KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 18 december 2016

Woningcorporatie Stadgenoot-Kinderhandel. Moeder stopt strijd en 'geeft' haar kinderen maar aan Jeugdzorg

'Ik wil bij mamma blijven'
Satanische genoegdoening voor medewerkers en directie van de misdaadgroepen Woningcorporatie Stadgenoot en Jeugdzorg!
.
Interpol ingeschakeld!

.
Wanhopige moeder 'geeft' haar 2 kleine kinderen maar aan Misdaadgroep Jeugdzorg.De vaste bezoekers van deze site herinneren zich het vast nog wel: 

>>> Moeder met 2 kinderen vlucht voor GGD Psychiater Herman Plas en                         Woningcorporatie Stadgenoot.

>>> Onmenselijke Terreur Woningcorporatie Stadgenoot! Bange moeder met 2            kleine kinderen ondergedoken.

>>> Leven kleine kinderen voor belangen Woningcorporatie Stadgenoot kapot            gemaakt door rechter.

Bulgarije 
Nadat de doodsbange Iva Guineva met haar 2 kleine kinderen eerst, vanwege de terreur van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek, ondergedoken had gezeten in Nederland, vluchtte zij met haar kinderen naar Bulgarije. Dat was nadat de criminele klassenrechter mw. mr. F.J. Lourens Moeder Iva en haar jonge kinderen dakloos had gemaakt. Rechter mevrouw mr. F.J. Lourens die tijdens de rechtszaak, inzake de woninguitzettingsprocedure, absoluut niets wilde horen van het verweer dat Iva Guineva via haar advocaat aanvoerde.
De mensen- en kinderrechten-schendende klassenrechter mr. Lourens had alleen maar oor voor de >>> economische belangen van de misdaadgroepen Woningcorporatie Stadgenoot en Jeugdzorg. 


Drama
Na eenmaal dakloos gemaakt te zijn door zo'n gerechtelijk' onmenselijk
>>> crimineel stuk vuil, komt het meestal nooit meer met je goed! Dat blijkt ook 

nu weer, want ook de vlucht van moeder Iva en haar kinderen van 4 en 7 jaar naar Bulgarije is uitgelopen op een regelrecht drama. De in Nederland geboren en getogen kinderen kunnen niets met dat land, spreken de taal niet, er is geen geld enz. enz.
.
Woningcorporatie Stadgenoot
schakelt Misdaadgroep Jeugdzorg in!

Genoegdoening
Tijdens de rechtszitting werd bekend dat de ellende, het leed en het verdriet dat Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot moeder Iva en haar zeer jonge kinderen aandeed door hun dakloos te maken, niet voldoende was voor het Satanisch genoegen van de >>> medewerkers, de >>> directie en de >>> kliek van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot. De misdaadgroep had ook nog eens een van de grootste criminele organisaties die ons Schurkenland kent, >>> Jeugdzorg, ingezet.
Een goede reden voor moeder Guineva dus om met haar kinderen de vlucht te nemen naar Bulgarije. 


Interpol 
Onlangs werd Iva Guineva aangehouden door de Bulgaarse politie. Dat was voor voor ondervraging. De politie deelde Iva mede dat zij op de opsporingslijst staat van Interpol. Waarom Iva daar op stond wilde de Bulgaarse politie niet zeggen. Iva werd diezelfde dag nog vrijgelaten. Na onderzoek blijkt, dat Moeder Guineva nog steeds op die internationale opsporingslijst staat. De volgende aanhouding is dus een kwestie van tijd. Iva Guineva verkeerd in grote onzekerheid. Datzelfde geldt natuurlijk voor de kinderen, maar die begrijpen dat vanwege hun leeftijd nog niet. Stadgenoot en haar kliek geniet!

Ontvoering kinderen
Waarom liet de Bulgaarse politie Iva weer gaan na ondervraging? Gaat het om ontvoering van de kinderen? Het is Iva niet medegedeeld door de Bulgaarse politie. Vreemd en misdadig bovendien.
In een ander geval bij ons bekend, maakt Misdaadgroep Jeugdzorg zich in het geheel niet druk over het >>> ontvoeren van kinderen
.

'Ik kan niet meer, Jeugdzorg moet de kinderen maar afpakken'

'Ik kan niet meer'

Iva Guineva belt regelmatig met Nico van den Ham want Iva denkt/hoopt dat Nico haar kan helpen. Iva zat aanvankelijk vol strijdlust. Die strijdlust is echter geheel verdwenen. Iva verkeerd inmiddels in een desperate toestand en kondigde in al haar wanhoop aan maar weer naar Nederland te zullen komen. Iva geeft daarmee wellicht haar kinderen aan >>> Kindermishandel-Organisatie Jeugdzorg. Kassa!
'Ik kan niet meer, Jeugdzorg moet de kinderen maar afpakken' zijn de woorden die moeder Iva vanuit het verre Bulgarije aan Nico toevertrouwde. Woorden, waar Nico tranen van in zijn ogen krijgt. Tranen van verdriet, maar ook van machteloze woede. 'Prettige Kerst toegewenst' ook aan deze >>> meedogenloze crimineel. Vrede op aarde zullen we maar weer zeggen! Het is immers Kersttijd. 


Hulp
Iva belt dus regelmatig met Nico van den Ham. Veel slachtoffers van criminele rechters en raadsheren bellen of mailen Nico, want er wordt blijkbaar gedacht dat hij wel kan helpen. Nico is echter zelf, voor straf, dakloos gemaakt, heeft nauwelijks geld, verkeerd in slechte gezondheid, is oud, zeer kortademig en wordt ook nog altijd op de meest denkbare vuile wijze gestraft en tegengewerkt door onze verkapte Schurkenstaat der Nederlanden. Nico is zelf aan het overleven en het enige wat hij tot nu toe nog kan doen, is proberen deze site nog zo lang mogelijk te blijven runnen.

Redactie van NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Klassenrechtspraak,  Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur.