KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 22 mei 2016

Onmenselijke Terreur Woningcorporatie Stadgenoot! Bange moeder met 2 kleine kinderen ondergedoken.

Melanie Bos 
Eerst verwoeste een mensenhandelaar het leven van een jonge vrouw.

Jaren later maakt het onnozele, valse en verbeten bedrijsjuristenwicht van Mis-daadgroep Woningcorporatie Stadgenoot
<----- mr. Melanie Bos, diezelfde vrouw én haar 2 kleine kinderen in korte tijd op meedogenloze wijze opnieuw kapot.


Woningcorporatie Stadgenoot, en haar als maar groter wordende kliek, bekend van vele >>> brandstichtingen.

Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot schakelde
 via de GGD-elite-pedofielenbeschermheer
Herman >>> -Pedo Poster- Plas
 >>> kinderrooforganisatie Jeugdzorg in, om de woninguitzettingsprocedure kracht bij te zetten.

Gabriela (Gaby) Ottevanger

Ook Stadsdeelregisseur & Coördinator Meldpunt Zorg en Overlast Handlanger van de Amsterdamse Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot, de door en door corrupte gemeentelijke plofkip
<----- Gaby Ottevanger zette zich weer vol in voor de criminele organisatie.

(Korte video met Gaby onder dit artikel)


Rechtszitting
Gelet op de onaangename, verbeten grijns op het gelaat van mr. Melanie Bos tijdens de rechtszaak van vorige week waar zij in opdracht van grootgraaier, bestuurs-gangster >>> Gerard Anderiessen haar vuile rol speelde, genoot ze er weer met volle teugen van. Het onnozele en valse, criminele bedrijfsjuristenwicht Melanie Bos van de Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot is vrijwel altijd van de partij tijdens de talloze bodemprocedures die de woningcorporatie aanspant tegen haar huurders. Misdadige mensenrechten-schendende rechtszittingen, bedoelt om de huurders daarna door het -2 cm. dik kogelvrij glas- deurwaarders- kantoor Van der Hoeden | Mulder op >>> nazi-achtige wijze uit hun woning te laten sleuren.

Wijkagent
Vorige week waren moeder Iva Gueneva en haar 2 kleine kinderen aan de beurt middels een dergelijke klassen-rechtszitting. Mevrouw Gueneva verkeert in een niet te beheersen doodsangst en is met haar 2 kleine kinderen ondergedoken. Dat is vanwege de immense, beestachtige op haar >>> toegepaste terreur door de Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek. Een samenwerkende misdaadkliek, waaronder o.a. de veel leed en verdriet veroorzakende criminele organisatie Jeugdzorg, de Amsterdamse GGD, 'Zorg en Overlast' en wijkagent Gerard Brouwer.
De in grote onrust verkerende Iva was dan ook, tot groot genoegen van de criminelen
mr. Melanie Bos en Gaby Ottevanger, uit angst niet op de zitting verschenen.

Snotneuzen
Woningcorporatie Stadgenoot was op de rechtszitting verschenen met maar liefst een delegatie van 6 man. Daaronder een paar pubers in opleiding. Jonge nog niet volgroeide 
mensen, die bij de Misdaadgroep in de leer zijn. Hoe je met structurele hulp van Crimineel Zwart Toga Tuig medemensen -in dit geval een moeder en 2 kleine kinderen- ten voordele van jouw baas compleet kapot kunt maken was op deze klassen-rechtzitting de leerstof voor de pupillen. Meewerken aan, andere mensen waaronder onschuldige kwetsbare kleine kinderen, dakloos maken. Een van de lafste en vuilste misdrijven, die je op je medemens kunt toepassen! De ouders van de stagiairs van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot kunnen 'trots zijn' op hun kinderen!

Deportatie 
Rond haar 20 jarige leeftijd is Iva door een mensenhandelaar als koopwaar vanuit haar geboorteland Bulgarije naar Nederland gedeputeerd. Eenmaal aangekomen in 'keurig Nederland', werd Iva gedwongen in de prostitutie te werken. Iva is een sterke vrouw! Ondanks dat gemeentelijke hulpverleners corrupte handlangers van de Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot, zoals Herman -Pedo Poster- Plas, Gaby Ottevanger en Petra de Jong, Iva aan trachten te praten dat zij die vreselijke tijd nog steeds niet heeft verwerkt, verklaarde Iva tegen ons dat ze betreffende die kwestie nergens last meer van heeft!

