vrijdag 23 september 2016

Nico van den Ham morgen niet op zelfmoordherdenking

Wel artikel 'Advocaat pleegt zelfmoord' morgen op deze site!

Arjan Gelder
Nico van den Ham zal morgen niet aanwezig zijn op de jaarlijkse zelfmoordherdenking georganiseerd door ons toekomstige 2e Kamerlid Arjan Gelder van de politieke organisatie WilNu. Zette Nico zich aanvankelijk voor 100 procent in om Arjan Gelder te helpen met het organiseren en promoten van de herdenking. Recentelijk heeft Arjan Gelder te samen met zijn nieuwe idool Steve Brown, Nico van den Ham als een baksteen laten vallen. Dit omdat Nico weigert mee te doen aan het liegen en bedriegen in het zwaar gecensureerde pulp programma 'De Stem van de Straat' op Salto TV Amsterdam. 

Micha Kat
Ook weigerde Nico zijn verdere medewerking aan het programma omdat hij journalist drs. Micha Kat niet wilde voorliegen betreffende de reden waarom Kat niet in het gecensureerde bral en lal-programma mag verschijnen. Daarover meer in de video in >>> dit artikel. Opmerkelijk is, dat de presentator van het pulp programma, Steve Brown, journalist Micha Kat enkele dagen geleden ook al heeft gedumt.
Daarover meer in video van Kat zelf in dit >>> artikel


Promoten 
Was het deze site die voorgaande keren de bekendmaking van de herdenking zo voor zijn rekening nam, dit keer hebben wij geen enkel artikel daarover gezien, dus ook niet op de website van Arjan zijn nieuwe idool, Steve Brown. Daarom doen wij het nog maar een keer hieronder, want de herdenking is een goed en belangrijk initiatief!
Wij betreuren de gang van zaken in hoge mate, maar zullen ons echter nimmer meer met de 2 genoemde partijen inlaten. 
Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND Sectoren: Zelfmoord, Matennaaien, Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Gerechtelijke Misdaad, Klassenrechtspraak, Mediacensuur.