KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 15 juni 2016

Gerard Anderiesen van Woningcorporatie Stadgenoot had afspraken met een pyromaan!

Dát het een feit is dat Gerard Anderiesen, bestuurder van Woningcorporatie Stadgenoot, een meedogenloze levens-verwoestende crimineel is, is onder andere gelegen in
het feit dat de feiten niet mogen worden onderzocht.

Bestuursgangster Gerard Anderiesen
Gerard Anderiesen, nota bene directeur van een
grote woningcorporatie, had afspraken met de
pyromaan die massaal branden stichtte in het
grote wooncomplex van Stichting Stadgenoot.

Klokkenluider 
Al meer dan 7 jaren lang wordt op Klokkenluider Nico van den Ham onder leiding van topcrimineel Gerard Anderiesen een beestachtige klokkenluidersvervolging toegepast. Een vervolging die zijn weerga niet kent! Ook wordt Nico van den Ham bij herhaling vals beschuldigd van ernstige misdrijven door Gerard Anderiesen van de Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek. Wellicht zijn die valse beschuldigingen bedoeld om zijn eigen, extreem vuile misdaden jegens de maatschappij en zijn huurders, waaronder kleine kinderen, te verhullen. 


Pyromaan

Die klokkenluidersvervolging begon ongeveer 7 jaren geleden.
Nico van den Ham heeft toen een pyromaan, waar Gerard Anderiesen ofwel zijn kantoorpersoneel onder zijn leiding afspraken mee had, aan de politie afgeleverd.
Die veel ellende, leed en verdriet veroorzakende pyromaan heeft 5 jaren lang branden gesticht in een groot wooncomplex van Woningcorporatie Stadgenoot. Alles wijst er op dat Misdaadgroep Stadgenoot vuile belangen had bij die vele brandstichtingen en het Nico van den Ham kwalijk nam dat hij de pyromaan heeft gestopt.  


Informatie
Gerard Anderiesen kreeg persoonlijk van Nico van den Ham een jaar lang niet voor twijfel vatbare informatie inzake wie die brandstichter was en zelfs wanneer hij toesloeg. Anderiesen en zijn misdaadpartners
waaronder deze extreem criminele
>>>
politieman deden niets. Dit ondanks dat er al een huurder zeer zwaar gewond was geraakt bij een van die branden en die voor de rest van zijn leven daardoor invalide en zwaar verminkt is geraakt. Het slachtoffer heeft nimmer enige aandacht van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot gehad. De ernstige verminking wordt door het slachtoffer getoond in de video onderaan dit artikel. Bestuursgangster Gerard Anderiesen en/of zijn personeel kliek hadden (in ieder geval onder leiding van Anderiesen) afspraken met de pyromaan, zo bleek later. Daarvan is onomstotelijk bewijs aanwezig. Lees het hele verhaal >>> hier

Smaad en laster
Criminele rechters, raadsheren en ander justitioneel tuig hebben voor Gerard Anderiesen en zijn kliek, de door Nico van den Ham onomstotelijk te bewijzen waarheidsfeiten vertaald in smaad en laster. Door klokkenluider Nico van den Ham daarvoor aan te klagen, heeft de klassen- Toga Maffia het leven van Nico van den Ham totaal verwoest. De extreem criminele rechter mr. C.L.J.M. de Waal heeft voor de vuile belangen van Gerard Anderiesen, Nico van den Ham zonder rechtszitting, dus zonder het beginsel hoor en wederhoor wegens die zogenaamde smaad en laster op zijn 63e zijn woning uit laten zetten. Zie de open brief die klokkenluider Nico van den Ham aan de justitiële Schurk daarover toe heeft gezonden:
>>> OPEN BRIEF AAN RECHTER MR. C.L.J.M. DE WAAL.

Mr. Henk Naves
Uiteraard heeft Nico van den Ham over het voorgaande een klacht ingediend bij de president van de Amsterdamse rechtbank mr. Henk Naves. Maar deze ook tot op het bot verrotte en corrupte Zwarte Toga Schurk, die al zo vele onschuldige 'simpele' burgers heeft opgelicht en daarmee heeft kapotgemaakt, wees de klacht af omdat Nico van den Ham te laat was met het indienen van de klacht. Deze justitionele crimineel heeft daarvoor wel eerst ambtshalve valsheid in geschrifte moeten plegen door de datum van het klaagschrift van klokkenluider Nico voor bestuursgangster Gerard Anderiesen te vervalsen. Ook mr. Henk Naves kreeg van klokkenluider Nico van den Ham een
>>> open brief toegezonden.

