KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 20 juni 2016

A. Gelder 'De puinhopen van de Nederlandse politiek'

Arjan Gelder
Met het boek 'De puinhopen van de Nederlandse politiek' wordt een beeld geschetst hoe ons mooie land langzaam maar zeker naar de knoppen wordt geholpen. Op duidelijke wijze wordt de vinger op de zere plek gelegd.
Het doel is de huidige politici plus beleidsmakers in de spiegel te laten kijken.

Daarbij mag het gezien worden als aanzet voor het verkiezingsprogramma van de nieuwe politieke beweging Wil Nu, waar Arjan Gelder de oprichter van is. Hij signaleert het vele onrecht binnen onze maatschappij, waardoor alleen al circa 500 mensen per jaar een eind aan hun leven maken.

Onze rechtspraak is hierbij het meest verantwoordelijk. Er moet een andere wijze van democratisch denken ontstaan door middel van digitale toetsing. Politici zullen zich doorlopend moeten verantwoorden. Het moet over zijn met al die achterkamertjes.
Als het niet staatsgevaarlijk is, moeten wij alles mogen weten. Transparantie bovenal!


Bovenstaande is wat de uitgever op haar website pagina in als samenvatting over het boek heeft geschreven. 

Deze site voegt er nog het volgende aan toe:

Media

Ik, Nico van den Ham ben in tegenstelling tot wat velen denken niet aan 'Wil Nu' verbonden. Een chronisch tijdgebrek is de reden. Wel mag ik zeggen dat ik Arjan Gelder inmiddels goed ken. We doen wel eens wat voor elkaar en komen elkaar regelmatig tegen. Arjan heeft veel tegenslag te verduren, maar laat zich absoluut niet uit het veld slaan. Die tegenslag bestaat er voornamelijk uit, dat hij het maar niet voor elkaar krijgt om via de reguliere media de broodnodige aandacht te krijgen voor datgene waar Arjan en zijn politieke beweging 'Wil Nu' voor staat. Een van de grootste problemen in ons Schurkenland; eerlijke mensen kunnen, in het belang van grote (politieke) partijen niet bij de gecensureerde, misleidende, reguliere media terecht.  

Goudeerlijk
Arjan is geen huichelaar, Arjan weigert beloftes te doen die hij niet waar kan maken. Arjan Gelder weet dat als hij met de meute mee huichelt meer kans maakt (reguliere) media aandacht te krijgen, maar verdomt het om te liegen en te bedriegen.
Ik ken Arjan als een goudeerlijke vent en steek mijn handen voor hem in het vuur! Geef 'Wil Nu' en daarmee Arjan Gelder maar ook uzelf een kans en sluit u aan bij de politieke beweging Wil Nu. Dat kan >>> hier. Bestel ook Arjan Gelder zijn boek!
Dat kan >>> hier. Arjan wil, al is het maar met 1 zetel, de 2e Kamer in! Arjan Gelder heeft beloofd dat als hij in de 2e Kamer komt, de 2e Kamer te overstelpen met vragen waar de zittende politiek van vindt dat die beter niet gesteld kunnen worden.
Arjan Gelder gaat datgene wat benoemd moet worden tot vervelens toe herhalen! 


Zelfmoord

Voor de 3e keer op rij organiseert de politieke beweging 'Wil Nu' ook dit jaar de 'Nationale Herdenking' Zelfdodingen. Het gaat dan om de zelfmoord-slachtoffers ten gevolge van tegen het volk gekeerde vuile beslissingen van de huidige politiek en vonnissen van corrupte rechters. Criminele rechters die met hun laatste beslissende woord, ten voordele van grote organisaties en door hen belangrijk geachte personen grote groepen burgers volledig kapot maken of de dood in drijven. De reguliere gecensureerde staatsmedia zwijgt ook daarover en politici van de gevestigde partijen laten zich ondanks uitnodigingen niet zien op die herdenkingen. Arjan Gelder van de politieke beweging 'Wil Nu' zwijgt niet en organiseert jaarlijks de herdenking.
De voorgaande jaren was dat voor het Paleis van Justitie in Den Haag. Dit jaar voor het eerst op de Dam in Amsterdam! Meer informatie daarover klik
>>> hier.  

Arjan Gelder is (op zaterdag) ook columnist bij >>> Volksnieuws Amsterdam-Noir

Door Nico van den Ham