KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 20 augustus 2017

Media schuldig aan het verwoesten van het leven en de dood injagen van grote groepen burgers

Schelden
Bij regelmaat wordt ons door enkele bezoekers van deze site verweten dat het onze eigen schuld is dat de reguliere staatsmedia ons geen antwoord geven. Antwoord als wij die gecensureerde perskaartjournalisten vragen aandacht te besteden aan de immense gerechtelijke zwendel die gaande is bij Justitie en waar zoveel van onze medemensen aan kapot gaan. Wij zouden te veel schelden en vloeken op deze site, is het verwijt. 
Het is dan logisch dat men op dergelijk verzoeken niet reageert, zo wordt er dan gesteld. Een volstrekt, op meerdere fronten, onjuist en onredelijk verwijt! We leggen het uit.

Schijnheilig
Als wij per brief, e-mail of telefoon contact zoeken met de reguliere media dan doen wij dat middels beschaafd geschreven brieven of e-mails. Bellen wij naar een redactie van een krant, radio of tv-programma dan valt er van onze zijde niet één onvertogen woord. De toonzetting ofwel het gevoel dat we in onze teksten leggen op deze site, is dus een andere dan in de brieven, e-mails of telefoongesprekken! Schelden doen wij echter nooit!

Criminelen
Als wij zien dat rechters, raadsheren of ander justitieel tuig het leven van onze medemensen, waaronder kleine kinderen, door middel van gerechtelijke list en bedrog verwoesten ten bate van deze vuile >>> economie, dan hebben wij het op deze site over criminelen. Dat is geen schelden maar een van de weinige woorden die beschikbaar zijn om aan de duiden wat deze gerechtelijke misdadigers in werkelijkheid zijn! 'Vuile misdadigers!' En ook dat is geen schelden want als je mensen massaal de dood indrijft uitsluitend voor het geldelijk gewin; dan ben je vuil, heel erg vuil!

Boodschap
Dat anderen er voor kiezen om de veel leed, ellende, verdriet veroorzakende toga criminelen, die er niet voor terugdeinzen onschuldige burgers gewetenloos de zelfmoord in te drijven, slechts te verwijten dat zij 'foutjes hebben gemaakt' of door zo'n grote tegenpartij 'op het verkeerde been zijn gezet', hebben wij geen boodschap! Je zegt tegen een gewelddadige woningovervaller ook niet dat hij een foutje heeft gemaakt. 
En dat nog wel terwijl al die gewelddadige overvallers met alle andere burgercriminaliteit bij elkaar lang niet zoveel ellende, leed, verdriet en dood veroorzaken dan 
>>> criminele klassenrechters.

Ingezonden
Ruim een maand geleden publiceerden wij een door de heer ir. H.P.A. Peters geschreven en aan deze site ingezonden brief aan het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Een nagenoeg soortgelijke brief schreef Peters aan een groot aantal kranten. De heer Peters kreeg, zoals dat vrijwel altijd gaat in een schurkenstaat, geen enkele reactie! En dat terwijl Peters een uitermate keurige brief had geschreven zoals >>> hier te zien is. Heel veel slachtoffers van rechters en ander toga tuig (tuig is ook geen scheldwoord maar een benaming) vragen middels van die keurig opgestelde brieven om aandacht aan de media. Nog weer andere slachtoffers van de rechtelijke macht die wij kennen (dat zijn er vele) en die ook op de meest keurige wijze de media smeekten om aandacht voor dit immense, stilgehouden drama, kregen ook nooit een inhoudelijk antwoord.

Eigen schuld
Het verwijt van enkele bezoekers van onze site die stellen dat het onze eigen schuld is dat wij nooit antwoord krijgen van de staatsmedia gaat dan ook om minstens 2 redenen niet op! Ook wij schrijven keurige brieven en voeren onze telefoongesprekken op uitermate beschaafde wijze. Dat wij een andere toonzetting op onze website bezigen, kan ook niet de reden zijn dat wij geen antwoord krijgen. Dan zouden immers al die andere keurige brievenschrijvers en opbellers, die geen website hebben, wél antwoord moeten krijgen. Nepnieuws-journalisten die zo een grote bijdrage leveren aan het verwoesten van vele levens van onze medemensen waaronder kleine kinderen. Extreem crimineel mediatuig dat het niet interesseert dat mensen soms van narigheid maar voor een rijdende trein gaan staan.

Video
Hier nog eens onze, op verzoek van Algemeen Dagblad- nepnieuwsjournalist, crimineel Chris Klomp, verwijderde video van ons YouTube kanaal. Nog steeds te bekijken op ons tot nu toe niet gecensureerde >>> Russische videokanaal.
Met veel dank aan onder andere de heer, Vladimir Poetin!

Toegezonden
Het artikel, waarin de brief van de heer Peters, is nog eens door ons via de e-mail adressen toegezonden naar al die kranten. Maar u raadt het al: weer geen antwoord. Ook de heer Peters kreeg geen enkele reactie! 


redactie.elsevier@elsevier.nl, redactie@hpdetijd.nl, nieuwsdienst@telegraaf.nl,
persbericht@fd.nl, nrc@nrc.nl, redactie@parool.nl, redactie@trouw.nl, Redactie Quote, redactie@volkskrant.nl, redactie@gooieneemlander.nl, nieuwsredactie@metronieuws.nl, redactie.ac@nhd.nl, redactie@halloleeuwarden.nl, stadsredactie@haarlemsdagblad.nl,
redactie@gelderlander.nl, redactie.tilburg@bd.nl, redactie@ed.nl, stadsredactie@leidschdagblad.nl, hoofdredactie@bndestem.nl,
info@maartenonline.nl, info@legalbusinessworld.nl, internet@ad.nl,
groene@groene.nl, tips@platform-investico.nl


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Reguliere Media,
Alternatieve media, Gerechtelijke&n
Misdaad, Mensenrechtenschendingen,
Mediacensuur,
Klassenrechtspraak,
Zelfmoord, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije Meningsuiting.