woensdag 22 juni 2016

'Journalist' Ton Damen 'Het Parool', dienaar van de heersende klasse

Hoernalist Ton Damen

Parool Journalist Ton Damen belazert lezers voor 25.000 euro!


Aanname- 'journalist', verweven in verkapte onderwereld, verandert meningen in feiten en bedriegt zo
op grote schaal zijn lezers. 
 


Dagblad 'Het Parool' weigert jarenlang te publiceren over grote, vuile Amsterdamse doofpotzaak.

Gewone Amsterdammer de dupe!

'Het parool' plaatst in opdracht van misdadige bestuursganster Gerard Anderiesen Klokkenluider Nico van den Ham in criminele hoek.

Corrupte Journalisten richten massaal veel leed en verdriet
aan onder grote groepen van Nederlandse bevolking. 


Crimineel 
Klokkenluider Nico van den Ham wordt door aanname-journalist Ton Damen van het gecensureerde staatsdagblad 'Het Parool', voor Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot, zonder (het heilige) journalistieke >>> hoor >>> wederhoor in zijn artikel als crimineel neergezet. De corrupte, volksverlakkende 'journalist' heeft volstrekte schijt aan het wel en wee van simpele Amsterdammers en doet wat bestuursgangster >>> Gerard Anderiesen van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot hem opdraagt. Gerard Anderiesen; inmiddels bij velen bekend van de honderden >>> brandstichtingen, afspraken met een pyromaan en het volledig verwoesten van de levens van huurders waaronder >>> kleine kinderen.

Demonstratie
Op 30 mei jl. vond er een demonstratie plaats voor de deur van de kapitale panden van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot aan de Sarphatistraat in Amsterdam. Die demonstratie was tegen de massale afbraak van sociale huurwoningen. Nico van den Ham was daar, in de hoedanigheid van journalist, met camera aanwezig om het verloop van die demonstratie te verslaan. 

Videoreportage 
In de goudeerlijke video-reportage van 22 minuten is te zien en te horen dat Nico van den Ham zich keurig heeft gedragen en alleen maar opnamen heeft gemaakt. Wel heeft Nico nog even wat door een megafoon mogen zeggen, maar dat was ook op de meest keurige wijze. Nico heeft lange tijd de woordvoerder van de misdaadgroep; Pim de Ruiter, geïnterviewd. Dat ging over de demonstratie, maar ook over Nico zijn eigen kwestie; de beestachtige klokkenluidersvervolging die misdaadgroep Stadgenoot al meer dan 7 jaren op hem toepast. Het gedeelte van het interview dat gaat over Nico zijn eigen >>> kwestie moet nog op deze site worden gepubliceerd. Er is niet één onvertogen woord gevallen tijdens het langdurige gesprek met de persvoorlichter. 


'Het Parool'
Op 3 juni 2016, een dag nadat Nico van den Ham zijn goudeerlijke videoreportage publiceerde, kwam Ton Damen met zijn >>> artikel over de demonstratie in het gecensureerde Staatsdagblad 'Het Parool'. Daarin interviewt Ton Damen de tot op
het bot verrotte bestuursgangster van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot, Gerard Anderiesen. Deze veel elende, leed en verdriet veroorzakende mensenrechten- schender
verklaarde loog in dat artikel dat er tijdens de demonstratie schade is aangericht en dat de misdaadgroep voor 25.000 euro beveiligers in had ingehuurd.
Op de eerlijke videobeelden van onze website is slechts één beveiliger in uniform te zien. Nico heeft nog met deze man gesproken. Één beveiliger, 25.000 euro? 


Kliek
'Hoernalist' Ton Damen publiceert wat bestuursgangster Anderiesen hem opdraagt en publiceert dat in 'zijn' pulpkrant 'Het Parool'. Ton Damen doet niet aan onderzoek en ook niet aan hoor en wederhoor. Ton Damen liegt, ten voordele van een kapitaalkrachtige misdaadgroep, zijn lezers schaamteloos voor met alle gevolgen van dien. Ton Damen geeft daarmee overduidelijk aan tot de kliek te horen van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot.

'Mijnheer' Nico van den Ham
'Het bezoek aan Stadgenoot was grimmig', zo verteld Gerard Anderiesen verder in het interview met Damen, 'de groep schreeuwde ­'maffia en fascisten­hoeren', dat laatste heeft Nico niet gehoord. Ook vertelde de maffiose woningcorporatiedirecteur aan Ton Damen; 'er stond een mijnheer bij, 'Nico van den Ham, die al meerdere keren is veroordeeld voor een verschrikkelijk weblog. Toen we hem zagen wisten we genoeg. Daarna intimideerden ze onze woordvoerder en wikkelden ze hem in een spandoek.' Even verderop in het artikel van 'Het -gecensureerde- Parool, vraagt Ton Damen aan Anderiesen waarom hij niet zelf naar buiten kwam om de actievoerders te woord te staan. 


'Wij hebben ons al vaker afgevraagd hoe het toch kan, 
dat Gerard Anderiesen niet in elkaar wordt getrapt'.
 
In elkaar trappen
Al vaker vroegen wij ons af, hoe het mogelijk is dat Gerard Anderiesen vrij over straat kan gaan en niet he-le-maal in elkaar wordt getrapt. Dit gelet op zijn afschuwelijke tegen de mensheid gerichte, misdadige activiteiten waarmee hij tezamen met corrupte >>> klassenrechters vele levens, zelfs dat van kleine kinderen, verwoest.
Nu weten wij het, want het antwoord daarop geeft Gerard Anderiesen zelf.

Op de vraag van 'journalist' Ton Damen, 'waarom liet u uw woordvoerder spreken en nam u zelf niet het woord', antwoordde de laffe woningcorporatiecrimineel; 'dat zou escalerend hebben gewerkt'. Anderiesen liet zich tijdens de demonstratie dan ook niet zien. Dat was niet omdat Nico van den Ham buiten stond, want Nico trapt niet! Journalist Nico van den Ham schrijft en filmt alleen maar.  

Krantenvod
Nico van den Ham leest het partijdige krantenvod 'Het Parool' nooit, maar werd door een van de lezers van deze website op het misleidende artikel van Ton Damen gewezen. Nico van den Ham heeft daarop de aanname-'journalist' opgebeld en gevraagd of hij een weerwoord mocht geven. Dat mocht niet, schreef de corrupte 'journalist later in een e-mail aan Nico, want er was een vonnis van een rechter. Dat dat vonnis tot stand was gekomen, net zoals het artikel van Ton Damen, zonder hoor en wederhoor doet er voor de corrupte Parool 'journalist' niet toe. Dat Nico van den Ham op zijn 63e door een criminele rechter, zonder dat daar een rechtszitting over is geweest, voor de vuile belangen van Gerard Anderiesen dakloos is gemaakt interesseerde de journalist evenmin! Alles voor de Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot van crimineel Gerard Anderiesen. De woning van Nico van den Ham wordt nu voor maar liefst bijna 3 keer zoveel verhuurd.

Zolang het nog kan

Als je nu 'Parool en Nico van den Ham' googelt kom je bij het artikel van Ton Damen, waar Nico als crimineel wordt weggezet, terecht. Als je nu Ton Damen Nico van den Ham googelt, kom je bij dit artikel terecht. Dit artikel is op verschillende websites gepubliceerd en veilig opgeslagen. Als dit artikel op een of ander wijze van deze of een van die andere websites verdwijnt, zal het artikel weer op een andere website worden gepubliceerd. Zolang het nog kan en zolang Nico nog leeft!

Het goudeerlijke artikel en de video over de demonstratie >>> hier

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Moord, Misdaad, Volksverlakkerij, Klassenrechtspraak, Staats-misdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur, Mensenrechtenschendingen, Klokkenluiders.

