KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 13 september 2016

De slachtoffers van een mensen-sloper uit Amsterdam

Over Herman Plas en zijn bij ons bekende slachtoffers
Kapot gemaakt voor de grootgraaiers en mr. Joris Demmink

Deel 2

Mensen-kinderen-sloper Herman Plas
GGD Amsterdam
In deel 1 ging het over Karel Bachus waar de in Amsterdam zo gevreesde mensen-en kinderen-sloper Herman Plas van de GGD aanvankelijk aan de deur kwam voor de grote anti pedofielen poster betreffende mr. Joris Demmink. Karel raakte alles kwijt, zijn woning, inkomen enz. Dan hadden we Iva Gueneva en haar 2 kleine kinderen die, nadat Herman Plas in opdracht van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek bij Iva aan de deur kwam, in snel tempo haar leven en dat van haar kinderen in een HEL zag veranderen. Moeder Iva en haar kinderen zijn nu ook dak en inkomensloos. In dit artikel gaat het over 3 andere slachtoffers van crimineel Herman Plas.

Marianne L.
Ook Marianne L. heeft zich bij onze website aangemeld betreffende de problemen die zij heeft met met de Amsterdamse GGD verpleegkundige mensen sloper Herman Plas. Plas is ook bij Marianne aan de deur geweest en hoe? Maar Marianne heeft tot nu toe nog enigszins geluk want zij is nog niet inkomensloos en dakloos gemaakt. Wel heeft Herman Plas Marianne meerdere malen bedreigd en heeft getracht haar middels zijn abjecte werkwijzen kapot te maken. Marianne houdt ons via e-mail en telefoon volledig op de hoogte, maar heeft om tactische redenen verzocht (nog) niet alle details betreffende haar kwestie te publiceren en daar houden wij ons aan.

Angst
Verder heeft zich nog iemand tot ons gewend, maar die is inmiddels zo bang geworden dat hij/zij ons bijna heeft gesmeekt (wat absoluut niet nodig is) om op geen enkele wijze zijn/haar verhaal te publiceren. De angst is zo groot, dat de betreffende persoon wil dat wij zelfs niet vermelden of het hier een mannelijk of een vrouwelijk slachtoffer is van de Amsterdamse GGD-mensensloper Herman Plas!

Nico van den Ham
Net zoals dat bij bij Karel Bachus, Iva Gueneva en haar 2 kleine kinderen het geval was is ook Nico van den Ham, nadat Herman Plas bij hem aan de deur kwam, dak en inkomensloos gemaakt.
Herman Plas, inmiddels beter bekend als >>> Herman -pedo Poster- Plas kreeg
in zowel de kwestie betreffende Iva Gueneva en haar kinderen als in de kwestie van
Nico van den Ham kapot te maken de opdracht van de Amsterdamse misdaadgroep
>>> Woningcorporatie StadgenootGemeente Amsterdam en haar instantie's zoals >>> Dynamo (zogenaamd maatschappelijk werk) werkten daaraan volledig mee en dekken elkaars criminele werkwijzen volledig af.

Vakkundig

Herman Plas is zeer vakkundig zo verteld hij heel vaak zelf. Wat opvalt bij de beschermheer van de elite-pedofielen is dat als Herman -Pedo Poster- Plas met iemand één keer een paar minuten aan de deur heeft staan praten, precies weet aan welke enge ziektes de persoon lijdt. Herman had er voor Nico maar liefst 3 op de plank liggen. Hierna de 3 aandoeningen waar klokkenluider Nico van den Ham volgens de Amsterdamse GGD-crimineel, na een 5-minutendiagnose  aan lijdt:
1. Paranoïde persoonlijkheidsstoornis

2. Schizoïde persoonlijkheidsstoornis
3. Schizo typische persoonlijkheidsstoornis.


Genezen
Volgens vele zielenknijpers, die zich ten dienste stellen van de Schurkenstaat der Nederlanden, kunnen de 'stoornissen' heel goed genezen worden met medicijnen!
Je gaat door die medicijnen dingen anders zien, je kunt niet zo goed meer praten en ook schrijven gaat bijna niet meer. Precies datgene waarvoor de kapitaalkrachtige opdrachtgevers Herman Plas in hebben gehuurd, want Klokkenluider Nico van den Ham heeft te veel gezien, te veel >>> gestopt, er te veel over gepraat en het ook nog eens allemaal op zijn website opgeschreven.


