zondag 12 februari 2017

Freelance-staatsjournalist Johan Snel opent de aanval op goudeerlijke onderzoekjournalist Nico van den Ham

Freelance- journalist
staatstrol, Johan Snel 
Freelance-journalist trol Johan Snel
 op de bres voor Landelijke Overkoepelende Belangenorganisatie voor 
Nep-nieuwsjournalisten.

'Raad voor de Journalistiek'. 

verheugd met inzet trol; Johan Snel.

Hieronder één van de vuile werkwijzen van een
 volksmisleidende journalist/trol. 


Gestoken
Als door een wesp gestoken. Zo reageerde freelance-staatstrol Johan Snel gisteren op een Twitter-bericht van Nico van den Ham. Een Twitter-bericht waarin Nico via een link verwees naar een van zijn laatste artikelen dat gaat over de door en door corrupte Raad voor de Journalistiek, of beter; de Landelijke Overkoepelende Belangenorganisatie voor journalisten met een staatscensuur-perskaart. 

Taalfouten
Volksbedrieger Johan Snel begon met een tweet waarin hij schreef; 'Je maakt zoveel taalfouten - vier alleen al in je profiel - dat je claim journalist te zijn, erg ongeloofwaardig oogt'. In een Twitter-bericht vlak daarvoor had de staatstrol geschreven: 'Zou het waar zijn? Trump kan niet goed lezen en schrijven, bewijs lijkt sterk'. Een hele troost voor Nico, want of je nou voor of tegen Trump bent, hij heeft het aanzienlijk verder geschopt dan Johan Snel. Snelle Johan, die het vooral moet hebben van heel veel, maar dan ook echt heel veel reclame voor zichzelf op internet, zoals o.a. te zien is op >>> Linkedin

Kranten
Nico heeft de tweet van Johan beantwoord met; 'ONDERZOEK WIJST UIT: 'TAALVERBETERAARS ZIJN ONPRETTIGE MENSEN. Beter een paar foutjes dan oneerlijk!' >>> http://bit.ly/1VP9GLZ. Daarop reageerde iemand anders met; dat het een zwaktebod was van Johan Snel, want dan kon je ook alle kranten wel weggooien omdat die ook vol staan met taalfouten. Maar, de volksmisleidende schurk kwam daarop snel weer terug met het niet onderbouwde antwoord: 'Gelukkig valt dat reuze mee'. Maar @NicovandenHam zal Nederlands moeten leren als hij journalist wil worden. #succes', waarop snelle Johan weer het antwoord kreeg; 'Echte journalisten zie je nog nauwelijks. De meesten papegaaien elkaar na/doen geen onderzoek. #NietNieuwsgierig'.

Onderzoek
Tijdens het lezen van de eerlijke artikelen van Nico van den Ham is staatstrol Johan Snel alleen maar op zoek naar een komma op de verkeerde plaats of een paar spelfouten. Snelle Johan heeft duidelijk een stok nodig om mee te slaan, want hem zit heel wat anders dwars. Wat Johan Snel zo dwars zit, laat hij zien in een latere tweet. Daar schreef de nep-nieuwsjournalist aan diegene die het voor Nico opnam; '@Dame2010 Er zijn journalisten genoeg die wel onderzoek doen. Gewoon de goeie kant opkijken en minder naar @NicovandenHam'.

Onderzoek
Nico van den Ham die juist veel onderzoekt en door het hele land reist om ministers en andere politici over hun misdaden tegen eigen bevolking >>> aan te spreken, vele rechtszittingen bezoekt, die rechtszittingen vaak >>> audiovisueel vastlegt enz. enz. moet down van Johan Snel. Snel maakt deel uit van de kliek van de grootste, ellende, leed  en verdriet veroorzakende criminele organisatie van ons verkapte Schurkenland; De Rechtspraak. Dat de rechtelijke macht tot op het bot verrot is, moet onder de pet worden gehouden door de reguliere media en daar werkt Johan Snel graag aan mee. Volksoplichter Snel heeft wellicht een staatsgecensureerde perskaart en komt op voor o.a. de corrupte rechtelijke macht die jaarlijks ongeveer 500 onschuldige medemensen de >>> dood injaagt

Perskaart
Volksmisleiders met een perskaart kunnen zonder enige onderbouwing anderen afbranden want zij zijn van de reguliere media. Gladde Johan werkte immers al voor de 
VPRO, NTR, VARA, Radio 4 én, ja hoor, de Tweede Kamer, zoals hij zelf beweerd en dan mag je moet je, zonder taalfouten, het volk voorliegen en bedriegen. Diegene die het voor Nico opnam, heeft het, in nog weer een andere tweet, mooi verwoord; '‏@Dame2010 @NicovandenHam 'Als de inhoud niet weersproken kan worden dan beginnen zeurpieten altijd over de vorm. #zwaktebod'. Een andere Twitteraar, @Willy_Vet retweette dat nog eens. 

Gevaarlijk 
Johan Snel is docent aan de Christelijke Hogeschool Ede. Wat hij daar precies doceert, is ons niet duidelijk maar gevaarlijk achten wij het wel! Jonge mensen voorhouden dat Nederland een rechtstaat is terwijl het een (dankzij de reguliere media, verkapte) schurkenstaat is, is wat ons betreft een ernstig misdrijf. Als Johan Snel werkelijk freelance-journalist is en ook nog zo christelijk is, zoals hij zich overal op internet voordoet, dan neemt Johan Snel snel contact op met Nico. Dit om zijn bereidheid te tonen om samen met Nico van den Ham én de vele andere slachtoffers van diegenen van het laatste beslissende woord; rechters en raadsheren, grote hoeveelheden onomstotelijk bewijs door te spitten. Onweerlegbaar bewijs dat rechters en raadsheren criminelen zijn van de allerergste soort. Criminelen die massaal grote groepen medemensen volledig kapot maken en/of de zelfmoord-dood in drijven.

Afspraak
Wat gaat Johan Snel nu doen? Taalfouten zoeken of, als een echte journalist, snel contact opnemen met Nico om een eerste afspraak te maken?

In het kader van hoor en wederhoor is dit artikel naar de volgende adressen toegezonden: E-mail; jcsnel@che.nl Twitter;  @JohanSnel

https://twitter.com/JohanSnel/status/830385049975521281

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Mediacensuur, Mensenrechtenschendingen, Gerechtelijke Misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije Meningsuiting.