dinsdag 7 juni 2016

Beslag bankrekening Media bedrijf om Discriminatie

Beslag leggen op de bankrekeningen van media-bedrijven die zich schuldig maken aan overtreding van de mededingingswet en discriminatiewet!

Dat is waar Rob Brockhus, hoofdredacteur Sociale Data Bank Nederland, toe oproept! De altijd zeer actieve Brockhus kan dat beslag leggen zelf niet. Daar is (wettelijk) een advocaat -'met ballen'- voor nodig en die zoekt hij nu dan ook. Hieronder het ingezonden stuk van Rob Brockhus.

Rob Brockhus
Ingezonden door Rob Brockhus. Door onze redactie enigszins aangepast aan de opzet van onze site. 

Vernieuwing
Alle nieuwe (kleine) partijen die meedoen met de verkiezingen zullen moeten weten dat de zittende elite geen behoefte heeft aan vernieuwing in de politiek.

Manipuleren
Zij zullen samen met hun spindoctors alles in het werk stellen om de informatie via de massamedia zo te sturen, dat de kiezer niet beseft dat hij of zij gemanipuleerd wordt.
Verkiezingsdebat
Na zes keer ervaring met de media als kandidaat voor een zetel in het parlement (nu doe ik niet meer mee, inmiddels 73), wil ik in elk geval proberen de nieuwelingen te behoeden voor de uitsluiting van openbare discussie. Uitsluiting zoals dat bijvoorbeeld gebeurd aan de vooravond van de verkiezingen bij het grote avondvullende verkiezingsdebat op de TV waar uitsluitend de grote heersende partijen welkom zijn! 

Beslag
Vandaar mijn advies om de omroepen aan te zeggen gelijkwaardige informatie op TV, Radio en dagbladen te geven die niet is gestuurd met het belachelijk maken van een nieuwe partij. De meest effectieve methode is de wet zelf te gebruiken als argument en als financiële consequentie bij overtreding van de mededingingswet en discriminatiewet, beslag laten leggen op de bankrekening van de betreffende media- organisatie.
______________________________________

Advocaten graag contact opnemen met onze >>> site of met Rob Brockhus zelf
via e-mail 
sdn@planet.nl. 

Vragen
Ook heeft Rob een lange >>> lijst  met voorbeelden lastige en ongewenste vragen aan de kandidaten van de zittende partijen samengesteld. 
Die lijst en nog veel meer informatie kunt u vinden op de website van de Sociale Databank Nederland >>> www.sdnl.nl 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Mediacensuur, Discriminatie en Volksverlakkerij.