Dit artikel in het kader van hoor en wederhoor naar de betrokkenen en ter kennisgeving aan onderstaande E-mail en Twitter adressen toegezonden:

ganderiesen@stadgenoot.nl,
e.van.der.laan@amsterdam.nl, t.damen@parool.nl
advies@apkl.kl,  redactie@parool.nl vereniging@nvj.nl
pdehaas@stadgenoot.nl rboomgaart@stadgenoot.nl, mbos@stadgenoot.nl
info@stadgenoot.nl, pderuiter@stadgenoot.nl laurensivens@gmail.com
pers@amsterdam.politie.nl mhabets@stadgenoot.nl jack.druppers@amsterdam.politie.nl, fstorm@stadgenoot.nl @afwc1917
secretariaatamsterdam@sp.nl, info@huurgenoot.nl , jbulder@stadgenoot.nl
randjan.bissesar@mentrum.nl secretariaatamsterdam@sp.nl vangnet@ggd.amsterdam.nl  zembla@bnnvara.nl m.agema@tweedekamer.nl, k.arib@tweedekamer.nl, t.venrooy-vanark@tweedekamer.nl, m.azmani@tweedekamer.nl, m.baay@tweedekamer.nl, f.bashir@tweedekamer.nl, h.beertema@tweedekamer.nl, y.berckmoes-duindam@tweedekamer.nl, v.bergkamp@tweedekamer.nl, m.berndsen@tweedekamer.nl, r.bisschop@tweedekamer.nl, b.dboer@tweedekamer.nl, HvBommel@sp.nl, l.bontes@tweedekamer.nl, M.Bosma@tweedekamer.nl, a.bosman@tweedekamer.nl, l.bouwmeester@tweedekamer.nl, hantenbroeke@tweedekamer.nl, h.bruins-slot@tweedekamer.nl, brigitte.vdburg@tweedekamer.nl,  i.dcaluwe@tweedekamer.nl, y.cegerek@tweedekamer.nl,  j.houwers@tweedekamer.nl, m.vdam@tweedekamer.nl, t.vdekken@tweedekamer.nl, t.vdijck@tweedekamer.nl, jasper.vdijk@tweedekamer.nl, o.vdijk@tweedekamer.nl, e.dijkgraaf@tweedekamer.nl, p.dijkstra@tweedekamer.nl, r.dijkstra@tweedekamer.nl, c.dik@tweedekamer.nl, s.dikkers@tweedekamer.nl, p.duisenberg@tweedekamer.nl, A.Eijsink@tweedekamer.nl, secretariaat.elias@tweedekamer.nl, m.fokke@tweedekamer.nl, s.fritsma@tweedekamer.nl, h.vgerven@tweedekamer.nl, s.gesthuizen@tweedekamer.nl, j.geurts@tweedekamer.nl, m.dgraaf@tweedekamer.nl, d.graus@tweedekamer.nl,e.groot@tweedekamer.nl,  s.gunal@tweedekamer.nl, w.hachchi@tweedekamer.nl, S.Buma@tweedekamer.nl, M.Hamer@tweedekamer.nl, m.harbers@tweedekamer.nl, r.heerema@tweedekamer.nl, P.Heerma@tweedekamer.nl, l.helder@tweedekamer.nl, e.vhijum@tweedekamer.nl, d.hoogland@tweedekamer.nl, l.jacobi@tweedekamer.nl, t.jadnanansing@tweedekamer.nl, skarabulut@sp.nl,m.keijzer@tweedekamer.nl, j.kerstens@tweedekamer.nl, j.klaver@tweedekamer.nl, j.vklaveren@tweedekamer.nl, n.klein@tweedekamer.nl, r.klever@tweedekamer.nl, r.knops@tweedekamer.nl, n.kooiman@tweedekamer.nl, w.koolmees@tweedekamer.nl, a.kuiken@tweedekamer.nl, t.kuzu@tweedekamer.nl, r.vlaar@tweedekamer.nl, r.leegte@tweedekamer.nl, r.vdlinde@tweedekamer.nl, bart.deliefde@tweedekamer.nl, h.lodders@tweedekamer.nl, a.lucas-smeerdijk@tweedekamer.nl, b.madlener@tweedekamer.nl, m.maij@tweedekamer.nl,a.marcouch@tweedekamer.nl, p.vmeenen@tweedekamer.nl, a.merkies@tweedekamer.nl, m.mohandis@tweedekamer.nl, j.