donderdag 15 december 2016

Amsterdamse Burgemeester-Daklozenoplichter Eberhard van der Laan 'geeft' daklozen nep-Kerstontbijt

Burgemeester Eberhard van der Laan doet altijd zijn kunstgebit
 uit als hij bij het daklozen-ontbijt is want dan valt hij niet zo op.
 

Beschermheer
Vandaag is het weer zo ver. Burgemeester Eberhard van der Laan, tevens beschermheer van de daklozen, zoals Eberhard de Amsterdamse bevolking voorliegt, geeft vandaag weer een gratis Kerstontbijt weg! Ook dat gratis weggeven door Eberhard is gelogen, want het Kerstontbijt wordt aangeboden en betaald door Grand Café Amstelhoeck. Dat Grand Café grenst letterlijk aan het kantoor van de Amsterdamse burgemeester in de Amsterdamse Stopera. Een goeie meegaande buur is, zeker voor een café, nooit weg, vooral als die buur ook nog eens de burgemeester is, zullen we maar zeggen. 

Opkomst
In werkelijkheid is Burgemeester Van der Laan geen beschermheer van de daklozen, maar discrimineert daklozen op de meest op de meest denkbare vuile wijze:

>>> Burgemeester Van der Laan discrimineert daklozen

>>>
 Regelrechte Nazi-Praktijken aan de Jan van Galenstraat 323 B (sociale                   dienst voor daklozen) Amsterdam


PR
Slechts een handje vol Amsterdamse daklozen laten zich door de Eberhard van der Laan ook deze dag belazeren en komen op het gratis broodje af. Maar die slechte opkomst maakt Eberhard van der Laan niet zoveel uit, want er komen wel veel vrijwilligers van daklozenorganisatie's opdagen om zo'n broodje weg te knabbelen. Zo lijkt de nep-Kerstbijeenkomst van Burgemeester van der Laan toch nog enigszins druk bezocht met zo'n honderdvijftig man (telling voorgaande jaren) en dat is weer goed voor PR van de discriminerende PvdA Schurk. Er lopen duizenden dakloze mensen, vaak zonder inkomen, door de Amsterdamse straten. Nee dat zijn geen vluchtelingen! 


Afwezig 
Voor het 2e jaar op rij kunnen wij er ook dit keer niet bij zijn. Dit keer niet omdat we ongeveer om dezelfde tijd een rechtszaak audiovisueel moeten opnemen.
Helaas kunnen we Eberhard van der Laan dan ook niet (met camera) confronteren met zijn smerige discriminatiemisdrijven. Misdrijven die hij structureel jegens een grote groep medemensen pleegt. Goed voor Eberhard dat we er niet kunnen zijn want net zoals zijn >>> PvdA partijgenoten houdt Eberhard niet van vragen die niet door de reguliere gecensureerde staatsmedia worden gesteld. Misschien komt daklozen-omkoper Beau van Erven Dorens wel. Die is wel van de gecensureerde staatsmedia, dus die mag vast wel wat vragen.   


>>>
Beau van Erven Dorens belazert Nico van den Ham 


>>> Reactie Beau van Erven Dorens op Nico van den Ham 

Redactie van NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: Discriminatie, Mensenrechtenschendingen, Politiek, Mediacensuur, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking.