dossier rechtersdictatuur

>>> Argumenten rond openbaarheid van uitspraken


>>> Joep Zander weblog

>>> vaderseenzorg.nl

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Misdaadgroep Jeugdzorg, Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Kinderrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije Meningsuiting.