KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 26 juli 2016

Politie arresteert zieke dakloze man voor buiten slapen

Ranjana Zwijnenberg
Bekeuring
Meerdere artikelen publiceerden wij over Ranjana en haar zieke vriend die samen al jaren door de Amsterdamse straten zwerven. 

Meerdere rechtszittingen namen wij op waar de dakloze, maar strijdlustige Ranjana haar mannetje stond.

Vorige week opnieuw een bekeuring voor Ranjana terwijl haar vriend geboeid werd afgevoerd wegens het 'ernstige misdrijf'....  slapen in het openbaar.


Befehl ist befehl 
'Mooi, daar liggen een paar mensen te slapen met een paar tassen waarin hun hele bezit zit'. 'Dat moeten daklozen zijn die nagenoeg niets hebben' De ene politieagent stootte glunderend van genoegen de andere diender aan. Gemotiveerd en in opgewonden staat fietste het 2016- NSB- duo richting Ranjana en haar vriend. Het daklozenstel was van het (jarenlange) slenteren op straat uitgeput geraakt en waren vervolgens in slaap gevallen. Dat was 's morgens om ongeveer 09.30 u. in de zon bij ongeveer 25 graden op het grasveld van het Amsterdamse Sarphatiepark. 

Moord 
'Wach auf! Steh auf!', of woorden van gelijke strekking, wekten Ranjana en haar vriend op ruwe wijze uit de slaap. Befehl ist befehl, moeten de 21e eeuw NSB 'ers hebben gedacht en sloegen de wanhopige zieke vriend van Ranjana in de boeien. 

Heeft de vriend van Ranjana dan iemand vermoord? Nee de uiterst vriendelijke en beschaafde vriend van Ranjana heeft andere 'ernstige misdrijven' gepleegd. Hij heeft, omdat hij geen woning heeft, meerdere malen buiten geslapen. Daar is hij meerdere malen op betrapt en heeft daar een aantal boetes voor open staan. Ranjana ontkent dat laatste overigens, maar dat doet er voor deze site niet toe. Slapen moet iedereen en als je geen woning hebt kan dat alleen in het openbaar.

Leger des Heils
De vriend van Ranjana kan niet bij de misdaadgroep Het Leger des Heils terecht omdat hij daar niet zichtbaar ziek genoeg voor is. Ook is de man niet verslaafd aan drugs of alcohol. Bovendien is hij niet Pools. Allemaal redenen voor het Leger des Heils om een slaapplek te weigeren. De Christelijke misdaadgroep verdient weinig aan daklozen die niet ernstig ziek, zwaar verslaafd zijn of uit een ander land komen, zo hebben meerdere daklozen ons verzekerd. Dat de meerderheid van het Nederlandse volk gelooft dat er voor alle daklozen slaapplek is, komt omdat de reguliere misleidende en daardoor misdadige staatsmedia het volk dat voorliegt. 

Arrestantenbus
De nieuwe NSB'ers hadden inmiddels een arrestantenbus opgeroepen en de geboeide crimineel dakloze buitenslaper daar op meedogenloze wijze als een stuk vuil op nazi-achtige wijze in geflikkerd. Ranjana kreeg van het gewetenloze politieschorem voor het slapen ook nog snel even een nieuwe bekeuring van 140 euro zodat zij zich over een tijdje wellicht weer moet melden bij de grijze bejaarde overheidscrimineel
>>> Herr mr. Von Meyenveldt
 


Allemaal in uw eigen Schurkenstaat der Nederlanden en in naam van de Koning! 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Daklozen, Politie, Klassenrechtspraak, Mediacensuur, Gerechtelijke Misdaad, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.