Janine Dezijn
Herman Plas is niet de meest vakkundige van de Amsterdamse GGD afdeling GGZ.
Dat is mevrouw Janine Dezijn. Mevrouw Dezijn is 'zorg'- c
oördinator bij de GGD-GGZ Amsterdam en is dus een collega van Herman -pedo Poster- Plas.
Janine Dezijn is niet, zoals Plas dat wel is, altijd werkzaam vanuit het pand van de GGD aan de Nieuwe Achtergracht 100, maar is vaak aan het -vuile- werk in het gebouw Jan van Galenstraat 323 B te Amsterdam. Op die locatie is het daklozenloket de >>> Siegerheitsdienst van de DWI (Dienst Werk en Inkomen) gevestigd.
Wat voor een smerige misdrijven tegen grote groepen medemensen daar 4 dagen per week worden gepleegd is met geen pen te beschrijven! AT5, het gemeentelijke televisie- station van het zwaar gesubsidieerde en gecensureerde Salto TV moeten zwijgen over die daar op daklozen toegepaste schendingen van de mensenrechten, anders wordt de gemeentelijke subsidiegeldkraan van >>> SaltoTV onmiddellijk dichtgedraaid. 


Diagnose
Heeft Herman Plas nog een 5 minutengesprek aan de voordeur nodig om een diagnose te kunnen stellen om iemand 3 enge ziektes toe te schrijven, mevrouw Dezijn kan dat allemaal nog veel sneller. Op 4 augustus jl. kon Nico, tijdens zijn bezoek aan die hierboven genoemde Ziegerheitsdienst, geen antwoord geven op een aantal domme misdadige vragen die bij die dienst aan daklozen worden gesteld. Mevrouw Janine Dezijn werd er daarom bijgehaald en het eerste wat mevrouw Dezijn zei toen ze oog in oog met Nico kwam te staan was. 'U bent verward'. Hoe crimineel is een mens bereidt om te zijn voor zijn baas en andere opdrachtgevers vragen wij ons telkens maar weer af. 


Dwangverpleging
Mensensloper Herman Plas die nooit had gerekend op zoveel tegenstand van Nico van den Ham en heeft diverse andere psychiaters en psychiatrisch verpleegkundigen ingehuurd om in opdracht van Stadgenoot en de gemeente Amsterdam klokkenluider Nico van den Ham de mond te snoeren. Er is meerdere malen met Psychiatrische dwangverpleging gedreigd. Dat zou dan via de rechter >>> klassen Toga Tuig worden afgedwongen zoals dat in onze verkapte Schurkenstaat gaat met mensen die misstanden aan het licht brengen. De NOS zwijgt en het grootste gedeelte van de bevolking vindt het allemaal wel best.

Psychiaters
Maar liefst 8 keer zijn er psychiaters op Nico afgestuurd. Nico van den Ham zette ze op >>> video en maakte geluidsopnamen van de >>> telefoongesprekken. Vele malen is er gedreigd met maatregelen die ook zijn uitgevoerd. Nico van den Ham kreeg een buitenproportionele boete van maar liefst >>> 12.000 euro  van de tot op het bot verrotte klassenrechter, crimineel >>> mr. H.C. Jongeneel als hij zijn goudeerlijke artikelen niet zou verwijderen. Nico heeft de artikelen niet verwijderd. 
De website werd al eens op valse gronden >>> 'uit de lucht' gehaald.
Als klap op de vuurpijl werd Nico door mensenrechten schender, klassenrechter, crimineel >>> mr. C.L.J.M. de Waal, zonder dat daar een rechtszaak over is geweest, voor straf dakloos gemaakt. Nog weer wat later was het gevolg daar weer van dat Klokkenluider Nico van den Ham ook inkomensloos kon worden gemaakt, wat ook is gebeurd.  


