woensdag 28 september 2016

Nico van den Ham in Den Haag en vraagt politici en Koning actie te ondernemen tegen criminele rechters

De komende tijd video's met vragen aan politici. In dit artikel met als eersten Lodewijk Asscher die 'er niet zo'n zin in heeft', Jetta Klijnsma die wel wil praten en nog wat anderen. Later in de week meer tweede Kamerleden en Ministers en meer uitgebreid! Nico gaat ook bij Koning Willem Alexander langs en Willem Holleeder komt meerdere malen ter sprake. 

Lees eerst onder de video waar het over gaat!Criminele rechters

Grote groepen Nederlanders worden of zijn reeds door extreem criminele rechters, raadsheren en ander justitieel tuig ten voordele van grote kapitaalkrachtige organisaties/bedrijven zoals banken of voor, door rechters belangrijk geachte personen, volledig kapot gemaakt.

Misdadige media
Vele mensenlevens worden totaal verwoest en medeburgers, zo'n 500 per jaar, worden regelrecht door het Zwarte Toga Tuig letterlijk de >>> dood ingedreven.
Onlangs pleegde zelfs nog een advocaat ten gevolge van de Zwarte Toga Misdaad zelfmoord; >>> WANHOPIGE ADVOCATE PLEEGT ZELFMOORD. Vele journalisten zijn door ontelbare slachtoffers van dit alles aangeschreven, maar de gecensureerde, volks-misleidende en daardoor misdadige reguliere staatsmedia zwijgt!


Organiseren
Nico van den Ham heeft al van alles geprobeerd te organiseren om van onze verkapte Schurkenstaat der Nederlanden weer een rechtstaat te maken. Dit om zo alle ellende, leed en verdriet onder grote groepen Nederlanders, veroorzaakt door diegenen van het laatste beslissende woord; rechters, te beëindigen. Reacties ten overvloede, maar resultaat bleef uit. Nederlanders, ook al zijn ze zelf slachtoffer van het elite tuig, zijn geen strijders en komen niet op voor hun mensenrechten. Nederlanders laten zich gedwee door een relatief kleine groep elite-criminelen en haar kliek, letterlijk volledig kapot maken.

Bezoek Koning
Deze week was Nico van den Ham 2 dagen op en rond het binnenhof en sprak over het bovenstaande diverse politici aan. Ook ging Nico met zijn vragen hierover naar Koning Willem Alexander. De door middel van list en bedrog tot stand gekomen vonnissen en beschikkingen worden In Naam van de Koning uitgesproken. Extreme misdrijven tegen de menselijkheid, zoals complete gezinnen met kinderen, ouderen en huisdieren en al de straat opsleuren en dakloos maken, vinden ongeveer 50 keer per dag plaats in 'keurig Nederland'. Net zoals dat gebeurde in de periode '40-'45. Allemaal in Naam van van onze 'fijne' Koning Willem Alexander. Nico toog naar een van de optrekjes van de Koning waar Willem op dat moment was. Dit is te zien en te horen in video's die de komende dagen worden gepubliceerd. 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND Sectoren: Politiek, Zelfmoord, mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Gerechtelijke Misdaad, Klassenrechtspraak, Mediacensuur, Koningshuis.