KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 13 mei 2016

Rechtszitting Micha Kat grote criminele schijnvertoning

'Wij maken Journalist drs. Micha Kat helemaal kapot' 

mr. H. Abbink
Dat was vandaag het absolute motto in het Arnhemse Paleis van Justitie. Ik had vandaag nog meer afspraken in Arnhem en ben net terug. Inmiddels veel gewend, ben ik opnieuw verbijsterd, boos en verdrietig! Maar meer nog wanhopig. Wanhopig, dat ik in een Schurkenstaat woon, waar zware criminelen de dienst uit maken bij het hoogste orgaan met het laatste beslissende woord: De Rechtspraak.


Goddelijk
Net (zeer laat) terug uit Arnhem en weer voor mijn computer, lees ik op de site
>>> revolutionaironline.com 
van Micha Kat dat Raadsheer mr. Abbink zijn goddelijke, justitiële, corrupte reet afveegde met de persrichtlijn. Micha kon en mocht niet bij zijn terechtzitting zijn en kan dan ook nog niet alles weten. Maar voorzitter Abbink veegde letterlijk met alles, wat ook maar enigszins in het voordeel van Kat zou kunnen zijn, zijn corrupte reet af. Ook de 2 andere raadsheren werknemers van de grootste misdaadorganisatie die ons land kent, De Rechtspraak, hadden volstrekte lak aan alle bepalingen in nationale wetten en/of internationale verdragen die ook maar enigszins in het voordeel van journalist Kat zouden kunnen zijn. Alles in deze, werd schaamteloos door de Toga Maffia van tafel geveegd.

Schorsingen 
Er waren veel schorsingen voor beraad onderling overleg in het kader van 'hoe slopen wij journalist Micha Kat!' De vijandigheid jegens Kat, droop van de smoelen van de leden van het Hof af tijdens de misdadige schijnvertoning. De sympathisanten van Micha Kat en de schrijvende pers moesten plaatsnemen achter dik kogelvrij glas en werden door 2 parketwachten bewaakt. 

Geniep
Alles is zoveel mogelijk geheim gehouden. Geen toestemming voor het maken van opnamen dus! Maar ook de namen van de raadsheren en die van de hoogbejaarde vrouw, die als advocaat generaal (officier van Justitie bij gerechtshof) door het OM in was gezet, werden niet bekendgemaakt! Ook niet aan de pers! Alles zoveel mogelijk in het geniep, daar in het Arnhemse Paleis van Justitie. Een rechtspraak-gebouw waar de vonnissen al getypt zijn, terwijl de zittingen nog niet eens >>> begonnen zijn. Allemaal in uw eigen land. De Schurkenstaat der Nederlanden.

Wordt vervolgd
Later meer berichtgeving. Ik ben vanmorgen om 4 uur opgestaan en ben nu volledig kapot. Niet een bijzondere professionele mededeling, maar dat moet dan maar voor een keer. In ieder geval wel eerlijk! Gisteren ook al aanwezig bij een hartverscheurende, zeer aangrijpende rechtszaak in Amsterdam. Vandaag zijn meerdere mededelingen over naar het buitenland gevluchte Nederlanders bij onze site binnengekomen. Landgenoten in extreme nood veroorzaakt door Misdadig Zwart Toga Tuig! NOS zwijgt! Genoeg weer om over te schrijven de komende tijd. Nu nog een e-mail naar Micha Kat en dan even rust. Morgenvroeg, om 5 uur weer verder! 

Nico van den Ham

UPDATE 23.18 uur:

Extra op de website van >>> Steve Brown: interview met Micha Kat 

Bovenstaand artikel geschreven door Nico van den Ham en ondersteund door de Redactie van NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Klassenrechtspraak, Justitioneel Seksueel Kindermisbruik, Mediacensuur, Gerechtelijke Misdaad, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.