dinsdag 7 juni 2016

Is Bussumse wijkagent teleurgesteld en beledigd?

Politieman  Bart Weijermans

Neemt de Bussumse wijkagent Bart Weijermans wraak vanwege ongastvrije opstelling van drs. E. Groenendijk? 

Is 'rot op uit mijn woning' een reden voor slaafse wijk-diender om aangifte te doen wegens belediging? 

Een -Ik kom kijken of ik u kan helpen- eerste huisbezoek, is dé landelijk toegepaste standaardwerkwijze en meestal de eerste stap
om een mondige burger kapot te maken. 


Verontwaardigd
Is de Bussumse wijkagent Bart Weijermans verontwaardigd vanwege het 'rot op uit mijn woning' van drs E. Groenendijk MSc.? Heeft de politieman aangifte tegen Groenendijk gedaan? Het lijkt er wel op. Op 15 april jl. overviel wijkagent Bart Weijermans Groenendijk met een onaangekondigd huisbezoek? Wijkagent Bart kwam met de standaard politie-smoes; 'ik kom kijken of ik u hulp kan bieden'.
Dé landelijke werkwijze van de hulptroepen van veel leed, ellende en verdriet veroorzakende misdaadgroepen zoals Jeugdzorg, woningcorporatie's, UWV en niet te vergeten de Overkoepelende Landelijke Belangenorganisatie van dergelijk boeventuig; 'De Rechtspraak'. 


Geschil
Groenendijk is verwikkeld in een jarenlange durende oorlog met Misdaadgroep Jeugdzorg en daardoor ook met haar Belangenorganisatie 'De Rechtspraak'.
Erik Groenendijk is door middel van extreem misdadige werkwijzen van rechters, raadsheren en ander Corrupt Toga Tuig beroofd van zijn drie kinderen.
Vader Groenendijk heeft zijn 3 meisjes inmiddels al 26 maanden niet meer mogen zien. 
Groenendijk pikt dit niet en vecht voor zijn kinderen. 

Criminelen

Erik Groenendijk is door al de onmenselijke gerechtelijke vuiligheid, die hem in zijn eigen kwestie de afgelopen 8 jaren ten deel is gevallen, wakker geworden. Daardoor ziet hij ook alle andere massaal op onschuldige burgers toegepaste juridische smeerlapperij. Groenendijk komt hierdoor steeds meer tot de conclusie dat onder andere Nico van den Ham volstrekt gelijk heeft inzake zijn bewering dat rechters en raadsheren criminelen zijn van de ergste soort!

Openbaar
Groenendijk steekt zijn conclusies én datgene wat hem (in de rechtszalen) is overkomen niet onder stoelen of banken en maakt alles wat hem overkomt via zijn eigen website openbaar. Dit met links naar documenten en gespreksopnamen die het onomstotelijke bewijs leveren, dat de beweringen van Groenendijk niet voor twijfel vatbaar zijn. Dat mag absoluut niet in onze verkapte Schurkenstaat. Doe je dat toch dan komen ze je 'helpen'. De reden van politieman Bart om Groenendijk te overrompelen met een huisbezoek was om te helpen, zo vertelde de wijkagent.
Wij 'geloven' Bart Weijermans daarin op zijn woord en weten zeker dat wijkagent Bart Groenendijk bezocht 'om
te helpen'. Naar de kloten helpen!  

Verdachte
Het is niet helemaal zeker of politieman Bart Weijermans aangifte heeft gedaan. Groenendijk heeft de politie gebeld om te vragen wie er aangifte heeft gedaan en waarom. Dat moet geheim blijven tot donderdag snauwde een politie-bitch Groenendijk in wat andere bewoordingen toe. Op donderdag 9 juni a.s. zal verdachte Groenendijk worden verhoord. Hopelijk wordt hem dan verteld wie er aangifte wegens belediging op 15 april jl. heeft gedaan.
Wij voorspellen dat het de slaafse wijkagent is. 


Meer op >>> http://stoppasfamiliedrama.blogspot.com

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Misdrijven tegen eigen bevolking, Klassenrechtspraak, Mediacensuur, Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen. Politie