donderdag 13 oktober 2016

Nico van den Ham vraagt minister Ard van der Steur actie te ondernemen tegen criminele rechters.

Nico vroeg het al aan Asscher, >>> Klijnsma, >>> Wiebes, >>> Van Miltenburg, >>> Marcouch>>> Van Bommel, >>> Haersma Buma, >>> Dijselbloem en
>>> Stef Blok.
'Kunnen jullie het niet eens ter sprake brengen dat grote groepen landgenoten helemaal kapot worden gemaakt en >>> de dood in worden gedreven door criminele rechters, raadsheren en ander justitieel tuig? Allemaal ten voordele van grote kapitaalkrachtige organisaties en bedrijven zoals banken of voor, door rechters belangrijk geachte personen. Wij hebben daarvan heel veel bewijs!' Dit keer stelde Nico de vraag aan de minister van veiligheid en Justitie Ard van der Steur. 

Nico gaat nu met zijn vraag nog naar Koning Willem Alexander.....Daarna zal Nico, als er tenminste niet iets met hem gaat gebeuren, samen met anderen nog een stapje verder proberen te gaan gaan.

Vind u ook dat veel ellende, leed, verdriet en zelfmoord veroorzakende criminele rechters en raadsheren niet in deze maatschappij thuishoren en opgesloten moeten worden voor de misdrijven die zij massaal, ten voordele van hun elite vrienden tegen grote groepen onschuldige medemensen plegen? Blijf het dan alsjeblieft volgen! Al is het alleen maar om te kijken of Nico van den Ham, zoals dat (stiekem) wel meer gebeurd en waar al meerdere malen mee is gedreigd, ook niet wordt opgesloten in een psychiatrische inrichting. Dit om Nico zo onder dwang te gaan verplegen de mond te snoeren. 


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND Sectoren: Politiek, Zelfmoord, mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Gerechtelijke Misdaad, Klassenrechtspraak, Mediacensuur, Koningshuis.