Huren
Maar liefst 20 jaren lang huurde Iva zonder problemen en ook zonder maar een cent huurschuld te hebben een woning van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar Kliek. Waar kennen we een soortgelijk verhaal van? Nico van den Ham, die huurde ook 20 jaren van de misdaadgroep en is na jarenlange beestachtige terreur/klokkenluidersvervolging op zijn 63e ook dakloos gemaakt door Stadgenoot.
Dat gebeurde in nauwe samenwerking met een andere goede bekende van mr. Melanie Bos. Dat is Kantonrechter, Staats-Crimineel >>> mr. C.L.J.M. de Waal.

Nico van den Ham is overigens zijn woning uitgezet door Toga-Schurk De Waal, zonder dat daar een rechtszitting aan te pas kwam! Dus zonder hoor en wederhoor. Allemaal in 'keurig Nederland'.

Bewonerscommissie

De levensontwrichtende ellende voor moeder Iva en haar 2 kleine kinderen begon toen een bovenbuurvrouw haar hond waste in een teil. Nadat de hond was gewassen kieperde de bovenbuurvrouw de teil met honden-badwater uit over haar balkon. Gevolg was dat veel van dat vieze water op het balkon van Iva Gueneva terecht kwam. De best wel timide Iva, heeft daar toch wat van gezegd. Dat had Iva beter niet kunnen doen! De bovenbuurvrouw is van de bewonerscommissie. Een vriendin van de bovenbuurvrouw, die (verderop) in het complex woont, is ook lid van die bewonerscommissie en maakte ook ruzie met Iva Gueneva. Datzelfde geldt voor een ander vriendje van de bovenbuurvrouw.

GGD-Stalker Herman Plas
Vanaf het moment dat het badwater van de hond op het balkon van Iva terecht kwam en Iva daar wat van zei, nam het leven van Moeder Iva en haar 2 kleine kinderen een dramatische wending. Alles en iedereen, ofwel de volledige Kliek van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot werd ingeschakeld om Iva en haar kinderen middels immense terreur volledig kapot te maken. Zoals zo vaak inzake een Amsterdamse woningontruimingsprocedure, werd eerst de in Amsterdam zo gevreesde GGD Psychiater, Herman >>> -pedo poster- Plas ingeschakeld. Plas komt dan heel dapper samen met een wijkagent zoals >>> deze aan de deur met de smoes dat hij komt om te helpen. Meerdere mensen waarvan het leven in korte tijd volledig is verwoest, nadat de criminele gemeente-stalker bij hen aan de deur is geweest, hebben zich bij onze site gemeld.   

Gaby Ottevanger 
Ook gevreesd in Amsterdam is de door en door corrupte gemeentelijke-Plofkip Gabrielle (Gaby) Ottevanger. Gaby werkt liegt en bedriegt voor 'Zorg en Overlast.
Dat is een sociale gemeentelijke instelling belangenorganisatie voor Amsterdamse woningcorporaties. Natuurlijk weten en beseffen ook wij, dat a-sociale huurders het leven kunnen verwoesten van de bewoners van een hele buurt. Ook wij snappen wel, dat er instellingen moeten zijn om dat soort ellende te regelen. Maar abjecte personen, zoals Herman Plas en Gaby Ottevanger, laten zich inhuren voor de zakelijke belangen van kapitaalkrachtige misdaadgroepen. Gaby Ottenvanger werkt nauw samen met o.a. de GGD-Stalker Herman Plas, meerdere wijkagenten en de immens veel leed en verdriet veroorzakende Misdaadgroep Jeugdzorg. Allen zetten zich met grote graagte in voor de belangen van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en maken zo deel uit van Stadgenoot haar Kliek. Gaby Ottevanger mocht ook op deze rechtszitting komen liegen.


Liegen
Kan Gaby Ottenvanger geloofwaardig liegen, is de vraag? Nee, dat kan zij absoluut niet! Maar dat is ook niet nodig. Rechters zijn er voor de grote misdaadgroepen zoals Stadgenoot en Jeugdzorg en hoeven niet overtuigd te worden. Het gaat bij de rechtspraak in civiele kwesties om de belangen van grote kapitaal- krachtige organisaties en/of 'belangrijke' personen en niet om het wel en wee van Jan met de Pet. Ook de de consumentenbond heeft dat na onderzoek >>> geconstateerd!
Heel af en toe wordt een simpele burger in het gelijk gesteld. Dat wordt dan breed uitgemeten op de website van de rechtspraak om het zo toch nog wat te doen laten lijken. Bovendien kan dan naar die enkele op de website gepubliceerde zaken worden verwezen als er iemand is die beweert dat rechters veel ellende, leed en verdriet veroorzakende criminelen zijn.


