KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 16 februari 2017

POLITIEBAAS AKERBOOM ARROGANT EN STIEKEM

Semi-geheim debat over Nationale Politie | Deel 2

Aangiftes
We hadden maar één vraag aan de baas van de Nationale Politie tijdens de semi-geheime debatmiddag over de Nationale Politie die afgelopen zondag plaatsvond. In ons vorige artikel een video met een liegende >>> SP'er, Ronald van Raak. Dit keer een video waar wij de landelijke politiebaas ... verder lezen onder de video ...  Erik Akerboom maar één vraag wilden stellen. 'Waarom belanden al die aangiftes tegen criminele rechters en raadsheren en hun kliek in de justitiële papier- versnipperaar mijnheer Akerboom?' We hebben het hier over aangiftes van slachtoffers van de rechtelijke macht. Mensen waarvan het leven, door middel van gerechtelijke zwendel door misdadige rechters en raadsheren, die dat doen ten voordele van hun >>> elite vrienden, volledig is verwoest.  

Prof. dr. mr. Ybo Buruma
Morgen een video waarin we daar ook over praten, maar dan met de heer Ybo Buruma. Prof.dr. mr. Buruma is raadsheer bij de Hoge Raad der Nederlanden en tevens hoogleraar rechtstaat, rechtsvorming en democratie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen.

Zie ook deel 1 in deze serie waar Ronald van Raak (SP) keihard staat te liegen:

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven
tegen eigen bevolking.
Vrije Meningsuiting, Discriminatie.