KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 6 december 2016

'Week van de Integriteit' van het ICC weigert toegang rechtspraak-slachtoffergroep op de slotconferentie

Reguliere journalisten komen niet. Eerlijke journalisten, dus zonder staatscensuur-perskaart, zijn niet welkom!
'Het is tijd voor integriteit'
'Fraude, machtsmisbruik, corruptie, belangen- 

verstrengeling, steeds vaker lezen we er over. Misstanden die de wereld uit moeten' roept de Internationale Kamer van Koophandel op haar >>> website! 

Journalisten
'Iedere organisatie kan meedoen', liegt het ICC. 'Zo bereiken we gezamenlijk zoveel mogelijk mensen', huichelt de Internationale Kamer van Koophandel zonder enige schaamte. 'Integriteit is ieders verantwoordelijkheid' en 'meedoen is gratis, zo lezen we verder op de website van de organisator. Ook dat laatste is gelogen want slachtoffers van de corrupte Nederlandse rechtspraak, worden net zoals eerlijke journalisten -dus zonder gecensureerde-staatsperskaart- geweigerd op de volks-misleidende slotconferentie van de week van de integriteit. 


Joep Suijkerbuijk 
Mondige slachtoffers van de tot op het bot verrotte civiele rechtspraak en eerlijke journalisten op zo'n slotconferentie ook aanwezig laten zijn, dat is niet goed voor de >>> economie van de boven ons gestelden zo moeten ze bij de Internationale Kamer van Koophandel hebben gedacht. Zie de afwijzings- e-mail onder aan dit artikel en luister ook naar het gesprek dat Nico had met de initiatiefnemer van de week van de integriteit, Joep Suijkerbuijk. 

Nationale Ombudsman
Een van de, volgens het ICC belangrijke, sprekers leugenaars op deze elitebijeenkomst aanstaande vrijdag is de Nationale Ombudsman Volksverlakker, mr. Reinier van Zutphen en alleen dat zegt eigenlijk >>> al meer dan genoeg over het integriteitsgehalte van deze meeting. Maar er is meer, veel meer!

Huis voor Klokkenluiders
Het pas opgerichte Huis voor Klokkenluiders is ook partner en deelnemer, zo lezen we op de site van het ICC. Het Huis voor Klokkenluiders, dat net zoals de Nationale ombudsman geen enkele macht heeft, omdat uitspraken van deze sussenderende instanties niet bindend zijn, maar slechts adviserend. De enkele klokkenluider die bij het Huis door de zware screening komt om (nog verder naar de kloten) geholpen te worden, moet eerst een verklaring tekenen waarin hij of zij belooft niet met de media te zullen spreken! De klokkenluider is dan monddood en dus geen klokkenluider meer. Hoe naïef moet zo'n melder van misstanden wel niet zijn om daar in te trappen, vragen wij ons af. 

Integer
In de slider van de website van het ICC (International Chamber of Commerce) glijden uitsluitend kapitaalkrachtige elite-partners/deelnemers van de week van de integriteit voorbij zoals het
'chique' advocatenkantoor Houthoff Buruma, die er ook in mag, want Houthoff Buruma is integer zo lezen we o.a.>>> hier en >>> hier.
Het dienstverlenend bedrijf op gebied van accountancy; Deloitte
mag ook meedoen want dat is ook een heel integere organisatie is zoals we o.a. hier en >>> hier kunnen zien. Het bekende grote Ernst & Young Accountants doet natuurlijk mee want ook daar is nog nooit wat op aan te merken geweest, zoals o.a. te lezen is
>>> hier en >>> hier

KPMG
Dan hebben we nog de ondernemingsorganisatie VNO-NCW die in de slider van de website voorbij schuift en ook van die organisatie druipt de integriteit af, zoals te zien is o.a. >>> hier. Verder is de ING partner/deelnemer omdat die ook nog nooit in opspraak is geweest zoals o.a. hier is te >>> zien.  En dan hebben we nog het GSK dat geneesmiddelen en vaccins verkoopt en ook die doet dat integer zoals >>> hier te lezen is. De grote accountants en adviesorganisatie KPMG ontbreekt natuurlijk niet in de opsomming en dat is te danken dat ook deze organisatie nog nooit in opspraak is geweest en dus ook integer is zoals te lezen is o.a. >>> hier >>> hier en >>> hier.______________________________________________________

E-mail 


ICC Nederland <info@icc.nl>                                                      25 nov. (9 dagen geleden)
aan mij

Geachte heer, mevrouw,

Onlangs heeft u zich via de website www.weekvandeintegriteit.nl/campagne aangemeld voor de Slotconferentie van de Week van de Integriteit. Deze conferentie is alleen (op uitnodiging) open voor leden en relaties van ICC Nederland. Wij hebben u voor deze bijeenkomst geen uitnodiging verstuurd. Helaas kunnen we uw aanmelding daarom niet bevestigen.

Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Secretariaat
International Chamber of Commerce Nederland


Bezuidenhoutseweg 12 | 2594 AV | Den Haag

+31 (0)70 3836646| E info@icc.nl

www.icc.nl | @ICCNederland
__________________________________________

Redactie van NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Mediacensuur, Geheime Bijeenkomsten, Gerechtelijke Misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.