KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 24 juli 2016

RTL 4 | Beau van Erven Dorens koopt daklozen om! 10.000 Euro per dakloze!

Daklozen-Omkoper Beau van Erven Dorens 
RTL 4 Presentator Beau van Erven Dorens koopt 5 daklozen om. 
10.000 euro per dakloze! Daklozen omkopen om in zijn nieuwe serie
'The Amsterdam Project' te komen vertellen dát wat het gecensureerde RTL 4 wil dat de daklozen komen vertellen.
Beau van Erven Dorens was aanvankelijk razend enthousiast over de geheel gratis toegezegde medewerking van de dakloze Melder van Misstanden Nico van den Ham.
T
otdat Beau van Erven Dorens de goudeerlijke website van Nico zag! 

Wellicht nieuwe RTL 4 serie: 'Schijt aan elke vorm van fatsoen'

Harde feiten
Toen Beau van Erven Dorens en zijn RTL 4 team de website van Nico hadden bekeken, waren zij tot de conclusie gekomen dat Nico toch wel te veel waarheid en harde feiten op zijn site heeft gepubliceerd voor het gecensureerde RTL 4 en haakten zij af. Nico werd niet teruggebeld. Zelfs niet nadat Nico nog 3 keer met het team van Beau van Erven Dorens had gebeld en het team 3 e-mails had toegezonden met de keurige vraag; waarom zij niet terug belden. Plotsklaps bleek de niet omkoopbare Nico van den Ham een stuk dakloos vuil voor het RTL 4 team en kreeg op geen enkele wijze antwoord. Wellicht is het een goed idee dat Beau van Erven Dorens, die Nico van den Ham na het publiceren van zijn artikel wél onmiddellijk opbelde, een programma gaat maken met de titel; 'Schijt aan elke vorm van fatsoen'.

Sluikreclame Telegraaf | Misdaadgroep Leger des Heils 
Beau van Erven Dorens vertelt, in het artikel de sluikreclame van de noodlijdende 2016-Nazi-pulpkrant De Telegraaf, dat hij samen heeft gewerkt met o.a. de door de Nederlandse Schurkenstaat zwaar gesubsidieerde 'Christelijke' Misdaadgroep Het Leger des Heils. Het Leger des Heils dat het Nederlandse volk categorisch voorliegt dat daklozen bij hen terecht kunnen voor een slaapplaats zodat zij geen bekeuring krijgen van 140 euro als zij op straat in >>> slaap vallen.  Meerdere daklozen die vanwege de tegen hen gerichte discriminerende staatsterreur niet voor onze camera durven te verscheinen en die wij daarvoor ook niet voor 10.000 euro hebben kunnen omkopen om dat toch dan maar te doen, hebben ons bevestigd dat zij ab-so-luut niet welkom zijn bij het Leger des Heils omdat zij niet zwaar ziek, alcohol of drugsverslaafd zijn. De reden daarvoor zou zijn dat het Leger des Heils niet genoeg winst zou maken op daklozen die niet van dat soort beperkingen hebben. U gelooft Nico van den Ham niet? laat u niet belazeren door RTL 4 en spreek zelf maar eens wat daklozen aan en vraag er maar eens naar! 

Liefde 
'Het gaat uiteindelijk om de liefde'. 'De hulp is fantastisch, het geld is fantastisch, maar het gaat om de liefde.' Zo besloot Beau van Erven Dorens zijn pleidooi in het artikel in >>> De Telegraaf. Zou Beau van Erven Dorens daarmee bedoelen de liefde tussen de RTL 4 serie >>> Betalen of Leeghalen waar het werk van meedogenloos >>> zelfmoord veroorzakend deurwaarderstuig zo wordt verheerlijkt en zijn eigen RTL 4 serie over de door hem omgekochte daklozen? Wij denken van wel. In ieder geval is het een vaststaand feit dat bij de reguliere media alles om geld gaat. Zelfs daklozen worden met veel geld door volksverlakkende >>> media-schurken, die zich beminnelijk en netjes voordoen, omgekocht terwijl eerlijke mensen die gratis het ware verhaal willen doen geboycot en >>> zwaar afgestraft worden.

>>>
 Beau van Erven Dorens belazert Nico van den Ham


Interview met beau van erven Dorens.


Reactie Beau Van Erven Dorens op >>> dit artikel 


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren:
Gecensureerde Volksverlakkende Staatsmedia. Daklozen, Omkoping, Klassenrechtspraak, Klokkenluiders, Mediacensuur, Gerechtelijke Misdaad, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.