Misdaadgroep Jeugdzorg
Een simpele vrouw zoals Iva Gueneva wordt meedogenloos ten bate van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot kapot gemaakt. Dat ook onschuldige kleine kinderen hieraan kapot gaan, hebben rechters volstrekte schijt. Dát rechters volstrekt lak hebben aan het welzijn van kinderen, kunnen we o.a. zien aan de grote aantallen gerechtelijke procedures tussen de misdadige Kinderroof-Organisatie Jeugdzorg en hun door Jeugdzorg doodongelukkig gemaakte veelal goedwillende vaders en moeders. De vele artikelen op diverse website's en Facebook die daar over gaan spreken boekdelen. De verkapt gecensureerde, misleidende staats-media zoals de NOS zwijgen over al deze ellende.
Googel daarom de kindermishandel-organisatie 
met steekwoorden zoals: -Jeugdzorg misbruikt kinderen-, -Kinderrooforganisatie Jeugdzorg-, -Jeugdzorg verdriet-, -Jeugdzorg Criminele Organisatie-  e.d. Er gaat dan een nieuwe -wrede- wereld met duizenden slachtoffers voor u open. Allemaal in 'keurig Nederland'.
Later in dit artikel meer over de vuile samenwerking tussen de misdaadgroepen Stadgenoot en Jeugdzorg.


Petra de Jong
Vele malen heeft moeder Iva aan Herman -pedo Poster- Plas, Gaby Ottevanger en Petra de Jong van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot gevraagd waar de vele klachten van al die buren tegen haar uit bestonden. Nimmer heeft Iva daarop een antwoord gekregen. Behalve dan dat er veel klachten waren. Exact dezelfde werkwijze waarop de criminelen Herman Plas en Petra de Jong van Misdaadgroep Stadgenoot reageerden toen Nico van den Ham hen destijds hetzelfde vroeg. Dat was nadat ook Klokkenluider Nico van den Ham vals werd beschuldigd van het veroorzaken van massale overlast. Hoe dat is gegaan is >>> hier te lezen.
Ook op de zitting van Iva Gueneva werd niet duidelijk wat de beschuldigingen tegen haar waren! Klassen-rechter mevrouw mr. 
F.J. Lourens, een regelrechte zeer partijdige Zwarte Toga Bitch, interesseerde het geen moer en heeft er op geen enkele wijze op doorgevraagd! 

Dynamo 
Tijdens het voorlezen van de pleitnota van advocaat mr. Sluiter werd duidelijk dat Iva Gueneva in haar wanhoop een beroep heeft gedaan op maatschappelijk werk van de gemeente Amsterdam. Maar het werd de maatschappelijk werker van de organisatie Dynamo door de misdadige Gaby Ottevanger verboden om moeder Iva te helpen want Iva en haar kinderen moeten voor de vuile belangen van Stadgenoot zo snel mogelijk kapot! Opnieuw exact hetzelfde wat Nico van den Ham ook is overkomen. Ook hij vroeg in zijn door Stadgenoot veroorzaakte radeloosheid hulp bij een maatschappelijk werker van Dynamo!
Na ruggespraak tussen die organisatie en de misdaadkliek van Stadgenoot werd ook hulp aan Nico geweigerd! Advocaat mr. Sluiter heeft aan crimineel Gaby Ottenvanger gevraagd waarom zij de maatschappelijk werker verboden heeft Iva te helpen.
Maar ook daar kreeg mr. Sluiter geen antwoord op van Ottevanger. Wel loog de Plofkip opnieuw, dat er veel klachten waren over 
Gueneva, waarop de advocaat vroeg 'wat voor klachten'. Evenals moeder Iva kreeg mr. Sluiter opnieuw daarop, nu ter zitting, geen antwoord van de intens gemene Gaby Ottenvanger (zie video onder dit artikel).

Jeugdzorg ingeschakeld
Verder werd ter zitting bevestigd dat Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot de zo veel leed en verdriet veroorzakende criminele organisatie Jeugdzorg had ingeschakeld. Dit omdat Iva haar beide kinderen 3 dagen vanwege ziekte niet naar school had laten gaan. Onder het mom van; 2 kinderen kunnen niet gelijktijdig ziek zijn, schakelde Stadgenoot de >>> kindermishandel-organisatie in om haar eigen vuile plannen kracht bij te zetten. Iva had in al haar onwetendheid aanvankelijk ingestemd met de bemoeienis van Misdaadgroep Jeugdzorg en heeft jeugdzorg-medewerkster Sarah licht, die eerder ook met Herman Plas en wijkagent Gerard Brouwer was meegekomen, toen binnen gelaten.


