KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 19 januari 2016

KLOKKENLUIDER HENK FAASEN MOND GESNOERD


Censuur 
Ook censuur voor Klokkenluider Henk Faasen. De familie Faasen bekend op Twitter, Facebook én van de artikelen op onze en andere website's en sinds kort ook hun eigen website >>> http://achterhuisnederland.blogspot.nl.
Wij zelf weten alles van staatscensuur, we kregen al 12.000 euro boete voor deze (onze eigen site), daarna werd het weblog 'NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND' door een vuile smoes van de Amsterdamse Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot 'uit de lucht gehaald' en recent is Klokkenluider Nico van den Ham op zijn 63e dakloos gemaakt. Allemaal zware en telkens weer nieuwe straffen voor het melden van de misdrijven van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en het massale gesjoemel van Criminele Zaken-Rechters in civiele zaken tussen Jan met de Pet en grote kapitaalkrachtige organisaties. 

Belazerd
De Faasens worden al jaren belazerd door de gemeente Arnhem, bewindvoerders, ander corrupt (semi) staatsschorem en het Toga Tuig van het laatste beslissende woord, Klassen-Rechters. Allemaal elkaar de hand boven het hoofd houdende partijen waar de familie buiten hun schuld zo afhankelijk van is geworden. Henk Faasen publiceert al jaren over datgene wat hem en zijn familie in deze is overkomen en nog steeds overkomt op Twitter en Facebook en sinds kort dus ook op zijn eigen website.

Dreigen
 

Richard Melse eigenaar van het >>> Bewindvoerders-Kantoor Melse-Wassink dreigde Henk Faasen al eerder via zijn advocaat met rechtszaken als Henk niet onmiddellijk de berichten over zijn persoon en zijn kantoor zou verwijderen en niet zou stoppen met verdere berichtgeving. Ook wij zijn door Richard Melse zijn advocaat middels een >>> aangetekende brief bedreigd als wij onze artikelen over de louche dikbuik niet onmiddellijk zouden weghalen van onze site. 

Publiceren waarheid
Zowel Henk Faasen en Nico van den Ham hebben na de aangetekende sommaties van de advocaat van Richard Melse geen artikelen verwijderd en zijn doorgegaan met het publiceren van de smeerlapperij die Melse jarenlang op de Faasens heeft toegepast. Richard Melse, heeft met zijn oplichterspraktijken enorm veel schade en leed aangericht bij de familie Faasen. Melse heeft wellicht om kosten te besparen, zijn advocaat opdracht gegeven niet verder te gaan met Henk en Nico te vervolgen en heeft toen de rekeningen van de kabelaansluiting en telefoon van de Faasens niet meer betaald. Nu is alles daardoor afgesloten zodat de vuile zaakjes van mensen én dierenvriend >>> Ricard Melse op deze wijze onder het vloerkleed kunnen worden gehouden.

'Dat kunnen ze niet'
Veel mensen zullen wellicht ook nu weer zeggen, maar dat 'kunnen ze niet, ze mogen dat zo maar niet afsluiten, vrije meningsuiting, nieuwsgaring, bereikbaarheid, want in de wet staat..... , je moet een klacht indienen enz. enz.'. Tegen al deze mensen zeggen wij opnieuw, wakker worden! Het maakt in ons verkapte Schurkenstaatje niet uit wat wettelijk is bepaald als het om 'klein tegen groot' gaat. Nico van den Ham is bijvoorbeeld zonder hoor en wederhoor, dus zonder rechtszitting voor de belangen van een misdaadgroep dakloos gemaakt op zijn 63e. Denken, dat Henk Faasen zijn recht kan halen bij een criminele klassenrechter is inmiddels naïef. Er moet heel wat anders gebeuren in dit land! Maar daar mag je niet toe oproepen staat in de wet. Als je dat dan toch doet, dán wordt die wet wél weer toegepast omdat het de relatief kleine elite-groep die zo veel mensen kapot maakt dan wel weer goed uit komt.
De 
Staats-NOS zwijgt ook hierover en verlakt zo het volk op >>> misdadige wijze

Moord
Henk Faasen is hartpatiënt en hij en zijn vrouw Marjo hebben alleen al daarom een telefoon nodig. Als er wat gebeurt met Henk kan er niet onmiddellijk gebeld worden. Maar ook dat maakt niet uit, want er worden zo veel van onze medemensen door onmenselijk, mensenrechten schendend Toga Tuig de dood ingejaagd. Daar kan Henk Faasen nog wel bij. 'Weer een de mond gesnoerd' is dan ook hier weer het motto. Voor dat de dood injagen door Misdadig Toga Tuig zie deze 2 door Henk Faasen gemaakte video's >>> VIDEO 1 en ook >>> VIDEO 2.

Onbegrijpelijk
Steeds meer onbegrijpelijk voor ons, dat een volk toestaat, dat een relatief kleine (elite) groep en haar kliek zoals de NOS, zoveel mensen zoveel ellende, leed en verdriet aan kan doen.

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Staats-misdrijven tegen eigen bevolking, Moord, Volksverlakkerij, Mensenrechtenschendingen, Media-Censuur, Klassenrechtspraak.