woensdag 30 november 2016

Corrupte rechtspraak levert elite-economie miljarden op

De, voor velen alles verwoestende, motor achter
 de miljardeneconomie van 'de boven ons gestelden'
 vindt u >>> hier!

Misdaadgroepen zoals Jeugdzorg, geldbanken, vastgoedbedrijven, woningcorporaties, multinationals, grote advocatenkantoren, verzekerings- maatschappijen, maar ook door de rechtspraak belangrijk geachte personen zoals de voormalige hoogste baas van Justitie mr. Joris Demmink, notarissen, bewindvoerders of leden van misdaad- groepen zoals VVD/PvdA verliezen, op een enkele uitzondering na, nooit een rechtszaak! Hoe kan dat? 


Bulkzittingen

Niet alleen wij, maar ook de Consumentenbond heeft het onderzocht en constateerde >>> Burgers kansloos in geldruzie met bedrijf. En dat is natuurlijk hartstikke goed voor de bankrekening van de boven ons gestelden. Velen onder ons weten het niet, maar rechtbanken organiseren in nauwe samenwerking met grote organisaties, bedrijven en gerechtsdeurwaarderstuig, wekelijks zogenaamde bulkrechtszittingen.
Aan de lopende band wordt op zo'n vaak uren durende bulkzitting het klootjesvolk leeggezogen. In gemiddeld 5 minuten per geval, wordt Jan met de Pet, veelal door middel van gerechtelijke list en bedrog, door een klassenrechter veroordeeld tot het betalen van geldbedragen. Alle andere slachtoffers zitten in de rechtszaal, daar waar anders publiek zit, gedwee af te wachten tot de klassenrechter hun naam afroept en zij staande voor de 'Edelachtbare' snel een paar woorden mogen spreken.
'Nederland is een rechtsstaat' roept de NOS!

De Rechtspraak: de motor van de
economie van de bevoordeelden

Belangenorganisatie
Bulkzittingen, de naam zegt het al, leveren vanwege de snelle massabehandeling heel veel geld op voor de economie van de relatief kleine groep welgestelden. Zeer zelden wint zo'n door de klassenrechter geminachte Jan met de Pet een zaak. Maar dat is
om de Landelijke Overkoepelende Belangenorganisatie van geldbanken, Jeugdzorg, vastgoedbedrijven en andere misdaadorganisaties toch nog enigszins op rechtspraak te doen laten lijken. Bovendien kunnen die enkele door Jan met de Pet gewonnen zaakjes door het partijdige Zwarte Toga Tuig worden misbruikt om naar te verwijzen als o.a.
Nico van den Ham weer eens beweert dat de Rechtspraak de grootste, meest ellende, leed, verdriet en >>> zelfmoord veroorzakende misdaadorganisatie is die onze verkapte Schurkenstaat kent. 
De NOS, EenVandaag, RTL4, Telegraaf en dergelijke volksmisleidende media zwijgen hierover! 

Ook veel zakenmensen volledig
kapot gemaakt
 
door de Rechtspraak

Zakenmensen
Het klootjesvolk, waar niet zoveel te halen valt, op massale wijze helemaal leegzuigen ten voordele van de kapitaalkrachtige organisaties middels o.a. bulkzittingen.
Zo massaal en grondig, dat het toch jaarlijks vele miljarden oplevert voor de economie van de rijke, machtige 'bovenlaag'. Maar er is meer, veel meer.
Net zoals de meesten onder ons nog nooit in het ziekenhuis hebben gelegen of nog nooit in een rechtbank zijn geweest, weten de meesten ook niet wat een bulkrechtszitting is. Wij wisten aanvankelijk niet dat er ook zoveel zakenmensen het slachtoffer zijn van de motor van de elite-economie; de Rechtspraak.


Kleuter
Steeds meer, door middel van gerechtelijke list en bedrog, kapot gemaakte zakenlieden nemen contact met ons op en laten bewijsstukken zien, waaruit een intelligente kleuter nog kan opmaken dat rechters, raadsheren en vaak ook in collusie gespecialiseerd advocatentuig criminelen zijn van de ergste soort. Mensen die met hard werken iets moois hadden opgebouwd en alles maar dan ook alles, door middel van gerechtelijke zwendel, kwijt zijn geraakt aan de nog grotere tegenpartijen. 

Bloembollenboeren
Een goed voorbeeld daarvan is een bollenboer die op maandag 21 november jl. voor de zoveelste keer een grote doos vol met onomstotelijke bewijsstukken bij het ministerie van Veiligheid en Justitie wilde afleveren. Een doos vol onweerlegbaar bewijsmateriaal waaruit duidelijk blijkt hoe deze bollenkweker zijn bedrijf van 40 hectare, zijn schuren en zijn huis door middel van gerechtelijke zwendel is kwijtgeraakt aan de misdaadgroep Rabo. De doos is inmiddels opnieuw geweigerd zo is te lezen in dit >>> artikel

Binnenvaartschippers
Die bollenboer is overigens niet de enige bollenkweker die met behulp van de rechterlijke macht, ofwel de motor van de economie, van de elite alles aan voornoemde misdaadgroep is kwijtgeraakt. Wij kennen nog meer bollenkwekers en zijn van de ellende, leed en verdriet van nog 16 andere bloembollenboeren op de hoogte. Datzelfde geldt ook voor vele binnenvaartschippers, vee- en landbouwboeren die ten voordele van de Rabo misdaadgroep volledig kapot zijn gemaakt door diegenen van het laatste en beslissende woord; rechters. 


Bewijzen
Niet alleen Jan met de Pet wordt massaal leeggezogen, maar ook vele mensen die
een mooi eigen bedrijf hebben opgebouwd, zijn of worden kapot gemaakt en veelal de wanhoopsdood ingedreven. Dit als de tegenpartij maar een hele grote is! 

Onomstotelijke bewijzen, dat rechters, raadsheren en hun kliek meedogenloze criminelen zijn, hebben we inmiddels met zijn allen in overvloede! Maar we hebben
er niets aan, want niemand wil die bewijzen zien! De hoogste bazen van justitie niet, de politiek niet en ook de gecensureerde volksmisleidende reguliere media niet.
De >>> motor die deze vuile miljardeneconomie van de boven ons gestelden aandrijft, mag niet kapot. Vele artikelen (brieven, video's,) inzake het weigeren van inzien bewijzen op deze site! Zie daarvoor de aanklikbare links in het lichtkrantje boven in de linkerkolom van deze site! 


De Rechtspraak: de, voor velen, alles verwoestende motor van de miljardeneconomie van de machtige kapitaalkrachtige bovenlaag.

Allemaal in uw eigen verkapte Schurkenstaat der Nederlanden en in naam van Koning Willem-Alexander. 

Klik ook op de onderstaande link naar het artikel over een andere zakenman: 

>>> Zwendel en leugens bij de Hoge Raad der Nederlanden!

Om niet te vergeten:

>>> WANHOPIGE ADVOCATE PLEEGT ZELFMOORD

Nico van den Ham i.s.m. redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND.
Categorieën: zie hieronder en klik op de labels