KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 22 juni 2017

Hof van Discipline hervat mondsnoerzaak topadvocaat mr. Meindert Stelling | Videoregistratie van de zitting

Rechten
Advocaat mr. Meindert Stelling mag geen advocaat meer zijn omdat hij precies zegt hoe het er in de rechtszalen aan toe gaat en niet mee gaat in het op grove wijze schenden van de rechten van de gewone man door de rechtelijke macht. Rechters en raadsheren die elke wet een regel aan hun laars lappen als een wet en/of regel hen niet zo goed van pas komt. Meindert Stelling zegt er wat van en dat wordt door de rechtspraak en haar kliek vertaald in smaad en laster. Lees verder onder de video...
  


Beste video ooit
Op vrijdag 18 november 2016 begon het het Hof van Discipline met de behandeling van het hoger beroep van advocaat mr. Meindert Stelling tegen zijn schrapping van het tableau waartoe de Raad van Discipline op 21 maart 2016 had besloten. Tijdens deze zitting van het Hof hebben mr. Stelling en zijn advocaat, mr. Willem Jebbink het Hof gewraakt. De behandeling van dit wrakingsverzoek vond plaats op 6 februari 2017 >>> video wrakingszitting. Vrijwel alle wrakingsverzoeken worden afgewezen zo ook in deze zaak. Stelling kreeg tevens een wrakingsverbod. Vandaag werd de zitting van 18 november 2016 dan ook hervat. Ook hiervan maakten wij een integrale videoregistratie en naar onze bescheiden mening is bovenstaande video de beste video die wij ooit hebben gemaakt.

Knopje
We hebben alleen maar op een knopje gedrukt maar de video laat zien hoe het er bij de rechtspraak en haar kliek aan toe gaat. Niemand, maar dan ook niemand mag in onze verkapte Schurkenstaat iets negatiefs over rechters en aanverwant tuig zeggen anders wordt hem of haar de mond gesnoerd op >>> welke wijze dan ook.

Staatsmedia
De gecensureerde >>> staats-media, die massaal aanwezig had moeten zijn op deze zitting maar laf wegbleef, roept liegt daarentegen elke dag dat we in een rechtstaat leven en dat rechters onafhankelijk en integer zijn. Zo wordt de onderworpen bevolking >>> massaal bewerkt

De komende tijd zullen wij herhaaldelijk aandacht gaan besteden aan deze kwestie. 

De verantwoordelijkheid van de geschreven tekst
in dit artikel ligt uitsluitend bij Nico van den Ham!

Zie ook >>> Weer topadvocaat mond gesnoerd? Meindert Stelling

Ga ook naar >>> www.eerherstelmeindertstelling.nl

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur.