KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 13 juli 2016

Het is fijn om (voormalig) lid van de VVD te zijn.

VVD Pedofielen, (Demmink) Fraudeurs, Dieven, Moordenaars enz. opgelet!
 

De VVD en haar rechters zijn er ook voor u! Speciaal voor u! 

Jos van Rey, Voorzitter mr. Jaco Jansen,  OvJ mr. Anja Jansen 
'Ons kent ons'
Jos van Rey is destijds dan wel de VVD-misdaadgroep uitgegooid, maar dat maakt niet uit. Eens een VVD'er, altijd een VVD'er zullen we maar zeggen. En dat was gisteren dan ook weer goed merkbaar in de Rotterdamse rechtbank. 
De -ons kent ons- Klassen- rechtbankvoorzitter mr. Jacco Janssen sprak het vonnis uit in de zaak Jos van Rey.


Koffie schenken
'Maar liefst' 240 uren taakstraf hoorde het voormalige VVD-misdaadbendelid tegen zich uitspreken. Dat wordt 240 uren koffie schenken in een bejaardentehuis voor Jos! Taakstraffen worden overigens veelal niet uitgevoerd als het om, door rechters en haar kliek belangrijk geachte personen gaat, dus er is gelukkig nog hoop voor de oud VVD 'er! Jos van Rey zijn goede vriend, projectontwikkelaar Piet van Pol, kreeg wat minder 'straf', en is veroordeeld tot een taakstraf van 100 uren. De Roermondse oud-wethouder Tilman Schreurs, die ook bij de zaak betrokken is, werd wel schuldig bevonden maar krijgt geen straf van de Rotterdamse meervoudige strafkamer omdat hij nog steeds lid is van de VVD-Misdaadgroep.

Omkoping

Van Rey stond terecht voor omkoping, verkiezingsfraude en witwassen, 
maar om
daar nou zo'n drukte over te maken vond klassenrechter mr. Janssen blijkbaar
wat overdreven. Alles, althans datgene wat niet geheim is gebleven, over wat er
zich allemaal heeft afgespeeld in deze kwestie is te lezen in het door het
Dagblad
De Limburger/Limburgs Dagblad en BICmultimedia.nl
 zeer mooi gemaakte dossier 'Van Rey'. Let op! Het dossier is groter dan het lijkt, vergeet niet door te 'schuiven'
van links naar rechts'
>>> 'Dossier Van Rey'.

Rechters
De Rotterdamse meervoudige strafkamer vond het, gelet op het vonnis, allemaal nog wel meevallen. Bovendien wilden de rechters Van Rey en zijn projectontwikkelaars- vriend Piet van Pol niet te veel belasten. Zij hadden immers al zo veel te verduren gehad. Ook de leeftijd speelt een rol om mild te zijn zo vindt de rechtbank.

Belangrijker zaken
Hopelijk komen de heren Jos van Rey, Piet van Pol en Tilman Schreurs nu even wat tot rust moeten de klassenrechters gisteren hebben gedacht. Wij vermoeden dat het Zwarte Toga Tuig het nu veel meer zaak vindt, om goed in de gaten te houden of er over Jos van Rey en zijn partners in de misdaad geen 'lelijke' dingen worden geschreven op Twitter, Facebook of op websites. 

Buitenproportioneel
Zware langdurige verhoren betreffende Twitter- Facebookberichten en/of artikelen op websites van goedwillende burgers en journalisten, die gaan over (ernstige) misstanden in ons land, vinden massaal plaats in de politiebureau's van onze verkapte Schurkenstaat. Het Rutte-Schurken-Regime en haar kliek, waaronder het Misdadige Zwarte Toga Tuig, is niet gediend van het vermelden van feiten en deelt zware straffen uit voor de geschreven waarheid. Voorbeelden daarvan >>> hier >>> hier en >>> hier

Mr. C.L.J.M. de Waal 
Een van de ergste misdrijven, die je op je medemens kunt toepassen, is door het extreme criminele stuk toga vuil; crimineel mr. C.L.J.M. de waal op klokkenluider Nico van den Ham toegepast. Nico is zonder dat daar een rechtszitting over is geweest, voor straf dakloos gemaakt omdat hij zijn beestachtige klokkenluidervervolging op deze website heeft gepubliceerd. Nico schreef de valsheid in geschrifte rechter daarover een >>> Open Brief

Noord Korea aan de Noordzee. Dat heeft de heer Blankenzee goed begrepen maken wij op uit zijn onderstaande Twitterbericht. 

Verdacht van omkoping en slechts 240 uur werkstraf, als ik zeg wat ik denk, kom ik er vast niet vanaf met 240 uur

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur, Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechten-schendingen.