KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 11 juni 2016

Waxinelichthoudergooier Gouden Koets weer opgepakt

Gearresteerd
Afgelopen maandag is Erwin Lensink, die op Prinsjesdag 2010 een waxinelichthouder naar de Gouden Koets gooide, opnieuw gearresteerd.
Lensink heeft voor dat gooien naar de koets destijds maar liefst 2 jaren vastgezeten. Zoals het er nu uitziet, zit Erwin voor langere tijd in voorarrest. Waarvoor Lensink nu is aangehouden, is ons niet bekend.


Binnenhof
In september 2015 trok Nico van den Ham nog een middag met Erwin Lensink op en rond het Binnenhof en spraken o.a. met minister Van der Steur. Erwin en Nico werden die dag vele keren door de politie staande gehouden.
>>> Een middag op en rond Binnenhof met Erwin Lensink

Ruiten
In december 2015 claimde Erwin Lensink nog de ruiten bij een museum en een politiebureau in de Achterhoek te hebben ingegooid. Behalve 2 bakstenen lagen er ook een boek van de zaak Marianne Vaatstra en een flyer over de kwestie Manuel Schadwald in of bij het museum. Vaatstra en Manuel Schadwald; 2 zaken waar Lensink zich intensief mee bezighoudt. 

Demmink
Vrijdag 3 juni jl. sprak Nico nog met Lensink. Dat was voor en na het verhoor van Joris Demmink in de rechtbank van Amsterdam (video onderaan dit artikel). In en rond de Amsterdamse rechtbank is Lensink toen met rust gelaten. Erwin Lensink heeft grote kennis van zaken van datgene waar hij zich voor inzet. Velen, ook wij, bewonderen hem daarin.

Centraal Station
Afgelopen maandag is Erwin op het Centraal Station in Amsterdam gearresteerd, zoals hij ons middels uitgebreide privé berichten via Facebook zelf heeft meegedeeld.
Ook heeft Erwin ingesproken op de voicemail van Nico zijn telefoon. Hieronder een van de privé Facebook berichten.VR 22:51
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/c0.0.32.32/p32x32/179522_114323922045735_1788461504_n.jpg?oh=4cf66fbdd52874169db0cc2cd72068a4&oe=57CC72B9
Zit in politieke gevangenschap, maandag gearresteerd op Amsterdam Centraal Station, toen ik op politiebureau daar vragen kwam stellen over zaak Manuel Schadwald, check je voicemail voor mijn bericht hierover...

Liegen
Het bevreemd ons uitermate, dat Erwin vanuit een politiecel ons Facebook privé berichten kan toezenden. Datzelfde geldt voor opbellen. Toch gaan we ervan uit dat Erwin Lensink inderdaad is gearresteerd en voor langere tijd in voorarrest zit, zoals hij ons zelf meedeelde. Wij hebben Erwin nog nooit op een leugen kunnen betrappen en weten dat Erwin vanwege zijn oprechte strijd constant wordt aangehouden en gearresteerd.   

Op vrijdag 3 juni spraken wij nog met Erwin Lensink (video)Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Justitioneel Seksueel Kindermisbruik, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.