KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 11 juli 2016

GGD Herman Plas en Gaby Ottevanger in euforie

GGD Amsterdam
De Amsterdamse, o zo gevreesde GGD-psychiater, elite pedofielen-beschermheer
>>> Herman -Pedo Poster- Plas verkeert sinds enkele dagen tezamen met zijn team >>> misdaadkliek in extreme euforie. De levensgevaarlijke, Amsterdamse GGD-gemeentecrimineel die al vele onschuldige burgers, waaronder kleine kinderen, volledig kapot heeft gemaakt, mag binnenkort als het aan de VVD-misdaadgroep; minister Edith Schippers en staatssecretaris Klaas Dijkhof ligt ook Amsterdammers die geen gevaar voor zichzelf of voor andere burgers zijn, opsluiten in een gesloten psychiatrische inrichting. Als die >>> nieuwe wet er komt, geldt die overigens niet alleen voor Amsterdam, maar voor onze gehele Nederlandse Schurkenstaat.


Criminele rechters
'Verwarde' mensen die door middel van berichten op Twitter, Facebook en publicaties op eigen websites misstanden melden, worden vaak ook nu al (langdurig) opgesloten of hun leven wordt op een andere wijze verwoest. Dat kan in onze verkapte Schurkenstaat omdat criminele rechters, ten voordele van kapitaalkrachtige organisaties of door hen belangrijk geachte personen, volstrekte schijt hebben aan de bepalingen die verankerd liggen in nationale wetten en internationale verdragen als het om de mensenrechten van gewone burgers gaat. 

VVD-Misdaadorganisatie
Minister Schippers en staatssecretaris Dijkhof willen nu het een en ander zo in de wet hebben geregeld dat mensen met een grote bek melders van misstanden nog makkelijker opgesloten kunnen worden dan voorheen. Dat zijn dan goedwillende burgers die bijvoorbeeld melden dat de VVD een smerige misdaadorganisatie is, rechters criminelen van de allerergste soort zijn. Herman -Pedo Poster- Plas én de Amsterdamse gemeente-plofkip >>> Gabi Ottenvanger zelfs kinderen op meedogenloze wijze kapot maken.
Dat opsluiten in een van de vele >>> zelfmoordinrichtingen van het GGZ kan dan op zodanige wijze, dat het lijkt dat Crimineel Zwart Toga Tuig daarvoor niet telkens bepalingen in nationale wetten en internationale verdragen hoeven te negeren en dat de mensenrechten van Jan met de Pet worden gerespecteerd, terwijl dat in werkelijkheid absoluut niet zo is!


Journalisten

Niet bevestigde bronnen melden ons dat zij op de dag dat de plannen van Schippers en Dijkhof bekend zijn gemaakt, hebben gezien dat 2 ongecensureerde journalisten, dus zonder gecensureerde staats-perskaart, aangehouden en afgevoerd werden door de Haagse VVD-politie. Dat was nadat de journalisten zowel minister Schippers als staats- secretaris Dijkhof hadden gevraagd of de maatschappij er niet veel meer mee gediend zou zijn, als leden van hun VVD-misdaadgroep in het vervolg zouden worden aangehouden en vervolgd als deze VVD 'ers zijn betrapt op bijvoorbeeld; dronken autorijden, stelen, liegen, frauderen, neuken met >>> minderjarige kinderen enz. enz. 

Krant
Getuigen zouden ook hebben gehoord, zo werd ons verteld, dat de journalisten die de politiebusjes in werden gesleurd nog hadden geroepen dat alles wat zij beweerden betreffende het criminele gedrag van VVD-leden vrijwel dagelijks in de krant te lezen is. Van de 2 journalisten is niets meer vernomen. Dat komt omdat de journalisten geen vrienden hebben die het aandurven bij hen op >>> bezoek te komen.
De angst om, eenmaal op bezoek in de gesloten psychiatrische afdeling van een GGZ-zelfmoordinrichting, ook te worden opgesloten is te groot!
  

Mitch Henriquez 
De redactie van deze site is vergeten te vragen of de Haagse politieagenten nog hebben geprobeerd de journalisten te wurgen tijdens hun arrestatie. Wurgen, net zolang tot de dood er op volgt. Op 27 juni jl. nog, verstoorde hetzelfde Haagse politiekorps de herdenking van de moord op Mitch Henriquez die door de Haagse dienders door verwurging om het leven is gebracht. Na het bloemen leggen, tijdens een paar minuten stilte, schreeuwde de politie, terwijl de kinderen van Mitch Henriquez nog stonden te huilen, op onmenselijke en zeer onbeschofte wijze door luidsprekers van een ME-bus, dat de mensen weg moesten gaan van de plek waar Henriquez is vermoord. Dat is te zien en te horen aan ongeveer het eind van
de >>> video-reportage die wij van de protestmars en herdenking maakten.  


Door Nico van den Ham i.s.m. Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Politiegeweld, Moord, Klassenrechtspraak, Mediacensuur, Gerechtelijke Misdaad, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.