Dakloos
Nico van den Ham is door de jarenlange op hem toegepaste, onmenselijke klokkenluidersvervolging al geruime tijd ziek. Inmiddels zo ziek dat de huisarts van Nico hem heeft verteld dat hij ook een paar mensen kende die hetzelfde als Nico hadden.... maar er nog wel 10 jaren mee hebben doorgeleefd. Fijn om te vernemen zullen we maar zeggen. Een dezer dagen heeft Nico weer een afspraak met zijn huisarts en zal hem dan vragen wat er met die anderen is gebeurd. Natuurlijk weet Nico het antwoord al, maar je moet toch wat te praten hebben bij zo'n huisarts.

Belangen
Ziek, dakloos en zonder inkomen. Allemaal voor de vuile belangen van topcrimineel Gerard Anderiesen en zijn misdaadkliek. Gerard Anderiesen gaat meedogenloos door met het letterlijk kapot maken van zijn huurders als hem dat voor zijn smerige belangen goed van pas komt. Dat de crimineel daar niet alleen volwassen medemensen voor de dood injaagt, maar ook de levens van kleine kinderen verwoest, interesseert de gewetenloze woningcorporatie-schurk niet! 


Kinderen kapotmaken
Ook inzake het verwoesten van de levens van kleine kinderen heeft Anderiesen een rechter volledig aan zijn zijde. Dat bleek op een zitting die op 12 mei jl. in de Amsterdamse rechtbank plaatsvond en waar Nico verslag van deed. Daar was het rechter mevrouw mr. F.J. Lourens die op geen enkele wijze wilde weten wat de werkelijke gronden zijn die Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot in had gebracht om het leven van een moeder en haar 2 kleine kinderen volledig te ontwrichten. Ook hier besliste het vrouwelijke stuk Toga Tuig, zonder verder te willen weten waar de klachten tegen de moeder uit bestonden, dat zij met haar 2 kleine kinderen op >>> nazi-achtige wijze de straat op mag worden gekwakt.
Exact dezelfde abjecte werkwijze die mr. C.L.J.M. de Waal toepast als het om de belangen van Misdaadgroep Stadgenoot gaat.

Het verslag dat Nico maakte van de rechtzitting met mr. Lourens waar de kleine kinderen zo de dupe van zijn via de onderstaande link: 


>>> Onmenselijke Terreur Woningcorporatie Stadgenoot! Bange moeder met 2 kleine kinderen ondergedoken.

De beslissing van rechter mevrouw mr. F.J. Lourens via de onderstaande link: 

>>> Leven kleine kinderen voor belangen Woningcorporatie Stadgenoot kapot gemaakt door rechter.

Alles kwijt
Crimineel Gerard Anderiesen heeft er voor gezorgd, zoals dat gaat bij klokkenluiders, dat Nico van den Ham alles is afgenomen. Zijn gezondheid, zijn woning, zijn inkomen, zijn schamele spullen die hij had en zijn levenslust. Alles wat Nico nog had, is in de afgelopen 7 jaren voor de vuile belangen van Gerard Anderiesen en zijn misdaadkliek verwoest. Maar het is nog niet genoeg Gerard Anderiesen gaat door! Met behulp van zijn kliek. Daarover meer in een van onze volgende artikelen. Zolang het nog kan! 

Allemaal in 'Keurig Nederland' Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Moord, Misdaad, Volksverlakkerij, Klassenrechtspraak, Staats-misdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur, Mensenrechtenschendingen, Klokkenluiders.

