KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 4 april 2017

Mitch Henriquez | Amsterdamse GGD levert de 'experts'

De Amsterdamse GGD' ers Herman Plas en Kees Das. Voor het kapot maken van burgers en het beschermen van pedofielen en moordenaars >>> De slachtoffers van een mensen-sloper Herman Plas

Maar nu eerst de lijkschouwer zonder lijk, Kees Das!

Mitch Henriquez voor en na
zijn 'Kees Das- hartstilstand'

Het staat vast! Mitch Henriquez 
overleden aan hartstilstand!
De Amsterdamse GGD
 lijkschouwer Kees Das

Gepensioneerde Amsterdamse GGD lijkschouwer Kees Das heeft geen lijk nodig voor zijn onzinnige conclusies!     Onzinnig of niet; 'dokter Das heeft wel gelijk'!

Zeker weten
De gepensioneerde Amsterdamse GGD lijkschouwer hoefde ons niet te overtuigen. 
Ook wij weten het zeker! Mitch Henriquez is overleden aan een hartstilstand! Net zoals al die andere dodelijke slachtoffers ten gevolge van extreem politiegeweld zijn overleden aan een hartstilstand! Ook daarvan waren wij reeds overtuigd. Iedereen sterft aan een hartstilstand! Nooit heeft iemand tegen ons gezegd; 'Mijn man is onlangs overleden want zijn voet deed het niet meer'. Het is altijd een hartstilstand! Maar... we noemen het vanaf nu wel; 'De Kees Das- hartstilstand'. 

Rechtbank
De rechtbank in Den Haag besloot vorige week de inhoudelijke behandeling van de zaak Mitch Henriquez voorlopig niet te laten doorgaan. Dat was nadat de advocaten van de moordende staatsdienders een rapport van lijk- schouwer pikker Kees Das aan de rechtbank overlegd hadden waarin staat dat het zeer onwaarschijnlijk is dat Mitch Henriquez als gevolg van verwurging na een nekklem is overleden. 

Lijk
Dokter Das, die het lijk van Mitch Henriquez nooit onder ogen heeft gehad, weet het zeker en noemt in zijn rapport als meest waarschijnlijke doodsoorzaak: hartstilstand! Je moet er maar opkomen zullen we maar zeggen. Henriquez werd vermoord in de zomer van 2015. Dat was tijdens een festival in Den Haag nadat Mitch voor de grap tegen agenten had geroepen dat hij een wapen had en daarbij tegelijkertijd naar zijn kruis wees. Hier hebben we een goede reden om iemand van het leven te beroven moeten de 'waakzame en dienstbare' dienders gedacht hebben. Iets anders kunnen wij, in tegenstelling tot 'dokter' Kees Das, er niet van maken. 

Ihsan Curz
Er is één door de politie vermoord slachtoffer waarvan we niet helemaal met zekerheid kunnen zeggen of zijn hart zwak was -zoals dat door de politie wordt beweerd- en dat daardoor het hart stil is gaan staan. Dat komt omdat de politie in dit geval een andere strategie koos en het hart uit het lijk van hun slachtoffer heeft gesneden! Daarna hebben de smerige smerissen het hart weggemaakt! Vervolgens hebben zij in de ontstane lege lichaamsruimte oude kranten gepropt. Nee... ook dat hebben wij niet verzonnen maar uit de eerste hand! Allemaal in uw eigen verkapte Schurkenstaat der Nederlanden. 
Het gaat in dit geval, we hebben er veel over geschreven, om >>> Ihsan Cürz
De NOS zwijgt!

Mitch Henriquez
De vele, laffe agenten die Mitch gezamenlijk zo vreselijk hebben toegetakeld
(zie foto boven) en hem vervolgens hebben gewurgd, zullen wel opgelucht zijn nu zij weten
 dat ze Mitch toch wel voor hun ogen hadden zien doodvallen, ook als ze Mitch met geen vinger hadden aangeraakt. Mits Henriquez is immers overleden aan een hartstilstand! 'De Kees Das- hartstilstand'.

Cipiers
Het is niet zomaar dat de politie haar heil heeft gezocht bij de gepensioneerde Amsterdamse GGD'er, Kees Das. 'Niet een nekklem maar een hartstilstand is de doodsoorzaak', was de soortgelijke conclusie van Das zeven jaar geleden. Dat was in de zaak van Horst C. uit 2010. Daardoor werden er zes cipiers vrijgesproken. Justitie weet de weg naar de Amsterdamse oud GGD'er! 

Michael Koomen
Wij verbazen ons erover dat 'dokter' Das nog niet is ingeschakeld inzake de politiemoorden, Michael Koomen (politiekogel in de nek), Maik Stok (politiekogels in de nek en rug), de 17-jarige Rishi Chandrikasing (politiekogel in de nek) en de vele andere slachtoffers. Allen zijn immers, zo weten wij heel zeker, overleden aan een hartstilstand! De 'Kees Das- Hartstilstand'. 


Bertus de Man 
Ook Bertus de Man, een jongen van de reis (woonwagenkampbewoner) werd kort geleden door de Amersfoortse politie zo intensief mishandeld dat ook zijn hart 
>>> stil is gaan staan! Het graf van Bertus de Man was nog niet eens op orde of 
het was al weer raak in Amersfoort. Binnen 2 weken na de moord op Bertus gaf een dappere medewerker van de Amersfoortse politie moordbrigade een bijna 70 jarige dakloze man zo een harde >>> duw dat de man met zijn hoofd tegen de stenen aan sloeg en ook hier weer, u raadt het al; hartstilstand. Weet u het nog? 'De Kees Das- hartstilstand'. 

GGD Mevrouw Dezijn
Ook als er mensen, waaronder kleine kinderen, kapot moeten worden gemaakt
voor bijvoorbeeld een >>> woningcorporatie heeft de GGD van onze hoofdstad 
meerdere 'experts' in huis om zo'n kwestie 'panklaar' te maken voor een criminele >>> klassenrechter. In deel 1 van dit >>> artikel, maar ook in >>> deel 2 komen enkele andere Amsterdamse GGD experts, zoals mevrouw Janine Dezijn en Herman Plas ter sprake. U bent dus gewaarschuwd!

Zie ook >>> Herdenking Mitch Henriquez wreed verstoord door politie en                                  PowNed. Videoverslag van Nico van den Ham

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Politiegeweld, Gerechtelijke Misdaad,
Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking. Vrije Meningsuiting.