maandag 3 juli 2017

SCHOKKEND! - Rechter mr. G.P. van Ham trekt partij voor Killer Cops in moordzaak-orgaanroof Ihsan Gürz

Moord op Ihsan Gürz goed voor economie! 


In de kwestie van de
door de politie vermoorde
Mitch Henriquez besliste
de rechter op verzoek van én in
het voordeel van de politie
precies het omgekeerde!

Partijdige rechters geven
politie nóg meer ruimte
om zonder noodzaak,
massaal onschuldige
 burgers te vermoorden!
                                                
                                                  


Vrijheid

Opnieuw een bevestiging van volledige vrijheid voor de Nederlandse politie om zonder enige noodzaak, straffeloos burgers dood te kunnen trappen, te verwurgen of, als de burger van de politie weg loopt, heel laf van achteren in de nek kapot te schieten.
Deze keer blijkt die vrijheid uit een gerechtelijke beschikking die wij onlangs ontvingen. Het gaat hier om de zaak Gürz. C
engiz Gürz is de vader van Ihsan Gürz die in 2011 door een groot aantal laffe politieagenten zo hard in elkaar werd getrapt en gestompt dat Ihsan ten gevolge van al dat onnodige politiegeweld is overleden. 

Krantenpapier
Doodsoorzaak, een zwak hart, zo stelde het Beverwijkse Killer-Cop Team, sneed vervolgens het hart uit het lijk van Ishan en maakte het zoek of flikkerde het belangrijke orgaan gewoon weg! De ontstane lege ruimte, dus daar waar het hart had gezeten, werd door de 'waakzame en dienstbare' politie en haar kliek op 'waardige wijze' volgepropt met oud krantenpapier.
Allemaal in uw eigen verkapte Schurkenstaat; Nederland. De NOS zwijgt!


Mr. Van Ham 
De familie Gürz wil dat er opnieuw naar de zaak wordt gekeken en vroeg de rechter
om een voorlopig deskundigenverhoor te bevelen waarbij drie deskundigen gehoord zouden moeten worden. 
Onlangs, op 4 mei 2017, werd het verzoek tijdens een rechtszitting in Den Haag door rechter, mr. Van Ham behandeld. Nico van den Ham maakte van die rechtszitting een videoverslag >>> Weer rechtszitting (video) in de moordzaak Ihsan Gürz.

Turkse TV
Andere rechters hebben vader Cengiz Gürz verboden op internet te schrijven over de moord op zijn zoon. Ook mag Gürz geen foto's van zijn vermoorde zoon meer publiceren en er niets meer over zeggen op de Turkse televisie! 

Gewetenloze rechters
Omdat de verdrietige Gürz eerder wél had geschreven over zijn door de politie doodgetrapte zoon, daarbij ook foto's heeft geplaatst en er wat over op de Turkse TV had gezegd, kreeg hij van de gewetenloze, misdadige rechters, mr. J.A.A.G. de Vries,
mr. M.B. de Boer en mr. M.M. Helmers met als griffier mr. F. Nieuwenhuis, die het allemaal keurig opschreef, op 31 mei 2016 
3 maanden voorwaardelijke celstraf met een proeftijd van 3 jaar en € 2.000 boete. Bovendien moest vader Gürz, als een heuse crimineel, vingerafdrukken laten maken. Zie voor dit alles dit >>> artikel want wij schrijven het allemaal wél op en publiceren daarbij ook de foto's! 

Beschikking 
Rechter G.P. van Ham heeft het verzoek van de familie Gürz afgewezen. Opnieuw een teleurstelling voor de familie Gürz die zo meer en meer op allerlei wijzen kapot wordt gemaakt. Gürz mag niet meer schrijven, Gürz mag geen foto's laten zien en Gürz mag niets meer zeggen. Gürz mag nog wel (volstrekt zinloze) processen aanspannen en betalen! 

Moord op Ishan Gürz goed voor economie!  

€1.522,-
Gürz heeft nu al bijna 80.000 euro (!) aan proces en advocaatkosten et cetera betaald en moet nu de rekening van dit proces, begroot op €1.522,-, ook weer overmaken.
De brute moord op Ishan Gürz is dan ook niet helemaal zinloos geweest, want eerlijk is eerlijk, zo'n moord en het hele gedoe er omheen is, met dank aan de politie, wel weer goed voor deze >>> economie.  


Mitch Henriquez
De rechtbank in Den Haag besloot op 6 april van dit jaar dat de inhoudelijke behandeling van de zaak Mitch Henriquez voorlopig niet doorgaat. Dat was nadat de Haagse politie moordbrigade een 'rapport' van lijkschouwer lijkenpikker, dokter Kees Das aan de rechtbank overlegd hadden waarin staat dat het zeer onwaarschijnlijk is dat Mitch Henriquez als gevolg van verwurging na een nekklem is overleden. De Amsterdamse GGD'er, Kees Das, die het lijk van Mitch Henriquez nooit heeft gezien, heeft in zijn rapport verklaard dat Henriquez aan een hartstilstand is >>> overleden.
De partijdige rechters namen deze misselijkmakende grap van dokter Das serieus omdat het rapport door de politie was aangeleverd!


Omgekeerde
Precies het omgekeerde dus vergeleken met de moordzaak Ishan Gürz.
De vader van de vermoorde Ishan, Cengiz Gürz
verzoekt de rechter om een voorlopig deskundigenverhoor te bevelen waarbij drie deskundigen gehoord dienen te worden.
Dat verzoek wordt afgewezen. De politie verzoekt in een vergelijkbare kwestie de rechter te kijken naar een rapport van lijkschouwer grappenmaker Kees Das en dat wordt toegewezen! 
De reguliere media zwijgt! Allemaal in uw eigen verkapte Schurkenstaat der Nederlanden.

De originele >>> Beschikking in de zaak Gürz

Artikel over Mitch Henriquez en >>> 'dokter' Kees Das 

Hieronder links naar enkele van de vele artikelen die wij reeds over de zaak Ihsan Gürz publiceerden. 

>>> Nico van den Ham: Politie trapt jongeman dood.
>>>
 Lachende politieagenten sleepten naakte lijk uit politiecel.
>>>
Politie die Ihsan dood trapte wordt niet vervolgd!
>>> Gengiz Gürz eist door politie gestolen hart van zijn zoon op.
>>> Rechter steekt vader vermoorde zoon mes in de rug! .

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND

Categorieën: zie hieronder en klik op de 
labels