KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 27 juli 2016

OPROEP SOCIALE DATABANK NEDERLAND

'Wij zijn dringend op zoek naar bewijzen van inmenging
 
van de politiek, ministeries of overheid in de rechtspraak.'

Oproep

Rob Brockhus, hoofdredacteur van de Sociale Databank Nederland heeft ons verzocht een oproep te plaatsten. Aanleiding zijn de massale gerechtelijke misdrijven gepleegd door rechters, raadsheren en ander veel ellende, leed, verdriet en >>> zelfmoord veroorzakend justitieel tuig. Gerechtelijke misdrijven plegen ten voordele van grote kapitaal- krachtige organisatie's, bedrijven en/of door rechters belangrijk geachte personen zoals bijvoorbeeld curatoren. Het gaat hier onder andere om een gelekte vertrouwelijke ambtsinstructie van voormalig minister Ernst Hirsch Ballin (CDA) aan het >>> College procureurs-generaal waarover in 2013 ophef ontstond.

Ernst Hirsch Ballin
Oplegmededeling
Het betreft hier een zogenaamde >>> oplegmededeling
.

Openbaar Ministerie
Een tijdje nadat drs. Peter Poot, directeur van Chipshol, daarover een >>> brief aan prof. mr. J.W. Fokkers, Procureur-Generaal bij de Hoge Raad van onze verkapte Schurkenstaat had geschreven, stelde de Hoge Raad dat het hier om een falsificatie ging. Kwijtraken

Het schrijven kon immers niet meer, net zoals bijvoorbeeld de bonnetjes van Opstelten, de bekende Srebrenica filmrolletjes of het zogenaamde zwakke hart van door de politie >>> vermoorde Ishan Gúrz door het OM worden teruggevonden, zo schreef het OM in een brief aan de Hoge Raad. Dus is de brief, de oplegmededeling, vals, volgens procureur/generaal mr. Fokkens.   

Brockhus
De hoofdredacteur van de >>> Sociale Databank Nederland Rob Brockhus, die wel meer goede ideeën heeft en daarvoor >>> oproepen doet, twijfelt of die brief wel vals is. Vele anderen en wijzelf delen die twijfel van Brockhus. 

Oproep
Wie heeft er ook bewijs, dat Raadsheer mr. J.W. Wabeke van het gerechtshof Den Haag kennis heeft van de ministeriële instructie om bij bewijs van corruptie en fraude rond art. 12-procedures bij o.a. faillissementen waarbij aangiften van burgers die altijd 'op te leggen', ofwel in de doofpot te werken. Mr. Wabeke lijkt een expert te zijn om de overheid te vrijwaren van schadeclaims.

Schurkenstaat
Door meerdere personen is onder ede verklaard dat Raadsheer mr.
<----- Jan Wolter Wabeke minderjarige jongens seksueel misbruikt(e) maar toch, zoals dat gaat in een Schurkenstaat,
>>> door mag gaan met het bestraffen van misschien wel de ouders van die door hem seksueel misbruikte kinderen.Bewijs

Heeft u inzake het bovenstaande onomstotelijk bewijs? Meld dat dan alstublieft bij
Rob Brockhus
 sdn@planet.nl of nico.vandenham@gmail.com. Bewijzen van andersoortige ministeriële instructie's aan rechters en/of raadsheren zijn ook zeer welkom!        
En dan nog wat!
Verkiezingen
In maart 2017 zijn er weer Tweede Kamerverkiezingen. Dan is er een kans om foute zaken echt te benoemen i.p.v. domme reclame te maken voor een partijprogramma. Dit kan met het voorstel van Rob Brockhus op de website van de Sociale Databank Nederland: www.sdnl.nl/zendtijd-politieke-partij.htm. Hij zoekt een advocaat of deurwaarder om beslag te laten leggen op de bankrekening van de NOS wanneer die weigert een dag voor het grote verkiezingsdebat van de grote partijen geen debat te willen organiseren voor de nieuwe en kleine partijen. Zoeken jullie mee?


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Klassenrechtspraak, Klokkenluiders, Gerechtelijke Misdaad, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.