Sarah Licht
Sarah Licht
De druk die Jeugdzorg in opdracht van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot op 
Iva toepast is bizar.
Toen Iva in de gaten kreeg dat zij ook in deze te maken had met criminelen van de ergste soort, stelde moeder Iva zich terughoudend op.
Maar plotsklaps stond Jeugdzorg- medewerkster
<----- Sarah Licht weer voor de deur en schreeuwde Iva toe, dat zij met de politie de woning binnen zou dringen als zij niet open zou doen! De politie had op dat moment wellicht geen tijd en Sarah ging weer weg. Maar uit angst haar kinderen kwijt te raken, was dát het moment voor Iva om met haar 2 kinderen te vluchten en onder te duiken.


Ingebroken
Enkele dagen later heeft Jeugdzorg tezamen met haar hulptroepen (de politie) met grof geweld bij Iva ingebroken en is de woning doorzocht. Dat gebeurde zonder de vereiste toestemming  -zoals is bepaald in de algemene wet binnentreden- van de burgemeester. Die wet geldt in onderhavige kwestie niet, omdat de inbraak-actie in opdracht van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot kwam. Het bepaalde in die wet kwam de misdaadgroep en haar kliek niet zo van pas en dan geldt zo'n wet niet. Klassen-rechter mevrouw mr. F.J. Lourens vond dat, ten voordele van Misdaadgroep Stadgenoot, ook, want zij ging verder niet in op deze zeer ernstige schending van de mensenrechten van Iva Gueneva. De kosten inzake de aangerichte inbraakschade zijn aanzienlijk en worden door Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot verhaald op Iva Gueneva. Ook daar hoefde klassen-rechter mr. Lourens verder niets over te weten en zweeg! Daar ging het immers niet om tijdens deze klassen-rechtszitting.
Iva Gueneva en haar kinderen moeten kapot, daar ging het om!


De voordeur van Moeder Iva Gueneva nadat misdaadgroep Jeugdzorg had ingebroken.De misdrijven van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar Kliek tegen de menselijkheid. Hoe vuil wilt u het hebben? Nog vuiler? Dat kan! Lees verder. 

Uitkeringen
Ook heeft Misdaadgroep Stadgenoot en haar Kliek er voor gezorgd, zo vertelde advocaat mr. Sluiter ter zitting, dat Iva Gueneva haar uitkering en haar kindertoeslag niet meer wordt uitbetaald. 'Zo krijg je Iva wel kapot', voegde advocaat mr. Sluiter er nog aan toe. Klassenrechter mevrouw mr. F.J. Lourens reageerde ook hier niet op!
De Zwarte Toga Bitch vroeg ook hier niet op door. Hoeveel partijdige schijt kan een rechter hebben aan een moeder met 2 kleine kinderen. Hoe smerig wilt u het hebben. Op de vlucht en ondergedoken met 2 kleine kinderen zonder geld. Iva Gueneva en haar kinderen moeten kapot.

Hoezo, 'er zijn ook integere rechters'. Integere rechters staan op en zeggen dat het zo niet langer kan! Grote groepen van onze medemensen worden door het Criminele Zwarte Toga Tuig dagelijks, massaal, in alle arrondissementen op vergelijkbare wijzen voor grote kapitaalkrachtige organisaties en 'belangrijke' personen kapot gemaakt. Alle rechters zwijgen hierover! Niet een rechter of raadsheer wil klokkenluider zijn!
De staats-NOS zwijgt!


