KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 27 januari 2017

Amersfoort: Grafdelvers klagen over onmenselijke werkdruk ten gevolge van vele politie- moorden !

Amersfoortse politie vermoordt bejaarde man! 
Tweede dodelijke slachtoffer binnen 2 weken!


Graf van door de
Amersfoortse
Politie 
vermoorde
 
>>> Bertus de Man 
nog niet eens >>> op orde
en opnieuw 
moeten de
 doodgravers op de schop. 


Families van de vele dodelijke politie-slachtoffers
 komen
 niet meer toe aan rouwverwerking. 


Moordbrigade
De 68-jarige dakloze man die vorige week door de Amersfoortse politie moordbrigade hardhandig werd gearresteerd, is gisteren ten gevolge van al dat politiegeweld in het ziekenhuis overleden. Het is de tweede keer binnen 2 weken dat de Amersfoortse politie iemand op laffe wijze de dood in ramt. Op 16 januari jl. werd ook al de 30 jarige Bertus de Man op gruwelijke wijze door een groot aantal politieagenten >>> afgeslacht.

Duw
Vorige week dinsdag gaf een stoere  Amersfoortse politieagent moordenaar de oude man, die zijn dakloosheid ofwel zijn intense ellende weg had gedronken met een paar biertjes, zo'n harde duw dat de bejaarde hard op de grond smakte. Zo hard, dat hij gisteren in een ziekenhuis aan zijn verwondingen overleed.


Lijkschouwer
De Rijksrecherche was naar aanleiding van het incident zoveelste politiegeweld- misdrijf al een zogenaamd onderzoek begonnen. Nu de arrestant is overleden, is de verdenking tegen de agent, voor de schijn, uitgebreid tot dood door schuld. Een staats-lijkschouwer gaat het lichaam van de man onderzoeken om de doodsoorzaak vast te stellen. De uitkomst van dat onderzoek is makkelijk te voorspellen! Cocaïne, alcohol, een zwak hart (wat dan uitgesneden wordt en later is >>> 'kwijtgeraakt'), nierfalen of iets dergelijks zal ook deze keer de doodsoorzaak zijn. Het gehele 'onderzoek', dus ook door de rechtelijke macht, zal, zoals dat ook in alle andere gevallen het geval is, jaren gaan duren. 


Motorclubs
Normale, beschaafde mensen met een beetje gevoel in hun donder zijn de moord op Bertus de Man nog (lang) niet te boven. Met die normale, beschaafde mensen bedoelen wij onder andere de mensen (woonwagenkampbewoners, leden van motorclubs en Molukse broederschappen) die in de video in dit >>> artikel hun menselijkheid en verdriet laten zien.  

Familie's 
Enkele families van eerdere door de politie vermoorde dierbaren belden ons gisteren op en klaagden dat zij zo nooit aan enige rouwverwerking toekomen. 'Je komt er zo bij zo nooit overheen als je kind is vermoord. Het verdriet wordt alleen maar erger en erger omdat het zo vaak gebeurd'. Alles wordt steeds maar weer opnieuw opgerakeld', zo klaagde een vader waarvan de zoon door een laf dodelijk politie- nekschot kapot is geschoten. 

Lees en kijk (video's) ook:

>>> Reizigers en Motorclubs herdenken Bertus de Man

>>> Mensenmassa op begrafenis vermoorde Bertus de Man

>>> Begrafenis Bertus de Man. Immens verdriet, tranen, boosheid en keiharde             beloftes aan politie-justitie!

>>> Politiekogels in rug voor de voor politie weglopende Mike. Agenten worden           zoals gewoonlijk niet bestraft

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: Politie, Moord, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Discriminatie, Klassenrechtspraak, Censuur, Mensenrechtenschendingen.