dinsdag 15 november 2016

Fred Teeven moet op 7 december a.s. verder getuigen in de Bart van Well- Demmink-Rodolex Pedo-verhoren

Fred Teeven

Fred Teeven
Tijdens de getuigenverhoren in de Bart van Well-pedo verhoren tegen de staat, van 18 tot en met 22 april van dit jaar, weigerde getuige Fred Teeven antwoord te geven op vragen, zoals welke (rechtspraak) ambtenaren in beeld waren in de elite-pedofilie-kwestie.Robert van de Luitgaarden
Zojuist kregen wij van de auteur van het boek >>> 'Weggejorist', Robert van de Luitgaarden het bericht dat Fred Teeven op 7 december om 11.15 u. opnieuw moet komen getuigen in de Amsterdamse rechtbank en namen moet noemen.

Persvoorlichting
Eerder al, waren er geruchten betreffende het bovenstaande. Daarom hebben wij op maandag 14 november jl. de persvoorlichting van de Amsterdamse rechtbank gebeld en gevraagd of er een getuigenverhoor met Fred Teeven op 7 december aanstaande in de rechtbank van Amsterdam zou plaatsvinden. De voorlichting zou het voor ons uitzoeken. Een half uur nadat wij gebeld hadden, belde de rechtbank-persvoorlichting ons terug en deelde mede dat er op 7 december geen getuigenverhoor (van Teeven) zou plaatsvinden!


Martin de Witte
Robert van de Luitgaarden verklaarde vanavond dat Advocaat mr. Martin de Witte hem zojuist een e-mail had toegezonden waarin hij bevestigde dat Fred Teeven op 7 december aanstaande opnieuw moet getuigen. Ook deelde Robert van de Luitgaarden ons mede dat hijzelf nu ook op de getuigenlijst staat. 

Opmerkelijk
De hele gang van zaken is opmerkelijk, omdat Bart van Well, die de zaak heeft   aangespannen, op 14 juli jl. aankondigde dat hij was >>> gestopt met 'zijn zaak tegen de staat'. Later gingen er geruchten dat de zaak gewoon doorging, maar zonder Bart van Well. 

Redactie van NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: Justitiële pedofilie.