KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 4 januari 2016

Gemeente Tilburg tracht nog steeds gezin te liquideren

Overleven
Op 22 november 2015 melden wij: 'Burgemeester Mensenrechtenschender Peter Noordanus Tracht Tilburgs Stel te Vermoorden' Dit nadat wij een dag eerder hadden gezien en op >>> video vastgelegd hoe de meer dan 70 jarige Noes met zijn vrouw Marita tracht te overleven in een zeer kleine donkere ruimte in een pakhuis, zonder water, elektra en gas aansluiting, geen verwarming!
De 86 jarige
>>> Tilburgse 'Broodpater' Pater Poels heeft van Burgemeester Noordanus een verbod gekregen Noes en Marita te helpen. 

Burgerbevolking
Ook melden wij dat de de misdadige volks-verlakkende reguliere media zwijgt en niets willen mogen doen voor Noes en Marita. Wij hebben daarna nog wat media opgebeld en het afschuwelijke verhaal voorgelegd. Er zou worden teruggebeld, maar dat is zoals dat gewoonlijk gaat bij de mainstream media niet gebeurd. Tevens vroegen wij ons in november 2015 af, hoe het mogelijk is dat de burgerbevolking, medemensen dus, hier niet massaal en daadkrachtig ingrijpen. Massaal in opstand komen bedoelen we daarmee!


Gemeente bellen
Op 25 november belden wij met de secretaresse van PvdA Schurk burgemeester Noordanus en met de secretaresse van locoburgemeester D66 gluiperd Berend de Vries. Beide secretaresses melden onze e-mail met daarin de link naar ons artikel niet te hebben gezien en draaiden vervolgens om de kwestie heen. De secretaresse van Berend de Vries zou de kwestie onder de aandacht brengen, zo deelde zij aan het eind van het gesprek mede. Ongeveer een week daarna hebben wij weer gebeld, maar de secretaresse van de burgemeester gooide de hoorn er op en die Van Berend de Vries was er niet. Daarna is Nico van den Ham zelf in nog grotere moeilijkheden gekomen dan hij al zat en heeft er geen tijd meer aan kunnen besteden. Wel hielden we nog enigszins contact met Noes en Marita.

Verslechterd

Nu, zo'n 6 weken kou en andere ellende voor Noes en Marita later, kunnen we weer enigszins aandacht besteden aan deze 2 in nood verkerende lieve mensen.
Gisteren konden we gratis bellen met elkaar. De situatie is nog meer verslechterd zo vertelde Marita. Af en toe konden Noes en Marita een aan hun beschikbaar gesteld stroom aggregaat laten draaien. Dit kon slechts sporadisch, omdat daar benzine in moet. Noes en Marita hebben geen inkomen en zijn afhankelijk van de voedselbank en diegene die hen af en toe wat benzine geeft.


Sadisme Satanisch
Het door de overheid kapot maken van burgers gaat veelal gepaard met sadisme.
Dat konden wij al lange tijd lezen op de website >>> Revolutionaironline.com (voorheen klokkenluideronline.is ) van Micha Kat. Aanvankelijk vonden wij dat Micha inzake dat satanische overdreef. Steeds meer zo blijkt, krijgt Kat daarin ook zijn gelijk! Wij ondervinden dat satanische gedoe nadrukkelijk zelf in onze eigen kwestie. Denk daarbij aan de op vrijdag 11 december aangekondigde woningontruiming op 14 december jl. Nico moest samen met anderen zijn schamele spullen in één weekend uit de woning weghalen. Op maandag 14 december gebeurde er echter niets en nu wordt de woning ontruimt op 20 januari a.s. zo bleek later uit een brief van crimineel deurwaarderstuig. Extra onnodige ellende en zeer hoge kosten dus! E
n nu zien we dat ook weer in de kwestie van Noes en Marita. Het kleine stroomragegraat mag niet meer worden aangezet van de gemeente Tilburg. Dit op last van de brandweer zo vermeld de gemeente in een schrijven. De Brandweer heeft echter geen enkel bezwaar zo melden zij bij navraag. Bezwaar maken tegen een in de open lucht opgesteld stroom aggregaat kan de brandweer wettelijk gezien ook niet.

Leed, Koude en Pijn
Nous en Marita moeten kapot van de gemeente Tilburg en dat moet met zoveel mogelijk leed en pijn. Geen voorzieningen voor Noes en Marita en een verbod van het criminele gemeentebestuur van de Gemeente Tilburg op het, zo nu en dan, gebruik van het kleine hobby aggregaat. Gemeentebestuur Tilburg vertoont zo haar vuile mentaliteit die regelrecht te vergelijken is met de nazi praktijken uit de jaren '40 '45. De reguliere media zwijgt. De medemens komt niet massaal in opstand tegen dit soort smeerlapperij en wij zelf kunnen in ons eentje ook helaas vrijwel niets meer doen.
Dit vooral vanwege onze eigen problemen met de Misdaadstaat Nederland. 


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Staats-misdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen, Moord, Volksverlakkerij Media-Censuur, Klassenrechtspraak.