Zie ook >>>  BEWIJS! NEDERLAND IS GEEN RECHTSSTAAT, deel 1

Dit artikel is ter kennisgeving én in het kader van hoor en wederhoor naar de onderstaande E-mail en Twitter adressen toegezonden:

ganderiesen@stadgenoot.nl,
e.van.der.laan@amsterdam.nl,
pdehaas@stadgenoot.nl rboomgaart@stadgenoot.nl, mbos@stadgenoot.nl
info@stadgenoot.nl, pderuiter@stadgenoot.nl laurensivens@gmail.com
pers@amsterdam.politie.nl mhabets@stadgenoot.nl jack.druppers@amsterdam.politie.nl, fstorm@stadgenoot.nl
secretariaatamsterdam@sp.nl, info@huurgenoot.nl , jbulder@stadgenoot.nl
randjan.bissesar@mentrum.nl secretariaatamsterdam@sp.nl vangnet@ggd.amsterdam.nl  zembla@bnnvara.nl m.agema@tweedekamer.nl, k.arib@tweedekamer.nl, t.venrooy-vanark@tweedekamer.nl, m.azmani@tweedekamer.nl, m.baay@tweedekamer.nl, f.bashir@tweedekamer.nl, h.beertema@tweedekamer.nl, y.berckmoes-duindam@tweedekamer.nl, v.bergkamp@tweedekamer.nl, m.berndsen@tweedekamer.nl, r.bisschop@tweedekamer.nl, b.dboer@tweedekamer.nl, HvBommel@sp.nl, l.bontes@tweedekamer.nl, M.Bosma@tweedekamer.nl, a.bosman@tweedekamer.nl, l.bouwmeester@tweedekamer.nl, hantenbroeke@tweedekamer.nl, h.bruins-slot@tweedekamer.nl, brigitte.vdburg@tweedekamer.nl,  i.dcaluwe@tweedekamer.nl, y.cegerek@tweedekamer.nl,  j.houwers@tweedekamer.nl, m.vdam@tweedekamer.nl, t.vdekken@tweedekamer.nl, t.vdijck@tweedekamer.nl, jasper.vdijk@tweedekamer.nl, o.vdijk@tweedekamer.nl, e.dijkgraaf@tweedekamer.nl, p.dijkstra@tweedekamer.nl, r.dijkstra@tweedekamer.nl, c.dik@tweedekamer.nl, s.dikkers@tweedekamer.nl, p.duisenberg@tweedekamer.nl, A.Eijsink@tweedekamer.nl, secretariaat.elias@tweedekamer.nl, m.fokke@tweedekamer.nl, s.fritsma@tweedekamer.nl, h.vgerven@tweedekamer.nl, s.gesthuizen@tweedekamer.nl, j.geurts@tweedekamer.nl, m.dgraaf@tweedekamer.nl, d.graus@tweedekamer.nl,e.groot@tweedekamer.nl,  s.gunal@tweedekamer.nl, w.hachchi@tweedekamer.nl, S.Buma@tweedekamer.nl, M.Hamer@tweedekamer.nl, m.harbers@tweedekamer.nl, r.heerema@tweedekamer.nl, P.Heerma@tweedekamer.nl, l.helder@tweedekamer.nl, e.vhijum@tweedekamer.nl, d.hoogland@tweedekamer.nl, l.jacobi@tweedekamer.nl, t.jadnanansing@tweedekamer.nl, skarabulut@sp.nl,m.keijzer@tweedekamer.nl, j.kerstens@tweedekamer.nl, j.klaver@tweedekamer.nl, j.vklaveren@tweedekamer.nl, n.klein@tweedekamer.nl, r.klever@tweedekamer.nl, r.knops@tweedekamer.nl, n.kooiman@tweedekamer.nl, w.koolmees@tweedekamer.nl, a.kuiken@tweedekamer.nl, t.kuzu@tweedekamer.nl, r.vlaar@tweedekamer.nl, r.leegte@tweedekamer.nl, r.vdlinde@tweedekamer.nl, bart.deliefde@tweedekamer.nl, h.lodders@tweedekamer.nl, a.lucas-smeerdijk@tweedekamer.nl, b.madlener@tweedekamer.nl, m.maij@tweedekamer.nl,a.marcouch@tweedekamer.nl, p.vmeenen@tweedekamer.nl, a.merkies@tweedekamer.nl, m.mohandis@tweedekamer.nl, j.monasch@tweedekamer.nl, p.moors@tweedekamer.nl, a.mulder@tweedekamer.nl, agnes.mulder@tweedekamer.nl, h.nepperus@tweedekamer.nl, c.vnieuwenhuizen@tweedekamer.nl, h.nijboer@tweedekamer.nl, m.vnispen@tweedekamer.nl, r.grashoff@tweedekamer.nl, pieter.omtzigt@tweedekamer.nl, a.oosenbrug@tweedekamer.nl, f.voosten@tweedekamer.nl, p.oskam@tweedekamer.nl, esther.ouwehand@tweedekamer.nl, s.ozturk@tweedekamer.nl, a.pechtold@tweedekamer.nl, s.potters@tweedekamer.nl, rvraak@sp.nl, m.rebel@tweedekamer.nl, j.recourt@tweedekamer.nl, emileroemer@sp.nl, m.rog@tweedekamer.nl, r.deroon@tweedekamer.nl, e.ronnes@tweedekamer.nl, a.rutte@tweedekamer.nl, D.Samsom@tweedekamer.nl,
c.schouten@tweedekamer.nl, g.schouw@tweedekamer.nl,
a.schut@tweedekamer.nl, g.segers@tweedekamer.nl,
m.servaes@tweedekamer.nl, t.siderius@tweedekamer.nl,
s.sjoerdsma@tweedekamer.nl, democratie@geenstijl.nl,
A.Slob@tweedekamer.nl, e.smaling@tweedekamer.nl,
C.vdStaaij@tweedekamer.nl, k.straus@tweedekamer.nl,
g.tanamal@tweedekamer.nl, joost.taverne@tweedekamer.nl, 
Secretariaat.Tellegen@tweedekamer.nl,
marianne.thieme@tweedekamer.nl, l.vtongeren@tweedekamer.nl,
m.vtoorenburg@tweedekamer.nl, p.ulenbelt@tweedekamer.nl,
Secretariaat.VanVeen@tweedekamer.nl, s.vveldhoven@tweedekamer.nl,
k.verhoeven@tweedekamer.nl, r.vermeij@tweedekamer.nl, b.visser@tweedekamer.nl, r.vvliet@tweedekamer.nl, j.voordewind@tweedekamer.nl, l.voortman@tweedekamer.nl, j.c.vos@tweedekamer.nl, m.vos@tweedekamer.nl, aukjedevries@tweedekamer.nl, a.a.dvries@tweedekamer.nl, r.vuijk@tweedekamer.nl, s.vweyenberg@tweedekamer.nl, g.wilders@tweedekamer.nl, a.wolbert@tweedekamer.nl, b.vtwout@tweedekamer.nl, l.ypma@tweedekamer.nl, k.yucel@tweedekamer.nl, e.ziengs@tweedekamer.nl, h.zijlstra@tweedekamer.nl,
secretariaat.teeven@tweedekamer.nl, l.dlange@tweedekamer.nl, c.nijkerken@tweedekamer.nl, h.veldman@tweedekamer.nl, j.vwijngaarden@tweedekamer.nl, h.leenders@tweedekamer.nl, kamervoorzitter@tweedekamer.nl  advies@apkl.kl

Twitter adressen: 

@ArdvanderSteur @MinPres
@WRTweedeKamer @BuzaTweedeKamer @EuZaTweedeKamer @LaurensIvens @BiZaTweedeKamer @paper.li @starsinfra @opgelicht @ZEMBLA @advocatenblad @NPO1 @omroepvara @woonbond @socialehuur @albertostegeman @AT5 @RNoordNederland @eenvandaag @BrittaRTLNieuws @ilseHVNL @BNR_juridischezaken @BNR @NLmedia @hansspekman @lutzjacobie @ahmedmarcouch @LouisBontes @SaskiaBelleman @baspatrenotte @PieterOmtzigt @ferryminelen @esterouwehand @ronaldvanraak @borisham @jeroenpauw @jineklive @janmulder @De_monitor @Teunvandekeuken @providerlijst @RechtspraakNL @dijkhof @Het_OM @Wereld @N1NIEUWS @ardvandersteur @henkbres @4lookin @GlobaalNieuws @henkwestbroek, @1001ptsNL @BrandpuntTV @PENNederland @KROReporter @Nieuwspaal, @partijvijf @CharacterTrain @EWdeVlieger @nhdagblad @SECOvernieuws