KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 3 april 2017

De Bloembollen-Rabo-Maffia én De Rechtspraak. Deel 1

Miljoenenzwendel
Vandaag het eerste deel van een miljoenenzwendel in de Rabo-bloembollenwereld. Wim Visser is een van de zwaar gedupeerden en is volledig kapot gemaakt. We laten eerst het bedrijf zien, waarvan Wim Visser destijds de eigenaar was. Hij was een van de grootste bloembollenkwekers van Nederland. Nu heeft de man helemaal niets meer. In de volgende delen vertelt Wim hoe het allemaal gegaan is.Wij kennen en/of weten van nog veel meer bollenkwekers die ongeveer hetzelfde is overkomen. Wellicht zijn er nóg meer gedupeerden in andere delen van onze verkapte Schurkenstaat maar waar we geen weet van hebben. Immers, de staatsmedia zwijgt.

Laatste woord
Diegenen van het laatste en beslissende woord, rechters en raadsheren, weten heel goed van de vuile zaken die dus ook in de wereld van de bloembollenteelt/handel plaatsvindt, maar staan ook in deze, overduidelijk aan de kant van de elitecriminelen! Wim Visser heeft veel aangiften gedaan tegen partijdige, corrupte rechters. Visser is een van de velen die onomstotelijk kan bewijzen dat de Nederlandse rechtspraak en haar kliek, waaronder onder andere curatoren, advocaten, notarissen, bewindvoerders en journalisten, tot op het bot corrupt is!

Advocaat
Hieronder de link naar een artikel van een advocaat die gedwongen werd mee te doen aan vergelijkbare zwendel. Dat wilde deze eerlijke vrouwelijke advocaat niet en ging uit protest 4 maanden in hongerstaking. Toen dat niet hielp, pleegde de wanhopige rechtsgeleerde zelfmoord! En ook daarover, geloof het of niet, wordt door de volksmisleidende, dus misdadige, reguliere media gezwegen! Wij zwijgen niet! 

>>> WANHOPIGE ADVOCATE PLEEGT ZELFMOORD

DAT DE RECHTELIJKE MACHT ÉN HAAR OMVANGRIJKE
KLIEK EEN DOOD EN VERDERF VEROORZAKENDE CRIMINELE
ORGANISATIE IS DIE ZIJN WEERGA NIET KENT, KAN ALS EEN
FEIT WORDEN BESCHOUWD OMDAT NIET MAG WORDEN
ONDERZOCHT OF DE BEWIJZEN DAARVAN FEITEN ZIJN.


De verantwoordelijkheid voor dit artikel inclusief de video
ligt geheel bij Nico van den Ham!

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven
tegen eigen bevolking. Vrije Meningsuiting.