Dagvaarding
De dagvaarding van moeder Iva staat, zoals gebruikelijk in procedures tegen huurders van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot, vol met leugens. Dat blijkt wel uit de pleitnota van advocaat mr. Sluiter. Maar ook hier geldt weer; als het beter is voor Stadgenoot dan wordt er niet ingegrepen door de rechter. Integendeel! Iva Gueneva én advocaat mr. Sluiter hebben zo aangedrongen bij Misdaadgroep Stadgenoot en haar Kliek, om mede te delen wat inhoudelijk de klachten zijn. Het enige -voor Nico van den Ham o zo herkenbare- antwoord bleef.... dat er veel klachten zijn. Geen verdere nadere inhoudelijke toelichting! Hoe smerig wilt u het hebben, hou vuil kan het gaan? Nogmaals, de rechter was er ook niet in geïnteresseerd en vroeg -hoe partijdig kan een rechter zijn- niet door! Exact dezelfde werkwijze zoals kantonrechter Staats-crimineel >>> mr. C.L.J.M. de Waal hanteerde om Nico van den Ham dakloos te maken. Met dat verschil dat daar niet eens een rechtszitting over is geweest. Dus zonder hoor en wederhoor! 
De advocaat vertelde nog dat hij alle moeite heeft gedaan Iva te bewegen naar de zitting te komen. Maar uit angst haar kinderen aan de misdaadorganisatie jeugdzorg kwijt te raken, blijft ze ondergedoken.  

PTTS
Gaby Ottevanger mocht ook wat vertellen van de rechter. Dat waren uitsluitend verwijten naar de persoon van Iva Cueneva. Iva heeft de ziekte PTTS, zo vertelde de zo gevreesde, corrupte grote mensen- en kinderleven-sloper. Gaby had dat niet zelf verzonnen. Iva heeft die ziekte van psychiater GGD-Stalker Herman -pedo poster- Plas toegewezen gekregen vertelde Ottenvanger. Ook dat hadden we kunnen voorspellen. De Amsterdamse GGD-Schurk heeft voor iedereen, waarvoor hij de opdracht heeft gekregen die kapot te maken, een psychiatrische ziekte in de aanbieding. De elite pedofielen-beschermheer kan supersnel een diagnose stellen! Al na een gesprek van enkele minuten per telefoon of aan de voordeur van zijn slachtoffers heeft Herman een diagnose klaar. Als slachtoffers van de schurk zich dan over de extreem korte tijd beklagen waarin Plas zijn diagnose heeft klaargestoomd en zeggen dat zoiets niet kan, stelt de corrupte GGD'er dat hij dat wel kan, omdat hij daar voor heeft geleerd.

Klachten 
Opnieuw kwam een stroom van klachten over Iva Gueneva ter zitting uit de mond van de misdadige Ottevanger. Ottevanger beweerde dat aan Iva wel degelijk is verteld wat de klachten jegens haar zijn. Ottevanger had ruimschoots de gelegenheid om dan nu, ter zitting, inhoudelijk inzake die 'vele klachten' te verklaren maar deed dat opnieuw niet. Voor de zoveelste keer greep klassen-rechter mevrouw mr. F.J. Lourens niet in en bevestigde daarmee nog eens en zonder enige schaamte dat zij daar uitsluitend in het belang van de Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar Kliek zat. Hoe krijgen we Iva Gueneva en haar kleine kinderen zo snel mogelijk kapot was ook nu weer duidelijk het motto van deze rechtszitting misdadige schijnvertoning. 

Aardappelen
Ook het valse bedrijfsjuristenwicht van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot
mr. Melanie Bos mocht praten. Bij Melanie Bos ligt altijd wel een half pond hete aardappelen in de keel te garen en daardoor spreekt Melanie heel erg bekakt. Zo bekakt, dat Melanie moeilijk is te verstaan. Gelukkig was zij dan ook niet lang aan het woord. Mr. Bos heeft 
had haar verwoestende werk al gedaan. De criminele organisatie Jeugdzorg was immers door Woningcorporatie Stadgenoot, 'vanwege 3 dagen schoolverzuim wegens ziekte', ingeschakeld. Eenmaal in ban van die misdaadgroep kom je er vrijwel niet eerder vanaf dan het moment dat je kinderen -inmiddels vervreemd van vader/moeder- volwassen zijn. Wel was nog met veel moeite te verstaan dat moeder Gueneva, dus niet haar kinderen, een andere woning toegewezen zou krijgen. Maar dat moest dan wel begeleid wonen zijn! Exact dezelfde werkwijze die op Nico van den Ham en vele anderen is/wordt toegepast. 

Kinderen
Dat de eventuele nieuwe woning niet voor de kinderen is, heeft mr. Bos er niet bij gezegd. Dat hebben we er zelf bij verzonnen. Dat mag, want eenmaal in de ban van Misdaadgroep Jeugdzorg en begeleid moeten wonen betekent gelet op de praktijk, dat de kinderen dan niet bij de moeder mogen blijven. Iva Gueneva is dan namelijk voor gek verklaard en kan niet meer zelfstandig wonen. Iemand die niet zelfstandig kan wonen, kan ook niet voor (kleine) kinderen zorgen.