monasch@tweedekamer.nl, p.moors@tweedekamer.nl, a.mulder@tweedekamer.nl, agnes.mulder@tweedekamer.nl, h.nepperus@tweedekamer.nl, c.vnieuwenhuizen@tweedekamer.nl, h.nijboer@tweedekamer.nl, m.vnispen@tweedekamer.nl, r.grashoff@tweedekamer.nl, pieter.omtzigt@tweedekamer.nl, a.oosenbrug@tweedekamer.nl, f.voosten@tweedekamer.nl, p.oskam@tweedekamer.nl, esther.ouwehand@tweedekamer.nl, s.ozturk@tweedekamer.nl, a.pechtold@tweedekamer.nl, s.potters@tweedekamer.nl, rvraak@sp.nl, m.rebel@tweedekamer.nl, j.recourt@tweedekamer.nl, emileroemer@sp.nl, m.rog@tweedekamer.nl, r.deroon@tweedekamer.nl, e.ronnes@tweedekamer.nl, a.rutte@tweedekamer.nl, D.Samsom@tweedekamer.nl,
c.schouten@tweedekamer.nl, g.schouw@tweedekamer.nl,
a.schut@tweedekamer.nl, g.segers@tweedekamer.nl,
m.servaes@tweedekamer.nl, t.siderius@tweedekamer.nl,
s.sjoerdsma@tweedekamer.nl, democratie@geenstijl.nl,
A.Slob@tweedekamer.nl, e.smaling@tweedekamer.nl,
C.vdStaaij@tweedekamer.nl, k.straus@tweedekamer.nl,
g.tanamal@tweedekamer.nl, joost.taverne@tweedekamer.nl, 
Secretariaat.Tellegen@tweedekamer.nl,
marianne.thieme@tweedekamer.nl, l.vtongeren@tweedekamer.nl,
m.vtoorenburg@tweedekamer.nl, p.ulenbelt@tweedekamer.nl,
Secretariaat.VanVeen@tweedekamer.nl, s.vveldhoven@tweedekamer.nl,
k.verhoeven@tweedekamer.nl, r.vermeij@tweedekamer.nl, b.visser@tweedekamer.nl, r.vvliet@tweedekamer.nl, j.voordewind@tweedekamer.nl, l.voortman@tweedekamer.nl, j.c.vos@tweedekamer.nl, m.vos@tweedekamer.nl, aukjedevries@tweedekamer.nl, a.a.dvries@tweedekamer.nl, r.vuijk@tweedekamer.nl, s.vweyenberg@tweedekamer.nl, g.wilders@tweedekamer.nl, a.wolbert@tweedekamer.nl, b.vtwout@tweedekamer.nl, l.ypma@tweedekamer.nl, k.yucel@tweedekamer.nl, e.ziengs@tweedekamer.nl, h.zijlstra@tweedekamer.nl,
secretariaat.teeven@tweedekamer.nl, l.dlange@tweedekamer.nl, c.nijkerken@tweedekamer.nl, h.veldman@tweedekamer.nl, j.vwijngaarden@tweedekamer.nl, h.leenders@tweedekamer.nl, kamervoorzitter@tweedekamer.nl  

Twitter adressen: 

@ArdvanderSteur @MinPres @TonDamen @adv_klok
@WRTweedeKamer @BuzaTweedeKamer @EuZaTweedeKamer @LaurensIvens @BiZaTweedeKamer @paper.li @starsinfra @opgelicht @ZEMBLA @advocatenblad @NPO1 @omroepvara @woonbond @socialehuur @albertostegeman @AT5 @RNoordNederland @eenvandaag @BrittaRTLNieuws @ilseHVNL @BNR_juridischezaken @BNR @NLmedia @hansspekman @lutzjacobie @ahmedmarcouch @LouisBontes @SaskiaBelleman @baspatrenotte @PieterOmtzigt @ferryminelen @esterouwehand @ronaldvanraak @borisham @jeroenpauw @jineklive @janmulder @De_monitor @Teunvandekeuken @providerlijst @RechtspraakNL @dijkhof @Het_OM @Wereld @N1NIEUWS @ardvandersteur @henkbres @4lookin @GlobaalNieuws @henkwestbroek, @1001ptsNL @BrandpuntTV @PENNederland @KROReporter @Nieuwspaal, @partijvijf @CharacterTrain @EWdeVlieger @nhdagblad @SECOvernieuws