KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 24 november 2016

Joris Demmink, Jan Wolter Wabeke en een Fietslampje

Demmink
Wat hebben de voormalige hoogste baas van Justitie mr. Joris Demmink, Raadsheer mr. Jan Wolter Wabeke, v.m. officier van justitie mr. Hans Holthuis en v.m. officier van justitie mr. Henk Wooldrik (foto's onder aan dit artikel), waarvan onder ede door niet de minsten is verklaard dat zij hun justitiële snikkel in minderjarige jongetjes propten (en dat mogelijk nog doen, wie maakt ze wat) met een kapot fietslampje te maken? Vanmorgen was er een rechtszitting die daar over ging in de rechtbank Zwolle. Dat zou veel meer moeten gebeuren! Frank de Wit (van het kapotte fietslampje) vertelt hierover in de onderstaande video.Rechter mr. Jordaans
Nico vroeg aan rechter dhr. mr. B.T.C. Jordaans waarom hij geen toestemming gaf om audiovisuele opnamen van de zitting te maken. Het antwoord van mr. Jordaans daarop was: 'Omdat een zaak die om een achterlichtje gaat wordt gebruikt om een podium te krijgen voor andere zaken en daar is het procesrecht niet voor bedoeld. Daarom wil ik niet dat er gefilmd wordt. U mag uiteraard wel aanwezig zijn'.

Misbruik

Wij denken dat rechter Jordaans daarmee bedoelt dat hij niet wil dat het volk opnieuw wordt herinnerd aan het feit dat
de voormalige hoogste baas van Justitie mr. Joris Demmink, raadsheer mr. Jan Wolter Wabeke, voormalig officier van justitie mr. Hans Holthuis en voormalig officier van justitie mr. Henk Wooldrik door meerderen onder ede zijn beschuldigd van het seksueel misbruiken van minderjarige jongetjes. 

Demmink | Wabeke | Holthuis | Wooldrik 
De boete voor het kapotte fietslampje was 62 euro. Frank ging daartegen in beroep, maar de boete bleef 62 euro. Mr. Demmink, mr. Wabeke, mr. Holthuis en mr. Wooldrik hoeven niets te betalen en voor hen is er verder niets aan de hand. Daarom, houdt u van seks met kinderen en wilt u daar vrijelijk uw gang in kunnen gaan? Ga dan werken bij justitie en wordt bijv. officier van justitie rechter of raadsheer. 

Door de redactie van NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: Fietslampjes, Justitiële Pedofilie, Klassenrechtspraak, Mediacensuur, Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking.