KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 22 oktober 2016

Nog meer gevangenisstraf voor journalist Micha Kat

Journalist drs. M. Kat 

Taakstraf
Zoals door ons verwacht, is de straf voor journalist drs. Micha Kat in het door de heer Kat zelf ingestelde >>> hoger beroep, hoger uit gevallen dan in eerste aanleg door een klassenrechter was beslist.
De politierechter veroordeelde Kat aanvankelijk tot een taakstraf voor de duur van 120 uren subsidiair 60 dagen hechtenis, waarvan 60 uren voorwaardelijk subsidiair 30 dagen hechtenis met een proeftijd voor de duur van 2 jaren. In werkelijkheid dus 60 uurtjes schoffelen. 


Raadsheren
De hogere rechters, ofwel de raadsheren mr. A.D.R.M. Boumans, mr. P.C. Römer en mr. M.L. Leenaers dachten er anders over en veroordeelden de brenger, van het eerlijke, maar door de Schurkenstaat der Nederlanden zo ongewenste, nieuws tot 7 dagen celstraf! Mr. D.J. Lutje Wagelaar ofwel mevrouw de griffier schreef het allemaal op in het >>> Vonnis

'Fuck de koning'
Ook hier weer een unieke rechtszitting met een uitzonderlijke uitspraak in de vele zaken die tegen journalist Micha Kat zijn aangespannen. Dagelijks schelden duizenden mensen elkaar uit en wensen elkaar vreselijke ziektes en/of de dood toe!
Vrijwel nooit leidt dat tot rechtszaken. Zelfs >>> 'Fuck de Koning' mag! Maar omdat het zogenaamde zo bedreigde 'slachtoffer' een gehoorzaam, onderworpen lid betreft van de kliek van de grootste, meest ellende, leed, verdriet en >>> zelfmoord veroorzakende >>> organisatie die ons land kent is er weer een uitzondering gemaakt!

Werknemer 
Gisteren kwam een van onze redactieleden bij toeval een (toga dragende) werk- neemster van het Amsterdamse gerechtshof tegen. Nadat onze medewerker aan haar vroeg wat zij vond van het vonnis, vertelde zij het zeer begrijpelijk te vinden dat de heer Kat keer op keer zo buitenproportioneel zwaar wordt vervolgd en bestraft.

'Slachtoffer'
'Het slachtoffer van mijnheer Kat betreft een journalist van een grote staatskrant' zo vervolgde de juriste haar betoog. 'Een journalist die vaak in rechtszalen zit om verslag te doen van de meest uiteenlopende kwesties. Alle ellende, leed, verdriet en zelfmoord veroorzakende gerechtelijke list en bedrog die, ten voordele van grote partijen en door rechters belangrijk geachte personen, tijdens rechtszittingen plaatsvindt wordt uit het mainstream-media nieuws gehouden door dat soort gecensureerde staatsperskaart-journalisten', zo vertelde de justitie-medewerkster zonder enige uiting van schaamte aan ons redactielid. 'Het Nederlandse volk mag immers zo min mogelijk in de gaten krijgen dat de rechtspraak eigenlijk een overkoepelende belangenorganisatie is van grote organisatie's zoals jeugdzorg en andere misdaadgroepen waaronder geldbanken, woningcorporaties, UWV, zorg- verzekeraars en niet te vergeten ons schurken-regiem zelf', zo vervolgde de juriste haar betoog. 

Begrijpen
'U begrijpt, de uitdrukking -voor wat hoort wat- toch wel' zo vroeg de inmiddels geïrriteerde meester in de rechten zich onomwonden af. Op de vraag van onze redactiemedewerker of het niet heel erg misdadig is dat er onlangs in een andere >>> hoger beroepzaak van journalist Micha Kat, de raadsheren de kwestie in die zaak op geen enkele wijze inhoudelijk hebben behandeld terwijl uit dat hoger beroep wel weer een zware straf voortkwam, werd de rechtsgeleerde boos. 'Kijk dat bedoel ik nou'! 'Een journalist van de reguliere staatsmedia zou het nooit in zijn gecensureerde kop halen om zoiets in een verslag van een rechtszitting neer te schrijven'.

Klootzak
'Dat er inhoudelijk niets is besproken tijdens zo'n rechtszitting hoeft toch niet iedereen te weten? Rot op klootzak' zo viel de 'juriste' uit tegen de altijd vriendelijke medewerker van onze redactie. 'Jullie van NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND zijn precies als die Kat! Alles wat er in zo'n rechtszaal gebeurt, opschrijven! Oprotten jullie, wij krijgen jullie ook nog wel, stelletje klootzakken'. Ons verbouwereerde redactielid vroeg nog naar de naam van de meester in de rechten. 'Dat gaat je geen ene flikker aan, etterbak' was het antwoord.

Aardappelen  
Aan het begin van het gesprek lag er nog een half pond pond hete aardappelen in de keel van de meester in de rechten te garen. Daardoor sprak zij zo netjes bekakt dat ze heel moeilijk was te verstaan. Halverwege het gesprek waren de aardappelen weg. 'Nooit hebben wij geweten dat Corrupt Zwart Toga Tuig zo kon schelden'. Zou zo'n Toga Sloerie dat schelden nou ook in >>>  Naam van de Koning doen, vragen wij ons af? 

Micha Kat
En Micha, ja die gaat na een paar dagen op reis te zijn geweest maandag gewoon weer door met het brengen van het nieuws op >>> revolutionaironline. Dit alles 'Deep Behind Enemy Lines' vanuit het verre buitenland. Op naar de volgende rechtszitting schijnvertoning!

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Klassenrechtspraak, Zelfmoord, Politiek, Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking,  Mediacensuur.