KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 21 augustus 2017

Situatie kritiek voor Nico van den Ham en vele anderen.

Problemen
Opnieuw enorme, tot nu toe onoverzichtelijke, technische problemen op computergebied. Verder gezondheidsproblemen, aanhoudende vervolging vanwege het publiceren van te veel waarheid, verplichtingen elders enz. enz.

Donderdag
Dit alles te samen maakt het, dat ik verwacht, dat pas aanstaande donderdag weer nieuwe artikelen op deze site kunnen worden geplaatst. Dit als het 'net' zich dan inmiddels niet helemaal om mij heen heeft gesloten.  

Loketbedienden
Tot die tijd verzoek ik al diegenen, die ook zo in de moeilijkheden zijn gebracht of, waarvan het leven inmiddels ook zo is verwoest door de Nederlandse staat, eens na te denken! Nadenken over het werkelijk in actie komen tegen het overheidstuig dat ons dat allemaal aandoet. Criminele klassenrechters, politici, vooral ook journalisten, maar ook loketbedienden en ander kantoorpersoneel dat er aan mee werkt! Medemensen die ook uw buurvrouw/man kunnen zijn.  

Ziekelijk
Het is een uitermate ziekelijk en onnatuurlijk gedrag, dat wij ons het een en ander in deze allemaal maar zo laten welgevallen!

We moeten massaal heel veel niet meer gaan doen! 

Denk daar alstublieft eens over na! 

Hopelijk tot aanstaande donderdag!

Nico van den Ham