KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 7 juli 2016

Beau van Erven Dorens belazert Nico van den Ham

RTL 4 is momenteel daklozen aan het misbruiken voor een vanaf september uit te zenden propaganda programma over daklozen. De presentator van het programma, Beau van Erven Dorens was aanvankelijk razend enthousiast over de toegezegde medewerking aan het programma van Nico van den Ham.... totdat Beau en zijn medewerksters wellicht de website van Nico zagen. Te veel werkelijkheid en harde feiten moeten Beau en zijn team hebben gedacht. Verder lezen onder de video.Nico van den Ham, is nog maar relatief kort dakloos en heeft zich niet laten africhten/drillen door de vele samenwerkende instanties. Instanties die de opdracht hebben daklozen op meedogenloze wijze nog verder kapot te maken dan dat zij al kapot gemaakt zijn.
Nico van den Ham, een dakloze die op onverbloemde wijze zijn verhaal verteld en niet te beïnvloeden is, is wellicht niet geschikt voor een dergelijk gecensureerd RTL 4 propagandaprogramma. Dat zal dan ook de reden zijn om Nico na het gesprek met Beau van Erven Dorens, die tijdens de opname van het gesprek zeer vriendelijk was, te behandelen zoals daklozen vrijwel overal worden behandeld, als een stuk vuil.
Bovenstaande video van ruim 7 minuten mocht niet op de website van Nico worden gepubliceerd van de baas van RTL 4 zo deelde Beau Nico 10 minuten na de opname van het gesprek telefonisch mede.
Ondanks dat Nico een keurige dakloze is;
 'Fuck yourself RTL4-Baas'!

Wij zijn momenteel zelf een reportage aan het maken over de intense onmenselijke vuile discriminerende behandeling, die de Schurkenstaat der Nederlanden toepast op vooral Nederlandse niet verslaafde en/of psychisch gestoorde daklozen.

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Klassenrechtspraak, Mediacensuur, Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechten- schendingen.