donderdag 11 mei 2017

IN NAAM VAN DE KONINGInterview met de koning door Wilfried de Jong:  Kijkers zwaar
onder de indruk van de Friso- en MH17- emoties van W.A.  
Propaganda emotie?

In Naam van de Koning, door Rob Brockhus,
ondersteund en bijgewerkt door onze redactie. 

IN NAAM VAN DE KONING zetten wij u uit uw huis en maken u en uw gezin dakloos omdat u de huur niet meer kon betalen. Is de koning daarover ook emotioneel?  


IN NAAM VAN DE KONING verkopen wij uw huis en maken u en uw gezin dakloos omdat u de rente niet meer kon betalen. Is de koning daarover ook emotioneel?

IN NAAM VAN DE KONING plaatsen wij, voor geldelijk gewin van de misdaadgroep >>> Jeugdzorg, uw kind uit huis omdat het te dik is. Is de koning daarover ook emotioneel?

IN NAAM VAN DE KONING ontnemen wij u het ouderlijk gezag over uw kinderen omdat u ze verkeerde voeding geeft. Is de koning daarover ook emotioneel?

IN NAAM VAN DE KONING verklaren wij u of uw bedrijf failliet zodat bepaalde elite haar >>> zakken kan vullen
. Is de koning daarover ook emotioneel? 

IN NAAM VAN DE KONING stellen wij u van rechtswege onder curatele zodat corrupte curators en de kliek daaromheen hun >>> zakken kunnen vullen. Is de koning daarover ook emotioneel?


IN NAAM VAN DE KONING leggen wij u een boete op omdat u een paar kilometer te hard reed. Is de koning daarover ook emotioneel? 

IN NAAM VAN DE KONING gijzelen wij u in de gevangenis tot de boete, die inmiddels is verworden tot een wurgboete, is betaald. Is de koning daarover ook emotioneel?

IN NAAM VAN DE KONING sluiten wij u op in de gevangenis wegens een veroordeling (geldt niet voor de elitemaffia!). Is de koning daarover ook emotioneel?

IN NAAM VAN DE KONING leggen wij beslag op al uw bezittingen, ook als die bezittingen minimaal zijn. Is de koning daarover ook emotioneel?

IN NAAM VAN DE KONING leggen wij u een mega-belastingaanslag op (geldt niet voor de elitemaffia). Is de koning daarover ook emotioneel?

IN NAAM VAN DE KONING leggen wij u een buitenproportionele dwangsom op
bij >>> ongehoorzaam zijn. Is de koning daarover ook emotioneel?

IN NAAM VAN DE KONING ontnemen wij u uw spaargeld in
het >>> AOW-bufferfonds
. Is de koning daarover ook emotioneel?

IN NAAM VAN DE KONING ontnemen wij uw kinderen het
erfrecht >>> op uw pensioengelden
. Is de koning daarover ook emotioneel?

IN NAAM VAN DE KONING maken criminele rechters en raadsheren u, voor de economie van een kleine selectieve groep, >>> he-le-maal kapot. Is de koning daarover ook emotioneel? 

Schrijft u een klaagbrief aan de koning over een van bovenstaande punten, dan komt die terecht bij het Kabinet van de Koning en krijgt u veelal geen antwoord of een nietszeggende reactie van een paar regels! 

'Leve Koning Emotie; Hoera, Hoera, Hoera!' 

Met medewerking van de hoofdredacteur van de >>> Sociale Data Bank 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Justitiële Pedofilie Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen,. Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije Meningsuiting.