Misdadigers
Iva is voor gek verklaard door een groep misdadigers van de ergste soort. Medemensen Laffe criminelen met een '40-'45 mentaliteit die dagelijks in de weer zijn om een van de eerste behoeften van de mens, woonruimte, ten voordele van hun kapitale opdrachtgevers af te pakken.
Deze rechtszitting schijnvertoning vond wellicht plaats vanwege de noodzakelijke officiële bevestiging inzake het dakloos maken van Iva en haar kinderen. Moeder Iva en haar kinderen zijn al maanden dakloos en zonder enige vorm van inkomsten ondergedoken. Iva heeft direct, nadat de medewerkster Sarah Licht van de misdaadgroep Jeugdzorg schreeuwend met de politie dreigde, haar woning al in januari jl. verlaten.

>>>
Moeder met 2 kinderen vlucht voor GGD Psychiater Herman Plas en
....... woningcorporatie Stadgenoot


Toga Tuig
Klassenrechter mevrouw mr. F.J. Lourens
 greep tijdens de zitting de vele keren dat zij dat wel had moeten doen niet in. Rechter Lourens was uitsluitend geïnteresseerd in datgene wat werd verklaard ofwel gelogen, wat belastend is voor Iva Gueneva en haar 2 kleine kinderen. Ook rechter Lourens heeft weer duidelijk aangeven dat het bij
De Rechtspraak in civiele zaken uitsluitend gaat om de belangen van de grote partijen. Het maakt de Toga Maffia daarbij niet uit of Jan met de Pet inclusief kleine kinderen daaraan kapot gaan of uit wanhoop >>> zelfmoord plegen.


Advocaat mr. Sluiter
Hulde aan en respect voor advocaat mr. Sluiter. Vanwege de door Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar Kliek veroorzaakte doodsangst bij Iva Guenova was het voor mr. Sluiter niet altijd even makkelijk om Iva op een normale wijze bij te staan. Mr. Sluiter heeft heel veel ondernomen om deze afschuwelijke kwestie tot een goed einde te brengen voor Iva en haar kinderen. De heer Sluiter is (telefonisch) echt overal achteraan gegaan. Bovendien is Mr. Sluiter op huisbezoek geweest bij Iva. Mr. Sluiter is de buurt ingegaan enz. enz. Welke advocaat op toevoeging doet dat?  

Mededeling aan de hier boven genoemde
Misdaadgroepen waaronder De Rechtspraak.

Voorspellen 
Wij zijn goed in het voorspellen van beslissingen van rechters en raadsheren als het civiele zaken betreffen die gaan tussen 'klein en 'groot'. Wij bezoeken veel van die rechtszaken en voorspellen altijd dat 'klein' verliest. Op een enkele uitzondering na hebben we het altijd goed. Slim hoe je er dus niet voor te zijn!  
Dit keer ligt het anders. Deze website wordt nauwlettend in de gaten gehouden door vele rechters en raadsheren. Wij kunnen ons niet voorstellen, dat als rechter mevrouw mr. F.J. Lourens dit verhaal nog eens leest en ook maar slechts een klein beetje rechtvaardigheid en menselijk gevoel in alleen maar haar pinknagel heeft, Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot in haar gelijk stelt. Ook niet gedeeltelijk! Iva met haar kinderen letterlijk laten wegrotten voor de vuile belangen van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar Kliek? Het kan toch niet waar zijn!

Website
Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar Kliek heeft deze site eerder onder valse voorwendselen, 
>>> op zwart laten zetten. Wij wijzen echter alle in dit artikel genoemde partijen incl. De Rechtspraak er op, dat van deze website op allerlei wijze, om de 14 dagen back ups en kopieën worden gemaakt. Ook staat er een andere, om de 14 dagen bijgewerkte site in concept klaar. Een website die, incl. alle artikelen die op deze site staan, met een klein beetje moeite binnen een dag weer 'in de lucht' is!   


Wij hadden de grootste moeite om plofkip Gaby Ottevanger en de 2 pubers die bij Misdaadgroep Stadgenoot in de leer zijn, te vragen of zij zich niet schamen.
 Door Nico van den Ham i.s.m. de redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Pedofilie, Jeugdzorg, Inbraak, Dakloosheid, Kinderleed, Politiegeweld, Klassenrechtspraak, Mediacensuur, Gerechtelijke Misdaad, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.

In het kader van hoor en wederhoor wordt dit artikel apart naar de betrokkenen toegezonden.