KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 10 september 2016

Erwin Lensink, Waxinelichthoudergooier Gouden Koets door Nederlandse Staat van aardbodem weggevaagd?

Erwin Lensink
Contact tussen Erwin Lensink
en Nico van den Ham door

GGZ-Maffia verbroken!

Zelfs vader van Lensink mag niet weten waar zijn zoon is!

De behandeling Het onder dwang voltspuiten met lugubere gif- stoffen in het grote lichaam van Erwin Lensink, om hem zo te genezen voorgoed de mond te snoeren, is wellicht begonnen!Wordt Erwin Lensink de volgende dode in een
>>> GGZ Staatszelfmoordinrichting?

Toestemming
Ongeveer een maand geleden belde Erwin Lensink ons, tot nu toe, voor het laatst op. Erwin was net van de GGZ inrichting in Doetinchem naar een inrichting in Almere overgeplaatst en gaf ons aan dat wij voorlopig niet over hem mochten publiceren.
Wel mochten wij bekend maken naar welke GGZ zelfmoordinrichting Erwin was overgeplaatst. Wij schrijven nooit zonder toestemming en goedkeuring van betrokkenen! Voor diegenen die deel uit maken van de overheids-misdaadkliek en er op uit zijn om grote groepen van de Nederlandse bevolking volledig kapot te maken of reeds kapot hebben gemaakt, geldt dat natuurlijk niet!


Wegmoffelen
Dat wij nu zonder toestemming toch over Erwin publiceren is gelegen aan het feit dat wij ons ernstige zorgen maken over Erwin. Al een maand lang vernemen wij niets van hem. Wij hebben de betreffende instelling in Almere opgebeld en die vertelden c.q. logen ons voor, dat zij Erwin Lensink niet in huis hebben.
Ook hebben wij de GGZ in Doetinchem gebeld, maar ook daar mocht er over de verdwijning van Erwin Lensink geen mededelingen worden gedaan.  


Joris Demmink
Op 3 juni jl. verscheen, dan eindelijk na zoveel jaren, de voormalige hoogste baas van Justitie mr. Joris Demmink voor de rechter om te worden verhoord inzake het seksueel misbruik van minderjarige jongetjes. Advocaat Martin de Witte van Sap advocaten te Amersfoort ondervroeg hield tijdens die rechtszitting -heel voorzichtig- een gemoedelijk praatje met pedofiel-verdachte mr. Joris Demmink.
Erwin Lensink was die dag ook in de >>> Amsterdamse rechtbank aanwezig!


Arrestatie
Demmink werd 'verhoord' op vrijdag 3 juni jl. en de maandag daarop werd Lensink op het Centraal Station in Amsterdam >>> gearresteerd.
Daarna werd Erwin Lensink over gebracht naar een gesloten inrichting van het GGZ in Doetinchem (Gelderland). Nico van den Ham bezocht Erwin enige tijd later en sprak uitgebreid met hem >>> (video) deel 1 en >>> deel 2
. Daarvoor en daarna was er regelmatig contact tussen Erwin Lensink en Nico van den Ham, dat ging via e-mail, Facebook-prive-chat en telefonisch. 

Amnesty Nederland

Het is overduidelijk dat De Schurkenstaat der Nederlanden het niet goed voor heeft met Erwin Lensink en hem heeft weggemoffeld. Gewoon wegmaken, zoals bonnetjes en filmrolletjes die niet zo van pas komen ook worden weggemaakt. Evenals het hart, van een door de politie dood getrapte jongeman, dat ook al niet zo van pas kwam door moordend politieschorem >>> weggemoffeld is. 'Wegmoffelen' is het motto, vooral als het gaat om landgenoten die kritiek op het Nederlandse Misdaad-Regime en haar kliek hebben. De gecensureerde staats-NOS zwijgt, het gesubsidieerde, infame Amnestie Nederland kijkt toe en het geïndoctrineerde, onderworpen volk accepteert het allemaal gedwee.

Vader Lensink
Gisteren heeft Nico de vader van Erwin opgebeld. Een gemoedelijke Achterhoeker waarmee het gezellig praten is. Jammer dat het gesprek nu over zoveel ellende ging, anders hadden zij nog graag even verder gebabbeld. Vader Lensink is, net zo als wij dat hebben gedaan, op onderzoek uit gegaan om te weten te komen waar zijn zoon Erwin zit. Maar zelfs aan de vader worden geen inlichtingen verstrekt inzake de verblijfplaats! Niemand mag weten waar Erwin Lensink is! 


Strijd 
Op de website van Erwin Lensink is te lezen waar hij al jaren allemaal voor strijd! Duidelijk mag zijn dat Erwin een rechtvaardig persoon is die opkomt voor de belangen van zijn medemens en een klein beetje voor hem zelf. Erwin Lensink brengt vuile staatsdoofpotzaken telkens weer in de schijnwerpers! Dat zint ons Schurken-Regime en de Rechtspraak het Zwarte Toga Tuig niet en wil, zoals zij dat bij velen doet, Erwin Lensink voorgoed de mond snoeren.
Hier de link naar Erwin Lensink zijn >>> website
.

Stok 
Lensink wil aandacht, veel aandacht, niet voor zichzelf maar voor de vuile overheidscriminaliteit die zoveel ellende en leed veroorzaakt onder de Nederlandse bevolking. Erwin Lensink tracht dat alles aan de kaak te stellen. Erwin gaat daarbij te ver en heeft om die aandacht te vragen een ruit ingeslagen bij een politiebureau om vervolgens documentatie over o.a. pedofiel-verdachte mr. Joris Demmink naar binnen te gooien. Datzelfde deed Erwin bij een museum. Lensink stak, zo eerlijk als hij is, zijn daden niet onder stoelen of banken. Erwin wilde immers publiciteit en plaatste het verhaal over de ruiten op internet en zo had de politie een stok om mee te slaan en arresteerde Erwin op het Centraal Station in Amsterdam. Op een paar ruiten ingooien of slaan staat meestal een korte werkstraf of een boete. Maar als je er ook nog een grote mond bij op zet en het hebt over al dat misdadige overheidschorem en de extreem Criminele Toga Maffia dat zoveel levens kapot maakt en vele landgenoten letterlijk de >>> dood injaagt, dan sluiten ze je op, verklaren je voor gek, spuiten je plat en moffelen je weg.     

Angstaanjagend 
De laatste maanden komen bij ons massaal (nog veel meer dan voorheen) de meest vreselijkste verhalen binnen. Verhalen betreffende de steeds meer immens wordende terreur die de verkapte Schurkenstaat der Nederlanden en haar zeer omvangrijke kliek, meestal in naam van Koning >>> Willem >>> Alexander op grote groepen van haar eigen bevolking toepast. Zo veel, dat wij dagelijks uren aan de telefoon zitten om dat allemaal aan te horen. Het is angstaanjagend om te vernemen wat er zich in onze Schurkenstaat allemaal afspeelt. Misdrijven plegen tegen grote groepen van de eigen bevolking. Wij blijven nog even publiceren. Zolang het nog kan, want de terreur die op Melder van Misstanden Nico van den Ham de laatste acht jaar is toegepast is er nog steeds en neemt ook in alle hevigheid toe!

Waar is verdomme Erwin Lensink! 


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND Sectoren: Psychiatrie, Koninklijk Huis, Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Gerechtelijke Misdaad, Klassenrechtspraak, Mediacensuur.