KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 26 augustus 2017

Criminelen beslisten over niet verder vervolgen Joris Demmink inz. justitieel, seksueel misbruik van kinderen

 In het Arnhemse Gerechtsgebouw waar de vonnissen al getypt klaarliggen vóórdat de >>> rechtszittingen zijn begonnen!

Allemaal in uw 
eigen verkapte Schurkenstaat der Nederlanden.

Uw reguliere media zwijgt, belazert en indoctrineert.

 Het onderworpen volk vindt het uiteindelijk allemaal wel best. 

Mr. Joris Demmink

Raadsheer mr. Henk Abbink

Tenlasteleggingen

Ik heb er bij gezeten en heb gezien en gehoord hoe raadsheer (hoge rechter bij het gerechtshof), crimineel, mr. H. Abbink te samen met 2 andere misdadige leden van 
het Arnhemse Hof het hoger beroep tegen zo'n 10 tenlasteleggingen van journalist, 
drs. Micha Kat op geen enkele wijze inhoudelijk hebben behandeld. Er werd alleen 
maar gebakkeleid over hoe de rechtszitting schijnvertoning ingericht zou worden.  

>>> Rechtszitting Micha Kat grote criminele schijnvertoning

Griffier
De griffier, hoorde het aan, keek er naar, schreef op wat zoal goed van pas kwam en 
zei er niets van. De stokoude, vrouwelijk advocaat generaal (officier van justitie bij het gerechtshof) zinde de hele gang van zaken ook wel en speelde het vuile spel gewoon mee. >>> Micha Kat zijn advocaat liep tijdens de zitting weg omdat het geen rechtszitting was maar een schijnvertoning. De zitting werd niet geschorst maar werd na het vertrek van de advocaat, nog even snel in enkele minuten, afgeraffeld! Zonder Micha Kat, zonder zijn advocaat, zonder feitenonderzoek en zonder reguliere media!

Vonnis
Een paar weken later werd er gewetenloos, schaamteloos, onder het motto van -wie maakt ons wat- gewoon vonnis gewezen. De gevaarlijke, reguliere, volks-voorliegende media zwegen opnieuw. Allemaal in uw eigen Schurkenstaat, Nederland! 

Demmink
Dat raadsheer mr. Henk Abbink nou juist het Hof heeft voorgezeten dat moest gaan beslissen over het wel of niet vervolgen van hun voormalige baas is opmerkelijk. Journalist Micha Kat was en is al jarenlang de grote aanjager betreffende de kwestie, Joris Demmink.

Criminelen
We hebben hier te maken met criminelen van het allerergste kaliber die hun voormalige baas én elite-vriend, mr. Joris Demmink, niet willen belasten met verdere vervolging. Ik en vele anderen hadden de beslissing van de 'edelachtbaren' al voorspeld. Het neuken met minderjarigen is immers inmiddels allang breeduit geaccepteerd in justitiële en VVD-misdaadgroep kringen. Dit, zolang die seks met kinderen maar door hun eigen soort; die hooggeplaatsten dus, wordt bedreven! Ouders moeten trots op hun kinderen zijn als die zo'n voorname justitiële VVD- lul in hun strot hebben gehad, lijkt het motto zo langzamerhand wel te zijn, daar bij justitie! Denk daarbij aan Hoofdofficier van Justitie, Vincent Leenders! Heeft u er nog wat van gehoord? Ik wel. Daarover later meer. 

Onderworpen
'Het aan ons onderworpen volk is, op wat enkele uitzonderingen na, inmiddels wel gewend aan ons elite-geneuk met kinderen en komt daartegen toch niet echt in verzet' zullen ze bij De Rechtspraak, het Openbaar Ministerie, en de VVD-misdaadgroep wel hebben bemerkt. Wél komt het volk massaal in opstand als het om een pedo van hun eigen soort gaat, een glazenwasser bijvoorbeeld! Dan worden zijn ruiten ingegooid en wordt hij zo (terecht) de wijk uit getreiterd. Justitie en de gecensureerde staatsmedia zijn dan natuurlijk blij met al die aandacht voor zo'n gewone pedo, want 'het leidt de aandacht zo lekker van al dat andere af!' 

Abbink
Als niet mr. Henk Abbink de behandeling het bekokstoven betreffende het wel of niet verder vervolgen van Joris Demmink als voorzitter van het Hof tijdens de geheime zitting (achter gesloten deuren) had voorgezeten, was er natuurlijk wel een andere raadsheer geweest. Ook dan had ik voorspeld dat het Hof, haar voormalige baas, mr. Joris Demmink niet meer zou belasten met verdere vervolging wegens het neuken van onze kinderen. Ik weet immers als de beste hoe het er aan toe gaat in de rechtszalen en bij justitie in het algemeen. 

Dood
Ik zat er op die 13e mei 2016 met de neus bovenop en zag hoe rechter Abbink te werk ging en nog steeds, gaat. Ik was ondanks mijn vele ervaringen in rechtbanken toch weer opnieuw verbijsterd en geschokt! Mr. Henk Abbink, een hoge rechter die niet in deze maatschappij thuis hoort maar onder erbarmelijke omstandigheden voor de rest van zijn leven in de gevangenis zou moeten zitten. Henk Abbink is een goed voorbeeld van hoe het Criminele Zwarte Toga Tuig te werk gaat. Misdadige onrechtmatige werkwijzen die grote groepen burgers hun leven verwoest en ze massaal de >>> wanhoopsdood indrijft. 

Eerbied
Hoeveel door de NOS, RTL, De Telegraaf, Algemeen Dagblad, >>> De Volkskrant, Parool etc., etc., voorgelogen en geïndoctrineerd, onderworpen voetvolk zal inmiddels voor deze crimineel de afgelopen week weer zijn opgestaan vraag ik mij af? 
Opgestaan uit eerbied voor deze edelachtbare! Opgestaan toen hij, mr. Abbink, de afgelopen week in zijn zwarte toga de rechtszaal weer betrad om het voetvolk te gaan 'berechten'.   

Door Nico van den Ham i.s.m. de redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, sectoren: Justitiële Pedofilie, Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Kinderrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije Meningsuiting.