Waarschuwing
Wij hebben de werkwijzen van Herman -Pedo Poster- Plas vele malen op deze site beschreven. Nu hebben we dat in 2 delen opnieuw gedaan. Wij hopen hiermee medemensen voor de Amsterdamse GGD te kunnen waarschuwen. De GGD werkt onder de schuilnamen; 'Vangnet', 'Zorg en Overlast' en wat crimineel Herman -Pedo Poster- Plas er ter plekke allemaal nog bij verzint als hij u plotsklaps overvalt met een onaangekondigd huisbezoek. 

Zie ook >>> De slachtoffers van een Amsterdamse mensen-sloper Deel 1

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND Sectoren: Psychiatrie, Pedofilie, Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur.

Ter informatie en in het kader van hoor en wederhoor is dit artikel apart naar vele Twitteradressen én de onderstaande adressen toegezonden:

IArends@dynamo-amsterdam.nl  rbeaumont@dynamo-amsterdam.nl   premier@vvd.nl Branco.Peters@dynamo-amsterdam.nl  laurensivens@gmail.com   eduard@mondriaan4tet.nl
e.van.der.laan@amsterdam.nl   pvda_voorlichting@tweedekamer.nl  sanne.van.den.aakster@nos.nl
anja.van.ginhoven@nos.nl  vereniging@nvj.nl   reacties@nos.nl  leanne.de.goede@nos.nl mhabets@stadgenoot.nl  voorzitter@pvda.nl  lhurkmans@pvda.nl   ganderiesen@stadgenoot.nl
rboomgaart@stadgenoot.nl   j.boudewijn@hoeden-mulder.nl   zembla@bnnvara.nl jbulder@stadgenoot.nl  pdehaas@stadgenoot.nl   pdejong@stadgenoot.nl  mbos@stadgenoot.nl,
info@stadgenoot.nl,  info@at5.nl  pers@amsterdam.politie.nl   jack.druppers@amsterdam.politie.nl
vangnet@ggd.amsterdam.nl  hoofdredactie@parool.nl   info@hoeden-mulder.nl
D.Samson@tweedekamer.nl   redactie@rtvnoord.nl   secretariaatamsterdam@sp.nl
spafdelingasd@gmail.com   randjan.bissesar@mentrum.nl  info@huurgenoot.nl
partijvoordedieren@tweedekamer.nl   christenunie@tweedekamer.nl   contact@tweedekamer.nl
d66@tweedekamer.nl    groenlinks@tweedekamer.nl    pvda@tweedekamer.nl
sgp@tweedekamer.nl   sp@tweedekamer.nl  pvv@tweedekamer.nl  cda@tweedekamer.nl 50plus@tweedekamer.nl   meldpunt@wswonen.nl   communicatie@nos.nl   amsterdam@sp.nl
tiersbakker@hotmail.com   emileroemer@sp.nlm   f.bashir@tweedekamer.nl  HvBommel@sp.nl
jasper.vdijk@tweedekamer.nl   h.vgerven@tweedekamer.nl  s.gesthuizen@tweedekamer.nl
pjansen@sp.nl  skarabulut@sp.nl   n.kooiman@tweedekamer.nl  r.leijten@tweedekamer.nl
a.merkies@tweedekamer.nl   rvraak@sp.nl  m.smits@tweedekamer.nl  p.ulenbelt@tweedekamer.nl
jdewit@sp.nl  info@huurdersverenigingoost.nl